Момчета некой ми е откранал номера на колата която е с изваден двигател и реално не се движи
Проблема е следния:
Колат ане е прехвърлена на мое има а не съм педерас и не искам да занимавам собственика с глупости
2-ро скоро колата няма да се движи оти трее да и се сложи двигател
3-то за да не го занимавам човека с глупости трее да я прехвърла което следва 30 лева нотариус 50 лева гражданска 35 лева за техническия преглед
и 80 лева за изгубения номер а не ми се дават тея пари в момента
Ако коаже че номера е загубен нема ли некво опрощение или трее пак пререгистрация предния номер си го имам..
или най добре е да отида до полицията да го обява за издирване и да си го търса или да чакам случайно да ми го върнат

Oткраднат заден номер
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Oткраднат заден номер
Във всички слуаи трябва да занимаваш стария собственик.Няма как да прехвърлиш собствеността при нотариус без него.
-
- Автомобил:
- Двигател:
При открадването на номер съветвам веднага да се съобщи в полицията.
Може да се забъркаш в такъв филм, че бедна ми е фантазията.
Обикновено кражбата на номер става малко преди да се открадне кола, същият модел, същият цвят. Откраднатите номера се слагат на откраднатата кола и така тя безпрепяствено мина камерите и напуска града. Повярвай ми, така е...
Може да се забъркаш в такъв филм, че бедна ми е фантазията.
Обикновено кражбата на номер става малко преди да се открадне кола, същият модел, същият цвят. Откраднатите номера се слагат на откраднатата кола и така тя безпрепяствено мина камерите и напуска града. Повярвай ми, така е...
-
- Автомобил:
- Двигател:
е хуу де ма то 1 номер и колата е голф 2... добре утре отивам в полицията.. и така че им обясня за кво стаа въпрос дано има останали съвестни граждани аз за прехвърлянето не бързам имам още 2 голфа... а тоя искамд а си го правя като кола всичко да свяля пребоядисвам и псоел 1 по 1 демек за догодина се очертава да го крам
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Полиция от бл;изкото районно. Иначе се вкарваш във филм.
Пресен пример - на съседа ми по офис му задигнаха задния номер въпреки нита и е намерен на опожарената кола с която обраха 100 бона от бизнесмена от Варна.2 дни разправии с 3 то районно.
Понеже колата беше със регистрация СС баджанак му ходи в Силистра за нови номера естествено за негова сметка пътни, разнсоки за номера, загубено време. ами така е като не си сваля номерата вечер
Пресен пример - на съседа ми по офис му задигнаха задния номер въпреки нита и е намерен на опожарената кола с която обраха 100 бона от бизнесмена от Варна.2 дни разправии с 3 то районно.
Понеже колата беше със регистрация СС баджанак му ходи в Силистра за нови номера естествено за негова сметка пътни, разнсоки за номера, загубено време. ами така е като не си сваля номерата вечер

-
- Автомобил:
- Двигател:
добре а за кво нов номер при положение че са намерили стария 

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kokskok написа:добре а за кво нов номер при положение че са намерили стария
намереният номер е веществено доказателство (улика).
а отностно първият пост. каква гражанска, какъв номер, какъв технически преглед на кола без двигател, която не може да се движи на собствен ход (освен ако не и сложиш чаршаф и мачта..)
-
- Автомобил:
- Двигател:
е това са изискванията за да я прехвърлиш при нотариус...
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
при нотариуса ти искат само
1. талона-големия
2. платен данък
3. ЕВЕНТУАЛНО оценка на колата
1. талона-големия
2. платен данък
3. ЕВЕНТУАЛНО оценка на колата
-
- Автомобил:
- Двигател:
ОК ЧЕ ГО ИМАМ В ПРЕДВИД мерси
-
- Автомобил:
- Двигател:
Брей - тая ти кола много ядове.Щом се води на спортна школа,пребоядисана и ти я взе от друг без прехвърляне.Много каша става нещо.Нищо лично - дано се измъкнеш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
опитваш се да се правиш на инспектор но не знаеш че аз им ам 3 голфа хахаха
+ 1 бракуван
тоя дето му липсва номера е съвсем друг голф който го купих за 700 лева с тропащ двигател който се оказа за 2 бутала цилиндър и много глупости но за мой късмет се оказа със спорни валове които продаодх за 600 лева и му избих парите
този от школата е съвсем друг голф на който се оказа оня ден като ходих че на адреса нема никва школа(това и очавках като видех кви хора са забъркани)
и имам 3ти голф сив който пак не е на мое име а собственика е некъде в испания
(неговата история е следната собствениак го продал на некав негов съсед, съседа му на брат му, а брат му на мене и в мене имам стария талон дето са още старите модели и това без договри без нищо) златен голф момчета 6.5 газ 110 км извънградско кво да ви кажа малко поизгнил но ми иде да го разцелувам отсеакде
и въри яко 
единствения изряден голф ми беше първия който си го купих пак сив 2врат пак гти него си го прехърлих на мое име но не доживе да го рпехварла в общината и го бракувах
застигна го зал участ сас 120 на съединител да се еба в тапака натиснах спирачката и си еба майката
интересното е че и другия сив голф щеше да го застигне същата съдба на същото място по почти същия начин(извади се маркуча на сервото при 140 км добре че беше 4 сутринта и немаше коли
ето снимки на голфовете
Първи голф купен Юни месец 2008ма- доживял Ноемрви 2008ма нямам снимки таман беше пребоядисан само 1на снимка имам нагласен дето е точно
http://snickers.snimka.bg/automobiles/golfi.305013
http://snickers.snimka.bg/automobiles/g ... 17.7105203
http://snickers.snimka.bg/automobiles/golfi.304855
2-ри голф купен декември 2008ма
Тука са 2-рия Сив голф и 4тия черен голф(от школата)
http://snickers.snimka.bg/automobiles/gti-16v.408642
Това е 3тия голф дето му откранаха номера
http://snickers.snimka.bg/automobiles/p ... 2.13508196
МИсла че заслужавам Титлата Истински Голф Фен хахахахахах 4 голфа за 1 година
и то само 2-ки бтв 1-то освен двойка което бих си купил е 1чка или някоя 5ца GTiili r32-ka с тая решетката дето е като пчелна пита

