колеги предстои ми смяна на предни накладки на полото то е 6N 99г 1.4 пълна инжекция
въпроса ми е каква марка,колко пари и от кой магазин да си взема??? както така чух че имало и меки и твърди как да разбера кой какви са???
накладки за поло 6Н
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: накладки за поло 6Н
Ами преди като се ровех по този въпрос едно разбрах - каито цапат повече са по меки. Вземи един лист и пиши с феродото - ще разбереш, че сега с тези ментета вече не вярвам на марка. И все пак ако си сигурен че не е менте купувай АТЕ, или Бендикс, Джурид /с-ма АТЕ/В магазина трябва да кажеш и дали си както мисля с вентилирани дискове, което също има значение. Огледай преди това и формата им отвън да не би предния собственик да е сменял спирачните апарати с друга система.
Абе с една дума най - добре извади една и в магазина.
Абе с една дума най - добре извади една и в магазина.
- Dido_Petrov
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: 1.8 20VT
да бе ама кото извади една нали се сещаш че е вече изтрита и дебелината няма как да се разбере дали е за единичен диск или вентилиран а номера едва ли ще си личи
- samael_86
- Автомобил:
- Двигател:
по тва като гледах диска отгоре седеше разделен ще кажеш че е двоен тва значе ли че е вентилиран???
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
samael_86 написа:по тва като гледах диска отгоре седеше разделен ще кажеш че е двоен тва значе ли че е вентилиран???
точно, ако е като че да са два диска на няколко милиметра един от друг , вентилирани... Скоро и на мене ми предстои , дискове плюс накладки... + ревизия на спирачките
!
-
stoian bojinov
- Автомобил:
- Двигател:
Преди около 1000 км смених дисковете и накладките - дискове Ferodo, накладки Akebono - Japan. Нямам никакви ядове до момента с тях. Но за по-сигурно свали накладките преди да си купиш нови, че има два вида.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
дискове Брембо и Накладки Пагид към 200 и 40кинта много съм доволен
- sstyle
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: AEX 1996
аз си купих на моето джурит с вентилирани дискове съм и съм много доволен . Цената беше 50 лв комплекекта от магазина на стиви ауто в софия
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
Добре и аз има въпрос... Те са 2 системи - АТЕ и още една (не и запомних името). К'во ша рече т'ва и разликата евентуално каква е между двата вида системи или в кой случай се използва една и в кой другата? 
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Едните са Bendix кито биват 4 вида в зависимост от това дали диска е вентилиран или не ,както и в зависимост от годината на производство (преди 04.96г и след). Другите са Lucas. Lucas системите са с диск 256мм ,а не 239 и също така се различават по вида на спирачния апартат както и формата на накладките.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”