Момчета ако има някой компетентен спомням си 1 човек от форума преди иследваше аномалиите при ксеноните.
Става въпрос за а3-ка 2.0 тди 2005 година.
Значи слагам ксенон както си му е реда залъгалки всичко при което първия път не светат горен десен фар и долен ляв халоген, викам аре дефектно нещо, свалям от горния ляв фар(демек здравия фар) и слагам долу изрядния баласт на левия халоген(тоя халоген където не светеше) при което горе си слагам нови баласти и кво става:
Значи всичко си бачка супер доакто не сложа бронята и имам чуството че колата има душа и се гаври с мене.
Значи ужкким десния перфектен халоген дето до сега не беше правил мизерии почва да прави мизерии(демек не пали винаги) другия си свети ок фаровете я си светат я не светат просто се гаврат 1 пат палат 1 пат не палят

Проблем с ксенони
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с ксенони
Последна промяна от kokskok на Сря 12 авг 2009 15:15, променено общо 2 пъти.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Проблем с ксенони
Мале, братче, ако го и преведеш ся т'вааа....
Ама вЕрно нищо не разбрах...

Ама вЕрно нищо не разбрах...
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
xaxaxaxa
Какво викаш за ксенона ?

Какво викаш за ксенона ?

-
- Автомобил:
- Двигател:
написал съм го на бг кво не разбрахте.. или просто не може да навържете последователността
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
колега, не се обиждай, ама на БГ ти е единствено заглавието.
А по проблема - махни залъгалките и пробвай. Че доста от евтините ксенони са капризни. Ако без тях запалят без проблем, ще ти дам една схемичка с реленце и резистор как да залъжеш компа
А по проблема - махни залъгалките и пробвай. Че доста от евтините ксенони са капризни. Ако без тях запалят без проблем, ще ти дам една схемичка с реленце и резистор как да залъжеш компа

-
- Автомобил:
- Двигател:
виж сега самия комп не отчита изгоряла крушка без залъгалки проблема е че без залагалки ксенона премигва и не може да седи запален..
- theraven
- Контакти:
Ами значи ксенона ти е боклук. Щото не вярвам Ауди 2005г. да има проблеми с инсталацията.
-
- Автомобил:
- Двигател:
е салгал съм на мерцедес вито и никви ядове 200та година даже без залъгалки
а проблема е в аудиото защото мали ви обяснявам свялам от фара който не прави глупости здрави я баласт и го слагам на халогена дето не светкашще всеки път и резултата е тоя дето не светкаше всеки път сега си светка всеки път а тоя халоген дето светкаше всеки път сега започна да не светка всеки път без да съм го пипал просто оправих другия халоген да светка всеки пъ и имам чуството че нещата некак си прават мизерия на Х приемрно долу десен халоген горен ляв фар
а проблема е в аудиото защото мали ви обяснявам свялам от фара който не прави глупости здрави я баласт и го слагам на халогена дето не светкашще всеки път и резултата е тоя дето не светкаше всеки път сега си светка всеки път а тоя халоген дето светкаше всеки път сега започна да не светка всеки път без да съм го пипал просто оправих другия халоген да светка всеки пъ и имам чуството че нещата некак си прават мизерия на Х приемрно долу десен халоген горен ляв фар
- theraven
- Контакти:
ф такаш слутшаи пускш релета т акумолатора и рлтата ш са опраи от мен ш знаиш ниама ка да н стане аиди лека нош и да пишиш ко е станало пиис
Превод: В такъв случай пускаш релета от акумулатора и работата ще се оправи. Няма как да не стане. Лека нощ и да споделиш с многоуважаваните колеги какъв е бил изхода от належащия проблем. Всичко хубаво.
Само някой да ме е изпляскал в бисерите...

Превод: В такъв случай пускаш релета от акумулатора и работата ще се оправи. Няма как да не стане. Лека нощ и да споделиш с многоуважаваните колеги какъв е бил изхода от належащия проблем. Всичко хубаво.
Само някой да ме е изпляскал в бисерите...

-
- Автомобил:
- Двигател:
theraven написа:ф такаш слутшаи пускш релета т акумолатора и рлтата ш са опраи от мен ш знаиш ниама ка да н стане аиди лека нош и да пишиш ко е станало пиис
Само някой да ме е изпляскал в бисерите...![]()
![]()
нямаше нужда от превод, и с първия пост те разбирам за кви релета стааа въпрос крушките са Н7
а може ли неква малка схемка как да ги вържа тея релета предполагам че ще е нещо на принципа на релето на Н4
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Иди при някой, без да променяш нищо да ти кодира колата за ксенон и виж тогава как ще се държи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Andonov написа:Иди при някой, без да променяш нищо да ти кодира колата за ксенон и виж тогава как ще се държи.
каква е тая кодация за ксенон.. и горе одлу къде в софия и колко пари
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
баровеца с а3 2005год да вземе да иде да му монтират като хората ксенона в сервиз в който разбират и ще го направят като хората
щом е изтънил в ксенона
поне лев за монтаж да даде 

щом е изтънил в ксенона

Взе ми думите от устата.И при такъв майстор който не може да пише на български в не една или две теми,перфектната комбинация.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”