тоя дето му липсва номера е съвсем друг голф който го купих за 700 лева с тропащ двигател който се оказа за 2 бутала цилиндър и много глупости но за мой късмет се оказа със спорни валове които продаодх за 600 лева и му избих парите
този от школата е съвсем друг голф на който се оказа оня ден като ходих че на адреса нема никва школа(това и очавках като видех кви хора са забъркани)
и имам 3ти голф сив който пак не е на мое име а собственика е некъде в испания
(неговата история е следната собствениак го продал на некав негов съсед, съседа му на брат му, а брат му на мене и в мене имам стария талон дето са още старите модели и това без договри без нищо) златен голф момчета 6.5 газ 110 км извънградско кво да ви кажа малко поизгнил но ми иде да го разцелувам отсеакде

единствения изряден голф ми беше първия който си го купих пак сив 2врат пак гти него си го прехърлих на мое име но не доживе да го рпехварла в общината и го бракувах
застигна го зал участ сас 120 на съединител да се еба в тапака натиснах спирачката и си еба майката

интересното е че и другия сив голф щеше да го застигне същата съдба на същото място по почти същия начин(извади се маркуча на сервото при 140 км добре че беше 4 сутринта и немаше коли

ето снимки на голфовете
Първи голф купен Юни месец 2008ма- доживял Ноемрви 2008ма нямам снимки таман беше пребоядисан само 1на снимка имам нагласен дето е точно
http://snickers.snimka.bg/automobiles/golfi.305013
http://snickers.snimka.bg/automobiles/g ... 17.7105203
http://snickers.snimka.bg/automobiles/golfi.304855
2-ри голф купен декември 2008ма
Тука са 2-рия Сив голф и 4тия черен голф(от школата)
http://snickers.snimka.bg/automobiles/gti-16v.408642
Това е 3тия голф дето му откранаха номера
http://snickers.snimka.bg/automobiles/p ... 2.13508196
МИсла че заслужавам Титлата Истински Голф Фен хахахахахах 4 голфа за 1 година
и то само 2-ки бтв 1-то освен двойка което бих си купил е 1чка или някоя 5ца GTiili r32-ka с тая решетката дето е като пчелна пита
Целта ти накрая да сглобиш 1 нормална кола ли е или колекционираш резервни части? Откъм пари ми се струва, че сборния автомобил ще излезе по-скъп отколкото да го купиш цял и работещ.
-
- Автомобил:
- Двигател:
не бате, аз не сглабям 1 кола, аз си ги карам всичките и всичките са различни 
един е бърз
2-ри е икономичен
сега 3-тия мисла да си го права за возене в смисал вид и меко да вози.. и така

един е бърз
2-ри е икономичен
сега 3-тия мисла да си го права за возене в смисал вид и меко да вози.. и така

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега пичага да те питам
Сега попитах става и без тея работи обаче тая нотариуска или е друсала или ме мисли за балък или са си вдигнали цените 2йно
Миналата година прехвърлях 1 голф 2 с договора и всичко ми излезна мисля кам 50-60 лева сега тази нотариуска в люлин не като първата ми иска 150 лева
Сега попитах става и без тея работи обаче тая нотариуска или е друсала или ме мисли за балък или са си вдигнали цените 2йно
Миналата година прехвърлях 1 голф 2 с договора и всичко ми излезна мисля кам 50-60 лева сега тази нотариуска в люлин не като първата ми иска 150 лева

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”