Просто POLY

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Philip_Nenkov
Автомобил:
Двигател:

Просто POLY

Мнениеот Philip_Nenkov » Пет 07 авг 2009 11:10

Здравейте , реших да прибавя малко снимки и на моят Фолксваген :applause: Дано ви хареса :да: пишете коментари :mrgreen: и ако може някой да ми каже откаде мога да се сдобия с лепенки VW-Clubbg (най-миниатюрните възможни) мерси !
Прикачени файлове
poly1.JPG
poly2.JPG
poly3.JPG
poly4.JPG
poly5.JPG

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Re: Просто POLY

Мнениеот Weezy » Пет 07 авг 2009 19:42

Здравейте , реших да прибавя малко снимки и на моят Фолксваген :applause: Дано ви хареса :да: пишете коментари :mrgreen: и ако може някой да ми каже откаде мога да се сдобия с лепенки VW-Clubbg (най-миниатюрните възможни) мерси !

А с каква цел точно си направил темата ? .. Ако е само за стикерите най-добре да бъде преместена в ОФФ-ТОПИК :да:

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Пет 07 авг 2009 20:27

лепените отиваш на една сбирка и те там шефовете носят.Другия вариант е във рекламна къща да си поръчаш.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Пет 07 авг 2009 20:30

Колегата просто иска да си покаже колата, в което няма нищо лошо според мен :applause: Много симпатично Поло колега, но да беше казал 2 думи и за двигателя :) И джантите ти са екстра :beer Със здраве

Потребителски аватар
Philip_Nenkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Philip_Nenkov » Пет 07 авг 2009 22:24

Значи колата беше с мотор 1.6 АЕЕ , но се "взриви" (7 дупки в блока + бутала в генерацията) и в последствие сега е с 1.4 АPQ ... предполагам се забелязва че е с променено окачване , иначе купето е 97' а новият мотор е от 99' ;) замислям и по натам като си купя още една такава обаче с 1.0 мотор , на тази да и правя много големи промени ... (двигател от Audi A3 1.8т или от Голф 4 1.8т) промяна на цвета :) и мн други но това ще е в блиско бъдеще ! А темата съм я пуснал просто да се покаже колата ... И който иска да даде някакъв съвет , дали му харесва или нещо такова ....
Прикачени файлове
poly6.JPG
poly9.JPG
poly8.JPG
poly10.JPG

Потребителски аватар
paagrio
Автомобил: голф 1K
Двигател:

Мнениеот paagrio » Пет 07 авг 2009 23:08

И който иска да даде някакъв съвет , дали му харесва или нещо такова ....

количката е хубава няма забележки, моят съвет е да си караш така и да събираш пари за силовия проект, той е по-важен да стане както трябва а оптиката е после

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Пет 07 авг 2009 23:19

Последната снимка е много добра :да: Тва неква Special Edition ли е или ? 'щото решетката е по различна и надпис гледам има някакъв :?: :да:

Потребителски аватар
Philip_Nenkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Philip_Nenkov » Съб 08 авг 2009 6:10

vr6_ написа:Последната снимка е много добра :да: Тва неква Special Edition ли е или ? 'щото решетката е по различна и надпис гледам има някакъв :?: :да:

Ами значи никъде не пише "Special Edition" нито има нещо по различно от оригиналните , пише отпред с бели букви "QUATROSTELLE" , за което поразпитах и ми казаха , че било Италянски тунинг за VW ... Иначе лаисната на решетката на мен лично мн ми харесва :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 08 авг 2009 22:58

Супер е Полото :да:

Потребителски аватар
benzino
Автомобил: VW Polo 86c
Двигател: mix

Мнениеот benzino » Нед 09 авг 2009 11:20

Страхотно Поло, браво! Полу-близнак на моето. 8) Само не схванах каква е целта на темата? Да се похвалиш какво възнамеряваш да правиш в близкото бъдеще ли или да си намериш стикери? Разкажи поне к'ви глезотийки си му сложил, ако не е купено с тях де. Тоя коментар го правя, защото характера на темата много ми прилича на :arrow: viewtopic.php?f=4&t=18110 и не го правя с цел заяждане или нещо от сорта! Успех! :wink:

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Нед 09 авг 2009 12:18

С тая вежда мяза на Астра GSI

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Нед 09 авг 2009 18:15

kaiser666 написа:С тая вежда мяза на Астра GSI

То точно това е готиното, че с тая вежда се отличава от другите Половерчета , а и му отива. :banana

Потребителски аватар
Philip_Nenkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Philip_Nenkov » Нед 09 авг 2009 22:30

benzino написа:Страхотно Поло, браво! Полу-близнак на моето. 8) Само не схванах каква е целта на темата? Да се похвалиш какво възнамеряваш да правиш в близкото бъдеще ли или да си намериш стикери? Разкажи поне к'ви глезотийки си му сложил, ако не е купено с тях де. Тоя коментар го правя, защото характера на темата много ми прилича на :arrow: viewtopic.php?f=4&t=18110 и не го правя с цел заяждане или нещо от сорта! Успех! :wink:

Ами , глезотийките са джантите - (OZ) те се виждат ;) окачването и новият мотор :Mr Green Fun , ако мога да нарека екстра и новите чистачки от които съм много доволен :) сложил съм му и SPARCO предна греда за допълнително втвърдяване на окачването ... хмммм не се сещам засега др ... Иначе лайсната на решетката си я има откакто е купена колата ! И Да си призная честно , точно тази решетка ме грабна при закопуването на колата , това я прави малко по различна и привлекателна от другите :) Не съм виждал друга като тази :Mr Green Fun . Относно темата съм я направил за да се покаже колата общо взето ... и за съвети и мнения по външният вид ! Сега като се прибера от морето ще и взимам нови фарове от АBT (Skidmark) ксенонче :) , че там ги познавам хората и ще ми направят отстъпка , а и ще съм сигурен , че слагам истински германски компоненти mhihi

kokskok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokskok » Пон 10 авг 2009 8:23

никога не бъди сигурен :)
а и за кво ит е 1000 кубика поло тва брато не може да откине че вървиш с жигулите
като си удаирх стария голф се наложи д карам на баща ми ладата 1.3 карбуратор комби на гас
Това си беше наказание брато....

Потребителски аватар
Philip_Nenkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Philip_Nenkov » Пон 10 авг 2009 9:24

kokskok написа:никога не бъди сигурен :)
а и за кво ит е 1000 кубика поло тва брато не може да откине че вървиш с жигулите
като си удаирх стария голф се наложи д карам на баща ми ладата 1.3 карбуратор комби на гас
Това си беше наказание брато....

Идеята е да имам кола за София само , която да харчи максимално малко гориво ;) А другата ще ми остане за да си я ремонтирам и да я "upgrade"-вам :Mr Green Fun и да ги правя луди по светофарите тия с БМВ-тата :Mr Green Fun

Върни се в “Оптичен тунинг”