Разсъждения, размисли и страсти - покупка на голф
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
Re: Разсъждения, размисли и страсти - покупка на голф
напълно съм съгласен с теб theultimate
тея колици са си живи танкове на колела вместу вериги
не кой знае колко стилни, но за сметка на това са практични удобни здрави и маневренни, а и не на последно място евтините чаркове за потдръжка
тея колици са си живи танкове на колела вместу вериги
не кой знае колко стилни, но за сметка на това са практични удобни здрави и маневренни, а и не на последно място евтините чаркове за потдръжка
- cenitel
- Автомобил:
- Двигател:
Колега за мен vw са си религия и начин за живот,така,че който каквото казва за парите или за друго са глупости.Каквото ти хареса си купувай,ама от къде ги вадете тези цени нз.Много ми се виждат,аз пасат 95 с екстри и оборудвана я дадох за 2000 лв.Май парите ги сер...
-
rockstarr
- Автомобил:
- Двигател:
cenitel написа:Колега за мен vw са си религия и начин за живот,така,че който каквото казва за парите или за друго са глупости.Каквото ти хареса си купувай,ама от къде ги вадете тези цени нз.Много ми се виждат,аз пасат 95 с екстри и оборудвана я дадох за 2000 лв.Май парите ги сер...
ето това ми е проблема, че оферти като твоята седят няколко часа на пазара, колите се купуват веднага и все едно нищо не е било... парите не ги сера, дори и да имам 10 бона излищни, няма да платя 3000лв за нещо, дето струва реално 1000, само щото имам кинти под ръка
Реално една кола струва толкова за колкото я продадеш. Ма колко вървели в мобилето..... ма колко вървели във VWclub..... ма колко била запазена и поддържана...... няма абсолютно никакво значение. Не ти трябват 100 будали, трябва ти една
.
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
Абе РОКСТАР
ти земи и даи 3000 за някоя и си я караи 3-4 години без да буташ нищичко по нея, а ако не даи 1000 и започваи да се учиш на занаята на автомонтьорите
АМИН!!!
ти земи и даи 3000 за някоя и си я караи 3-4 години без да буташ нищичко по нея, а ако не даи 1000 и започваи да се учиш на занаята на автомонтьорите
АМИН!!!

- bucata88
- Автомобил:
- Двигател:
До скоро имах Алфа ромео 147, прекрасна кола, 1-во двигателя и роди,= ремонт, окачването се разтропа за 1 месец = не сам го пипал.За късмет дойде лятото и климатроника се развали и трябваше да сменям дисковете= не ги смених.После почна да плюе 3та скорост и съвсем скоро смених скоросна кутия, много на бързо я продадох под цената и.Изкарах още малко парички и си купих голф 4 тди= ба мама му разхода ми падна три пъти, минал съм вече 7000км за един месец обслужих си го и сега само сипвам, алфата я имах година и съм и навъртял 10000км тя беше само по сервизи, иначе е готина
Верно малко дървено вози ма сичко ти работи харчи срамно малко избираш си го като задължително отиваш с маистора, обслужваш го и караш тва е Голфу си е здрав и на разумна цена за качеството което получаваш. 
Верно малко дървено вози ма сичко ти работи харчи срамно малко избираш си го като задължително отиваш с маистора, обслужваш го и караш тва е Голфу си е здрав и на разумна цена за качеството което получаваш. - cenitel
- Автомобил:
- Двигател:
Първо,марката на колата,ако колата е нова рядко има някаква разлика.Всички предлагат горе долу еднакви неща.Затов аи не съм предубеден към марките.
2 рокстар,не съм искал да коментирам лично теб з апарите,но има доста мнения които залъгват за стойността на колата-тя е според самата кола.
3-Аз моята като я пуснах на средната и цена която вървеше по автокъщите и по частни обяви 2 години я продавах и не можах,затова я дадох на половината от цената която струваше.Като цяло за случая,голфа е добра кола,но старата кола е късмет.Сега за класа си кола вози прилично и сравнително много балансирана кола.
Аз мога да те посъветвам да прецениш за какво я вземаш и дали ще влагаш пари в нея с времето.
2 рокстар,не съм искал да коментирам лично теб з апарите,но има доста мнения които залъгват за стойността на колата-тя е според самата кола.
3-Аз моята като я пуснах на средната и цена която вървеше по автокъщите и по частни обяви 2 години я продавах и не можах,затова я дадох на половината от цената която струваше.Като цяло за случая,голфа е добра кола,но старата кола е късмет.Сега за класа си кола вози прилично и сравнително много балансирана кола.
Аз мога да те посъветвам да прецениш за какво я вземаш и дали ще влагаш пари в нея с времето.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
много ми е интересно, когато някой каже че Г4 вози зле, все едно всички карате S класи..
Аз пък искрено се забавлявах като ви четох писанията.
Култ, религия и дрън дрън простотии.
На желЕзо не робувам.
Култ, религия и дрън дрън простотии.
На желЕзо не робувам.
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Просто между кола и кола има разлика. Тия голфчета за 1000лв 99% грам не са подържани и имат ужасно много проблеми с гарнитури, окачване, празен ход и т.н. Гробница за до магазина. Естествено че перфектен голф няма как да струва толкова независимо коя година е. Който си търси перфектна кола винаги се ръси. Който търси ефтинджос, после се ръси в сервиза. Подържана кола при всички положения се търси адски трудно и много рядко е евтина, независимо от марката.
- XaBaTa™
- Автомобил:
- Двигател:
Много се извинявам за спама, но в този ред на мисли:
Обърнете внимание какво казва на 1:40
Обърнете внимание какво казва на 1:40
- golf rlZZZ
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_4_tdi написа:много ми е интересно, когато някой каже че Г4 вози зле, все едно всички карате S класи..
Не приятелю,караме просто и други коли освен голфове и щом ти е толкоз интересно-Да голф 4 вози отвратително+вътре е доволно шумно!

-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Коя кола с ниски гуми вози хубаво, ако не е огромна тип А8? Я сложете едни 15ки на голфа да видим как вози. Която и кола от този клас да земете с такива гуми пак вози като каруца.... не може хем малка кола, хем стабилно, хем меко.
- cenitel
- Автомобил:
- Двигател:
Аз на желязо не робувам,но на марката може да се каже.Просто знам плюсовете и детайлите на марката ваген и затова ми е начин на живот а ти кой си ,че да казваш
дали робувам или просто съм възхитен от марката.
дали робувам или просто съм възхитен от марката.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
golf rlZZZ написа:vw_golf_4_tdi написа:много ми е интересно, когато някой каже че Г4 вози зле, все едно всички карате S класи..
Не приятелю,караме просто и други коли освен голфове и щом ти е толкоз интересно-Да голф 4 вози отвратително+вътре е доволно шумно!
Колега, за нас всички коли возят твърдо защото нямаме пътища в нашата родна държавица... Всичко е кръпка до кръпка, да се чудиш коя е по-новата.. когато идеш в съседна Гърция по селата пътя е 1000 пъти по хубав, а когато се качиш на магистралата са Солун все едно летиш със самолет... така че няма какво да се говори безмислици.
Иначе по-темата... колите се определят от самия вид на колата и колко е запазена.. ся за малко пари можеш да си вземеш от Гемания кола.. но малко са прогнили.. Човек който иска да си купи кола не пита във форумите какфа кола да си вземе.. Той взима парите в ръка обикаля наколко автокъщи, яхва се на 2,3,5, коли харесва си една и я взима това е... Важното е да сме живи и здрави, да си караме ръждивите каляски на по 10 и 20+ години! Ламарини не жалете правят се.. здраве жалете!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”