zeleniagrym написа:Не забравяйте кой е ТАТКОТО на ГОЛФ 2 ГОЛФ 1. Това е най-великия автомобил а след това МК 2.![]()
![]()
ГОЛФ 1

Предшественик зелени , предшественик - татко му е бил тогавашния председател на борда на директорите

zeleniagrym написа:Не забравяйте кой е ТАТКОТО на ГОЛФ 2 ГОЛФ 1. Това е най-великия автомобил а след това МК 2.![]()
![]()
ГОЛФ 1
doaiena написа:Всички хвалите Г2 та Г2!
Г3 си е чиста Г2 и предното окачване е почти същото както и задния мост, сумати части по двигателите са еднакви итн, както се казва Г3 генерален ъпгрейд на Г2 ФАКТ който никой не може да отхвърли!
А относно не гниещите Г2 елате до моя квартал и ще ви покажа колкото искате изгнили Г2!
Още нещо защо като са толкова бързи тези двойки GTI защо им слагат тройкови VR6, ABF двигатели???
Не може да се отрича новото понеже е натъпкано със електроника и екстри и да се въздига във култ спартанското!
Аз съм имал 6110 хамелеон култувия вечен модел на nokia, но да ви кажа честно предпочитам да съм с новия кекаф и чуплив сони ериксон к850!
Всеки има във вкъщи стар железен вечен телевизор от рода на сони тринитрон, но уви предпочитам калпавия 32 инчов tft самсунг който ще здаде багажа след 3/4години!
Който ме разбрал, разбрал!
Със здраве!
колега,имах голф1-ка набор 1979 година,като изключим ръждата по задните вежди вследствие на ужулване другаде нямаше ръжда,сега имам 2-а 1990 година и също няма ръжда,а замислял ли си се защо на Г2 слагат тройкови двигатели а не си купуват 3-и?!?
doaiena написа:колега,имах голф1-ка набор 1979 година,като изключим ръждата по задните вежди вследствие на ужулване другаде нямаше ръжда,сега имам 2-а 1990 година и също няма ръжда,а замислял ли си се защо на Г2 слагат тройкови двигатели а не си купуват 3-и?!?
Уви, да замислял съм се а ти?
Слагат тройкови двигатели на Г2 защото е по-леко купето!
Мойта 3ка е 93' и няма ръжда и какво от това!
И опелите уж гният, ама някой виждал ли е тигра с ръжда или калибра, аз не съм!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта