акт + спиране от движение по чл. 134 от здп.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
black`
Автомобил:
Двигател:

Re: акт + спиране от движение по чл. 134 от здп.

Мнениеот black` » Нед 24 май 2009 10:01

Ко..летата мръсни са изгладняли яко и праскат актове за всякакви глупости. Не стига, че плащаме вече най-скъпите глоби в цяла европа с тия мизерни заплати. Ако трябва без книжка и спряна кола от движение ще караме. :|
Не им обръщай внимание. Моя преди години червен, го карах със сив капак, без номера и не е имало проблем като ме спрат, а сега?!... Гледат сигурно да не заслабнат под 120 кила от подпиране по колите тъпите п. Ама до го д..ат. :x
Просто отказвам да им плащам актовете, ако трябва без книжка и талон пак ще се кара, както едно време когато нямахме. Ако искат да идват у дома да събират задължения ще ги изнасят всичките тъпанари напред с краката. :x

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Пон 13 юли 2009 10:48

колега какво стана оправи ли се ?

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Вто 14 юли 2009 1:13

Да минах тънко! Глоба 10лв без точки и колата отново на преглед като може и да не е в кат, което беше най-добрата новина за мен... Попитах какво ми става с жалбата, казаха да чакам! : ))) Ще пиша когато ми върнат решението, но едвали ще се занимавам повече с тях... Прегледа го направих преди няколко месеца сега на ново 40лв. + 10лв. глоба, абре 50лв са си 50лв.... Здраве да е и имайте едно на ум с тез различни бойчки!!!

Потребителски аватар
Snoopy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snoopy » Съб 25 юли 2009 15:42

Колега, с цялото ми уважение, но не си прав да се примиряваш. :?
Първо, че отношението на свинете към теб е под всякаква критика, второ - не си виновен за нищо, трето защо трябва да даваш пари за нов преглед и глоби при положение, че си изряден?! :shock За какво е тая глоба 10лв. ?!
Извинявай много ако отношението ми се стори грубо, но съм адски против хората да се примиряват с отношението към тях минавайки с фразата "Ами това е България..." - крайно време е шапкарите, чиновниците и всички останали държавни ши*ани служители да се държат наистина като такива - да служат на държавата, а не да се държат като частник-милионер, който не му пука дали си му клиент или не. :не:

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Съб 25 юли 2009 16:48

точно така няма да се примеряваме и дани тъпчат,колега търси си правата,за какво да даваш 50лв,вземисиги обратно нека полицията дати ги върне,вземи фактурата или касовите бележки и им ги занеси да тиги върнат,първо изчакай решението им и ако е в твоя полза направи по горното,разбери нее за парите но да им натрием носовете,аз така бих постъпил :063:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Нед 09 авг 2009 10:32

Няма как да изчакам решението, което може да се точи с години. Ето до момента не съм получил никакъв отговор... При подобни неща си заплащаш глобите а после ако успееш да обжалваш ти връщат парите....

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Нед 09 авг 2009 23:22

много акъл давате на Тинко,но колко от вас ще го направят това което го карате.Системата в страната е толкова куца,че ви е бедна фантазията,стига му само да го разкарат по неговия случай няколко пъти и да му убият времето с безмислени неща,а и призовка да му пратят,там затъва,само едно неявяване,нищо че е ищец и глобата е 100лв.Просто е така в страната,направено е да ви излезне по рентабилно да кажеш майната му ,отколкото да си търсиш правата.Не искам да отказвам никой който си търси правата,но трябва и да има файда,а не за 50лв да хвърлиш 200 и после да се кефиш ,че си прав.Рзберете,на господата с униформите им е през к.ра за вас,както и на вашия за тях.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 10 авг 2009 10:59

и на униформените не им се разхожда да си губят времето 2-3-4 пъти до съда....
иначе, ако си прав, би следвало да си гониш нещата до дупка...това извън темата, по принцип

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”