Мека връзка за ауспух B.5 !
- Stanislav-passat
- Автомобил:
- Двигател:
Мека връзка за ауспух B.5 !
Здравейте ,колеги ако някой може да ми каже къде да си намеря мека връзка на пасата 1997г. 1.8 Т , тя е само една на ауспуха но тука не могат да ми намерят такава само едни обикновенни, та ако някой може да каже цена и каде да я намеря ще съм му благодарен. Мерси предварително. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мека връзка за ауспух B.5 !
Здрасти колега!
Ст Загора ти е на 30 мин път.Когато решиш идваш,влизайки в града стигаш до надлез/мост/,изкачваш се и завиваш на ляво - посока автогарата и веднага след като слезеш от надлеза,карай бавно,ще видиш магазин за авточасти.Мястото е лесно за намиране,паркиране и т.н.т.
Ст Загора ти е на 30 мин път.Когато решиш идваш,влизайки в града стигаш до надлез/мост/,изкачваш се и завиваш на ляво - посока автогарата и веднага след като слезеш от надлеза,карай бавно,ще видиш магазин за авточасти.Мястото е лесно за намиране,паркиране и т.н.т.
- Stanislav-passat
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колега.
-
- Автомобил:
- Двигател:
kолега има в ем комплект 33 в София, ще ходя към Бургас в петък ако искаш мога да ти докарам една мека връска. Аз съм със същия двигател и я сменях преди две седмици 

- Stanislav-passat
- Автомобил:
- Двигател:
intergrup написа:kолега има в ем комплект 33 в София, ще ходя към Бургас в петък ако искаш мога да ти докарам една мека връска. Аз съм със същия двигател и я сменях преди две седмици
Мерси много колега но вече намерихи я смених, но ако нямаш нищо против би ли ми казал колко струва в София тази мека връзка? Просто за информация, щото бях пратил запитване на АВТОТРЕЙД и отговора беше "Здравейте,
Мека връзка за ауспух :
За автоматик – 457.80
За ръчна кутия – 267.14"
Направо ме разби.
-
- Автомобил:
- Двигател: