Проект Caddy MK1

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Re: Проект Caddy MK1

Мнениеот mladenmoto » Съб 08 авг 2009 22:53

Хехехеехе.... :D :D :D
Митак стига сърказъм дееее,още не си се върнал от морето и хвана фотото, :D
Тук хората незнаят че е в твоя двор Кадито,сега обясни по подробно как е станала седалката че аз снимах днес по рано когато още я нямаше.
И да е жив и здрав татко ти че...седалки нъц!!! :Mr Green Fun

Ето и малко подробности от монтажа и кърпежа:

P8080054.JPG
P8080055.JPG
P8080057.JPG
P8080062.JPG
P8080063.JPG

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 08 авг 2009 22:54

mladenmoto, поздравления за започнатата работа по Кадито :kef: Лично аз много се кефя на тези пикапчета и искам да ти кажа, че тази броня от МК2 хич не му утива :37: Ако си намериш една оригинална броня от МК1 от онези металните с пластмасовите рогчета отстрани ще стане един път :wink: Имах някъде една снимка на много хубаво Кади, което е с точно такава броня но сега немога да я намеря. Като я изровя ще я постна в темата :beer

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Съб 08 авг 2009 22:57

Тук се виждат някои интервенции по монтажа на седалките,рязане на старите водачи и монтаж на новите седалки,както и на коланите.
А утре може би и снимки на завършения вид.Дано да са добре! :Mr Green Fun
Майстора е сериозен!!!!
P8080064.JPG
P8080065.JPG
P8080066.JPG

Потребителски аватар
VW_Ventsi
Автомобил: VW GolF III
Двигател: ABF 94

Мнениеот VW_Ventsi » Съб 08 авг 2009 23:01

Stefan написа:mladenmoto, поздравления за започнатата работа по Кадито :kef: Лично аз много се кефя на тези пикапчета и искам да ти кажа, че тази броня от МК2 хич не му утива :37: Ако си намериш една оригинална броня от МК1 от онези металните с пластмасовите рогчета отстрани ще стане един път :wink: Имах някъде една снимка на много хубаво Кади, което е с точно такава броня но сега немога да я намеря. Като я изровя ще я постна в темата :beer

колега да не говориш за това,защото на мен ми е любимото

Изображение

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Съб 08 авг 2009 23:11

Stefan написа:mladenmoto, поздравления за започнатата работа по Кадито :kef: Лично аз много се кефя на тези пикапчета и искам да ти кажа, че тази броня от МК2 хич не му утива :37: Ако си намериш една оригинална броня от МК1 от онези металните с пластмасовите рогчета отстрани ще стане един път :wink: Имах някъде една снимка на много хубаво Кади, което е с точно такава броня но сега немога да я намеря. Като я изровя ще я постна в темата :beer

Благодаря колега за критиката,най много се радвам н анея като я има човек се учи най добре!
Идеята с широката броня не е случайна просто с веждите които съм замислил ще се върже най добре.Макар че нищо не е окончателно ако н еми хареса ще помисля за друг вариянт! :)

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 09 авг 2009 1:14

И аз съм на мнение че на така предница от голф 1-ка с двата фара си върви една тясна и никелирана броничка просто :

"Спи града " от Тончо Русев mhihi
mhihi mhihi mhihi
Изображение

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 09 авг 2009 12:38

И аз като колегата по-горе съм на мнение, че на тези коли им отива тясната броня. Може би съм пристрастен, но все пак да си кажа и аз мнението. Ето за мен идеалната броня на Мк1.
Прикачени файлове
kolor2.jpg

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Нед 09 авг 2009 12:56

Тази броня е толко рядка че не е истина :lol: За мен също е номер едно но до колкото знам идеята на Младен няма да му се върже с веждите които иска да направи ...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 09 авг 2009 14:37

За това Кади става въпрос :arrow:
Прикачени файлове
4422_userid_2862.jpg

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Нед 09 авг 2009 16:16

Както казах колеги нищо не е окончателно,най добре се вижда като приключи монтажа на всичко,ако не ми хареса ще мисля за броня и за други вежди или каквото не ми харесва.Но има и друг момент,идеята ми е и малко да не е еднотипно всичко нека сме малко по различни!
Да повечето хора са избрали наистина красив вариянт но е често използван :)
Ще опитам да направя нещо различно,а ако не успея ще мисля за друго но пак не стандартно 8)

Потребителски аватар
yori
Автомобил: VW Golf II
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот yori » Нед 09 авг 2009 16:47

колега поздрави за проекта! доколкото съм запознат аз из цяла България има още две пикапчета освен твоето, които се гласят за проекти - на Пешо(alpine) и на колегата ANDREYО(не се познавам с него)! и мисълта ми е, че няма нищо еднотипно! снимките всички ги зяпаме, но наживо е много различно!

успех от мен и прави колата така, че на теб да ти харесва!

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Нед 09 авг 2009 18:05

yori написа:колега поздрави за проекта! доколкото съм запознат аз из цяла България има още две пикапчета освен твоето, които се гласят за проекти - на Пешо(alpine) и на колегата ANDREYО(не се познавам с него)! и мисълта ми е, че няма нищо еднотипно! снимките всички ги зяпаме, но наживо е много различно!

Благодаря колега,така ще е важното е да ми хареса на мен макар че са ми много идеите в главата но и никога не отказвам чужди мнения,даже се радвам като има повече идеи!

П.П.Разглеждал съм и твоя проект!!!
Чест и почитания за изпълнението и крайния резултат!

Потребителски аватар
ILIYANSKY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ILIYANSKY » Нед 09 авг 2009 22:21

Аз пък смятам че идеята с широката броня ще се върже многоо добре.
А за отзад мислил ли си каква броня ще е или без броня?

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Нед 09 авг 2009 22:37

ILIYANSKY написа:Аз пък смятам че идеята с широката броня ще се върже многоо добре.
А за отзад мислил ли си каква броня ще е или без броня?

За отзад знам че стават една две брони,но няма да защото тогава отиваме и на прагове а аз искам да си остане високо,тоест като пикап!
За отзад мисля или да няма нищо или ролбар,както и за праговете но за сега още нищо сигурно.
За отзад само със сигурност ще има продължение на вратата и специялно място за номера+осветление за него!

Bay Ves
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bay Ves » Нед 09 авг 2009 23:52

Успех КОЛЕГА!!!Давай зор на майсторите и го вади тва пикапче вече,забравихме го как изглежда. :D :D

Според мен с широката броня е по-добре!Всяко второ Кади е с тясна броня.Вече е Банално.

yori написа:колега поздрави за проекта! доколкото съм запознат аз из цяла България има още две пикапчета освен твоето, които се гласят за проекти - на Пешо(alpine) и на колегата ANDREYО(не се познавам с него)! и мисълта ми е, че няма нищо еднотипно! снимките всички ги зяпаме, но наживо е много различно!

Колега уведомявам те за още едно Кади в проек(моето) :D Вече стават четири.

Върни се в “Оптичен тунинг”