Здравейте колеги!
Взех оригинални задни говорители за моя Г4 с три врати. Като ги монтирам дали ще свирят хубаво с оригиналния касетофон БЕТА,а също така има ли нужда от пищялки и за задните говорители? Питам ви защото колегата от който купих задните говорители ми каза че корите се свалят доста трудно и не искам да експериментирам. Благодаря.

Задни говорители на Г4
- alexignatov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Задни говорители на Г4
за 3врати най-често срещаното е на кората на багажника да се слагат говорители
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Бетата няма изводи за задни.
Трябва ти Гама.
Трябва ти Гама.
- vas_gt
- Автомобил:
- Двигател:
pedalchobaba написа:Бетата няма изводи за задни.
Трябва ти Гама.
Колега има ли окабеляване до задните кори за колони?
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
vas_gt написа:pedalchobaba написа:Бетата няма изводи за задни.
Трябва ти Гама.
Колега има ли окабеляване до задните кори за колони?
Не колега няма окабеляваме за задните врати.
- plmitev
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ALH 2000
Свалянето на корите не е чак толкова трудно, поставянето не е много лесно, защото трябва да захванеш кората първо отгоре и след това да я захванеш със щипките надолу, но с повече старание не е проблем. Ще трябва да си поиграеш и да прекараш кабелчета до задните кори, но пък крайния резултат си заслужава звъка е много хубав, тъй като има обособени кутии в страниците.
Аз пък искам да попитам дали някой може да ме упъти къде да монтирам пищялки отзад, дали в корите или някъде зад подглавниците.
Аз пък искам да попитам дали някой може да ме упъти къде да монтирам пищялки отзад, дали в корите или някъде зад подглавниците.
- mafiacartel
plmitev написа:Свалянето на корите не е чак толкова трудно, поставянето не е много лесно, защото трябва да захванеш кората първо отгоре и след това да я захванеш със щипките надолу, но с повече старание не е проблем. Ще трябва да си поиграеш и да прекараш кабелчета до задните кори, но пък крайния резултат си заслужава звъка е много хубав, тъй като има обособени кутии в страниците.
На каква кола колега ?
- plmitev
Голф 4 е колата с 2 врати. Взех си говорители Hertz 16см, които са в комплект с пищялки и филтри. може би са по удачни да заменя предните, но аз съм доволен от тях (предните) и ги използвах за задни, само дето не мога да намеря място за пищялките. Ако има някаква готова схема ще ми е по- лесно.
Предварително благодаря!
Предварително благодаря!
- mafiacartel
plmitev написа:Голф 4 е колата с 2 врати. Взех си говорители Hertz 16см, които са в комплект с пищялки и филтри. може би са по удачни да заменя предните, но аз съм доволен от тях (предните) и ги използвах за задни, само дето не мога да намеря място за пищялките. Ако има някаква готова схема ще ми е по- лесно.
Предварително благодаря!
Колега по принцип стандартно пищялката се слага до дръжката за отваряне. Но за другаде не се сещам ,освен да продупчиш кората с диаметъра на пищялката и да и намериш място най подходящо за слушане. Те в комплекта дават гривни за захващане точно по този тип начин. Ако някой знае нещо друго нека помогне. Това е от мен.
- plmitev
Да в комплекта има няколко варианта за захващане на пищялките. Ами принципа на пробите и грешките ще бъде.
Благодаря за съдействието!
Благодаря за съдействието!
- mafiacartel
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”