Аз съм там към 6.30
M_POLO написа:eeeeex как ме е яд за жалост няма с какво да дойда защото колицата ми е на мел-мак Весело изкарване от мен!
Fripon_X написа:M_POLO написа:eeeeex как ме е яд за жалост няма с какво да дойда защото колицата ми е на мел-мак Весело изкарване от мен!
Абе колега (не си мисли че се заяждам) ти не схвана ли че това не е събиране на коли а на хора. Аз тази вечер ще съм там и ако съм без кола още по добре че ще мога да пия бира на воля.
Volkov написа:Fripon_X написа:M_POLO написа:eeeeex как ме е яд за жалост няма с какво да дойда защото колицата ми е на мел-мак Весело изкарване от мен!
Абе колега (не си мисли че се заяждам) ти не схвана ли че това не е събиране на коли а на хора. Аз тази вечер ще съм там и ако съм без кола още по добре че ще мога да пия бира на воля.
И аз не искам да се заяждам, ама като незнаеш за какво говори колега за кво се обаждаш?!
Много добре знае каква е срещата!
П.П. ще съм там и аз след 8!
Fripon_X написа:M_POLO написа:eeeeex как ме е яд за жалост няма с какво да дойда защото колицата ми е на мел-мак Весело изкарване от мен!
M_POLO написа:Fripon_X написа:M_POLO написа:eeeeex как ме е яд за жалост няма с какво да дойда защото колицата ми е на мел-мак Весело изкарване от мен!
еми ти ако живееш в Герена някой не живеят там и няма да тръгна с 5 рейса за да дойда сещаш ли се иначе съм схфанал отдавна![]()
бъди жив и здрав
fori golfa написа:Тази вечер ще има ли нешо на Герена някакво събиране
4ernata perla написа:fori golfa написа:Тази вечер ще има ли нешо на Герена някакво събиране
Ами то имаше ама си бяхме 3-ма човека има някои които само си пишат. Няма лошо тва не ни пречеше да поседиме от 19:00 до 22:00ч. следващия път повече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта