Земетресение в Русе и Североизточна България
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Земетресение в Русе
Момчета, виждам, че и в бисери сте ме сложили, но аз говорих съвсем сериозно. Разтресе и тъкмо отивах гол към банята...повярвайте започна да ми се привижда как тухлените стени се разбиват и ме затрупват и си представих как спасителите ме вадят гол изпод руините. След това си дадох сметка колко жалък е животецът ми и вместо да се тревожа за близките и приятелите, аз се тревожих за нещо толкова нищожно. 

radi_nrj написа:chefito написа:MITKO_DVD написа:Чефо как е в Пловдив![]()
![]()
![]()
Нищичко.....спал съм като тутанкамон.....ама преди няколко дни като разтресе и ми се привиждаше как ще ме намерят умрял гол и всички ще разберат, че ми е малко пишлето..../съвсем сериозно говоря/
Дет се вика: Доде Чефи извади фенерче и разцепи мрака за пореден път![]()
А по темата: онова с епицентър в румънското черноморие ли се е осетило в Русе или нов трус е имало, че се обърках вече.
Това дето епицентъра му е в морето.За друго не знам.
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Все едно някой се опита да ме бутне от стола два пъти,после не се усети нищо....
След това започнаха да се вадят телефони и никой не можа да се свърже в паниката...в момента на труса на втория етаж в ДАИ-Русе!!!
След това започнаха да се вадят телефони и никой не можа да се свърже в паниката...в момента на труса на втория етаж в ДАИ-Русе!!!
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
И аз да кажа, 7-ми етаж краен апартамент клати около 10 секунди,от 20 години не ме е люляло така за първи път ми се случи да се потпирам на стена при земетресение,само се оглеждах коя стена ще падне
От една страна не искам да има друго, от друга страна се радвам, че днес имаше и се е освободила енергия

От една страна не искам да има друго, от друга страна се радвам, че днес имаше и се е освободила енергия

- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
нищо не усетих , тези който са били на горния етаж на са го усетили
не се страхувам от земетресения
не се страхувам от земетресения

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sportul написа:не се страхувам от земетресения
Да не дава никой му да усети истеския страх от това. Ако особено ако си с дете ще те видя как слизаш надолу по етажите скачайки 7-15 стъпала на веднъж а детето ти е в скута.
Хората са казали голям х*й лапни голяма приказка не казвай!
- KING-T
- Автомобил: VW Bora TDI 90кс
- Двигател: AGR 2000г
Аз пък тъкмо слизах от колата тогава и гледам от всеки вход как започнаха да излиат хора и си викам "Какво става тука"
.Иначе не го усетих,но няма да забравя преди 4г. пак като имаше трус с 5 по скалата на Рихтер,как си гледах стаята да се движи наляво и надясно ,а аз съм само на 1-вия етаж.За горните етажи не искам и да си мисля ,какво е било.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
аз от темата разбрах че камбанките на чефито са се раздрусали сериозно, незнам само дали му се е изправила антената, трае си....
иначе, това което гледах по новините е било сериозно земетръсение
гледах паднали комини и напукани къщи...
а другото е нормално , идват по леки земетресения докато се напаснат пластовете и си го вкарат в норммата , мисля че пак се размина , няма да има жестоки последствия....
приятелите от варна не са го усетили , нормално за тях , на литър уиски и аз нема да го усетя

иначе, това което гледах по новините е било сериозно земетръсение

а другото е нормално , идват по леки земетресения докато се напаснат пластовете и си го вкарат в норммата , мисля че пак се размина , няма да има жестоки последствия....
приятелите от варна не са го усетили , нормално за тях , на литър уиски и аз нема да го усетя

- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
chefito написа:Момчета, виждам, че и в бисери сте ме сложили, но аз говорих съвсем сериозно. Разтресе и тъкмо отивах гол към банята...повярвайте започна да ми се привижда как тухлените стени се разбиват и ме затрупват и си представих как спасителите ме вадят гол изпод руините. След това си дадох сметка колко жалък е животецът ми и вместо да се тревожа за близките и приятелите, аз се тревожих за нещо толкова нищожно.
друже аз тъкмо сядах в кенефа! така ме сецна!
П.П. добре че пийнах няколко бири и после няколко джина, че да спя спокойно!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Земетресение в Русе и Североизточна България
Темата е изчерпана.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”