1во си взех CD Sony CDX-GT424U

Re5Pec7 написа:А в комбинация с това CD ще свирят ли добре? А не като сегашните ми колонки, като го увелича на 20 и започват да кривят и да пращят ...
Re5Pec7 написа:Някакви NOVA .. абе евтини са ...
Re5Pec7 написа:Аааа и още един въпрос - нормално ли е като поработи малко CD-то и отзад радиаторчето да пари ? Относно качеството на звука не искам нещо кой знае какво ... искам колкото да вдига аларма
Re5Pec7 написа:Така... вчера ходих до Бургас и по едно време това пращене изчезнаУсилих докрай и няма ни кривене ни пращене - просто чист звук. Изключих CD-то и го включих пак и пращенето се появи. Огледах кабелите, но не видях нищо нередно ... Я кажете от какво може да е или да го карам в сервиза на гаранцията (купих го преди 4 дни). С търсачката като търсих попаднах на мнение, че точно при Sony когато панела не е прилепнал добре пращи ...
Re5Pec7 написа:Еми не не спира. Вчера като се прибирах от Бургас, към Поморие спря да пращи и така си карах до Варна .. музичката си свириКогато спрях реших да изключа CD-то да видя дали като го включа ще пращят и така и стана ... Вече си мисля, че има проблем при самото свързване ... кажете на кое да обърна внимание
rollin написа:Re5Pec7 написа:Еми не не спира. Вчера като се прибирах от Бургас, към Поморие спря да пращи и така си карах до Варна .. музичката си свириКогато спрях реших да изключа CD-то да видя дали като го включа ще пращят и така и стана ... Вече си мисля, че има проблем при самото свързване ... кажете на кое да обърна внимание
ами виж дали си спазил + и - на колоните... ако си ги дефазирал и увеличиш повечко може от там да иде проблема....
Re5Pec7 написа:Еми не не спира. Вчера като се прибирах от Бургас, към Поморие спря да пращи и така си карах до Варна .. музичката си свириКогато спрях реших да изключа CD-то да видя дали като го включа ще пращят и така и стана ... Вече си мисля, че има проблем при самото свързване ... кажете на кое да обърна внимание
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта