Варна-Разлог
- DOCDOBREV
- Автомобил:
- Двигател:
Варна-Разлог
Колеги,предстои ми пътуване до Разлог и мисля да мина през Пазарджик,Велинград -Разлог.Ако някой има идея какъв е пътя моля да каже.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Re: Варна-Разлог
Нямам идея как е пътя, но мои познати препоръчват вместо Септември-Варвара-Велинград-Юндола минаване през Белово-Юндола.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Преди 2 седмици пътувах в тази посока, но до Белица (на 18 км от Разлоч). Септември - Варвара - Велинград - Юндола. Винаги минавам по този път, тъй като има по - малко завои и камиони. Пътя след Велинград е прясно ремонтиран и ги няма вече кратерите. От Варвара до Велинград има доста камиони и е неудобно за изпреварване, но пътя е кратък, така че се зареди с търпение. След Велинград вече е песен. Само на Юндола бъди внимателен - има ограничение 40 км/ч и дебне една сива Лада Нива с 5 врати.
От Пловдив до Разлоч са точно 160 км. Според мен е по - удобно като идваш от магистралата да се отбиеш чак на разклона з а Пазарджик и оттам да караш към Велинград...или Белово.
Между впрочем...да не си ми комшия във Варна? Много често виждам един такъв Пасат като от аватара ти пред блока до бившата винарна на Димят (сега строят огромна бизнес - сграда там).
От Пловдив до Разлоч са точно 160 км. Според мен е по - удобно като идваш от магистралата да се отбиеш чак на разклона з а Пазарджик и оттам да караш към Велинград...или Белово.
Между впрочем...да не си ми комшия във Варна? Много често виждам един такъв Пасат като от аватара ти пред блока до бившата винарна на Димят (сега строят огромна бизнес - сграда там).
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Недей да минаваш от там, ще съжаляваш.DOCDOBREV написа:Колеги,предстои ми пътуване до Разлог и мисля да мина през Пазарджик,Велинград -Разлог.Ако някой има идея какъв е пътя моля да каже.
Ако толкова искаш да минаваш от юг мини през Тракия - Ихтиман - Самоков - Дупница - Благоевград - Симитли - Разлог.
- anger
- Двигател:
vasstop написа:...
Какво имаш предвид под "ще съжаляваш"?
Пътя не е лош, само след Юндола има малко дупки.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ами в случая "царския" път е доста по-добър, макар и по-дълъг.
Както си прецени той де.
Както си прецени той де.
- anger
- Двигател:
Така е!
Но във всички случаи ще пътува мноооого!

Но във всички случаи ще пътува мноооого!

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Пак казвам - не съм минавал (скоро) по двата маршрута (Септември-Велинград-Юндола и Белово-Юндола), но :
Белово-Юндола - 27 км
Варвара - Велинград - пак толкова горе-долу, ама след това от Велинград до Юндола има още 17 км, които не са като да са без завои
Пътят, предложен от vasstop (без Предела) го минавах скоро, живот и здраве ще повторя пак - не е лош, ама според мен не си струва обикалянето в случая на питащия (DOCDOBREV).
Белово-Юндола - 27 км
Варвара - Велинград - пак толкова горе-долу, ама след това от Велинград до Юндола има още 17 км, които не са като да са без завои

Пътят, предложен от vasstop (без Предела) го минавах скоро, живот и здраве ще повторя пак - не е лош, ама според мен не си струва обикалянето в случая на питащия (DOCDOBREV).
- DOCDOBREV
- Автомобил:
- Двигател:
И така,за който се интересува,върнах се от Разлог.Минах на отиване през Шипка-Бузлуджа пътя е разбит и кофти.След това Казанлък-Стара Загора-Пазарджик-Белово-Якоруда -Разлог.Пътя е добър с изключение на завоите,които не понасят на жената
.Около Разлог и Банско са идеални.