Обзор-Свищов,как ще е най-удобно-решено

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Обзор-Свищов,как ще е най-удобно-решено

Мнениеот vanko_VW » Чет 06 авг 2009 7:44

здр. на всички
ще пътувам малко до моренцето другата седмица,но докато съм там ми се налага да се метна до Свищов,а понеже никога не съм пътувал в района на Варна,Шумен и Търговище и ми е непознато,та мисълта ми е как ще ми е най-удобно да ида до Свищов,като не търся най-прекия път,а най-хубавия и здрав :wink:

love.vw love.vwclub

Последна промяна от vanko_VW на Пет 07 авг 2009 10:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Re: Обзор-Свищов,как ще е най-удобно

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 06 авг 2009 7:47

Обзор - Старо оряхово - Провадия от там по магистралата до Шумен - Търговище - Бяла русенско - в Българене отклоняваш към Свищов. Преди 2 седмици минавах по тоя маршрут пътя е екстра.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Чет 06 авг 2009 9:54

Като търсиш по-хубав и здрав път, от Обзор карай до Варна (ако искаш да избегнеш задръствания, веднага след Аспаруховия мост завий надясно и после по табелите за София; ако много държиш на гладкия асфалт - през центъра покрай катедралата), после е ясно - по магистрала "Хемус" до Шумен; 10-ина км след като слезеш от магистралата има разклон наляво за Търговище, там при ОМВ следиш за Попово и Бяла. Преди имаше нелош път от Бяла за Свищов - през Ценово, Пиперково, Караманово и Вардим, но сега не знам в какво състояние е.

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Чет 06 авг 2009 12:48

gr_kanev написа:Като търсиш по-хубав и здрав път, от Обзор карай до Варна (ако искаш да избегнеш задръствания, веднага след Аспаруховия мост завий надясно и после по табелите за София; ако много държиш на гладкия асфалт - през центъра покрай катедралата), после е ясно - по магистрала "Хемус" до Шумен; 10-ина км след като слезеш от магистралата има разклон наляво за Търговище, там при ОМВ следиш за Попово и Бяла. Преди имаше нелош път от Бяла за Свищов - през Ценово, Пиперково, Караманово и Вардим, но сега не знам в какво състояние е.

Това е най-добрия вариант !
Няма смисъл да се ходи чак до Българене и после до Свищов, много + километри.
Само едно уточнение - не карай през Пиперково и Караманово!След Ценово отиваш към Белцов и Джулюница, Нов град после Вардим и Свищов.Пътя не е лош, ако караш с нормалната скорост спорен пътната обстановка и ограниченията.
Успех.

Последна промяна от blinder на Чет 06 авг 2009 13:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Чет 06 авг 2009 13:27

благодаря на всички
може да :lock:

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Чет 06 авг 2009 13:37

Ето примерен маршрут - www.bgmaps.com - пишеш Обзор - Свищов, даваш "търси", после "НАЙ-КЪС марштут" и "продължи"
Незнам защо, обаче не иска да ме прекара през Нов град, след като му дам междинна точка, а си знае през Пиперково?
Та това е.
П.П. След Ценово, като завиеш надясно към Джулюница, веднага след това в продължение на 1-2 км. има 3-4 потъвания на пътната настилка и тя играе ролята на рампа, от коята буквално литваш mhihi .Внимавай с тях, карай по-спокойно, защото едното такова нещо е точно преди опасен завой !

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 13 авг 2009 16:41

[quote="gr_kanev"]Като търсиш по-хубав и здрав път, от Обзор карай до Варна (ако искаш да избегнеш задръствания, веднага след Аспаруховия мост завий надясно и после по табелите за София; [quote]

Eй това е супер идея. Нямаш си наидея колко ше те благославя после. ул.Девня е затворена точно там под моста - до Стара гара.Въобще входа за Варна е ад- 30-40 мин от Аспарухов мост до Катедралата в час пик е още по зле. По бул Владислав съшо е ад .
Най- добре през Страро Оряхово -Провадия.

Върни се в “Пътеводител”