смяна на кабели
смяна на кабели
здравейте колеги , някой сменял ли е кабели за свещи на пасат Б5 97г 1.6 AHL мотор , двигателя ми работи неравномерно , смених свещите не се оправи.Вчера вечерта като вдигнах капака се вижда светене от кабелите и искри от лулата на едната свещ . Искам да ги сменя , но дистрибуторната капачката се намира под дросела , много на кофти място .Трябва ли да махам дросела или има някакъв чалъм ?
Re: смяна на кабели
искат се почти гимнастически умения ,ако не разглобяваш ! иска тънка ръка! особено за кабела на 2 цилиндър!
успех!

На 4 шестограма е огледай и мойте почнаха да искрът и аз сам с AHL B5 1.6
Кофти е че трябва да се откачът и 2 маркуча за водата мисла че са за да топлят дросела
да добава не се виждат с напипване.фанат е като дебитомера 4 шестограма
Кофти е че трябва да се откачът и 2 маркуча за водата мисла че са за да топлят дросела

да добава не се виждат с напипване.фанат е като дебитомера 4 шестограма
Смених си мойте кабели резолтата беше спря да притриса при пуснат климатроник и се фовсира добре а преди птитриса докато дигне 2000 оборота
единия кабел беше лепен с някакав селикон черен ямно така сам е зел големи измамници сме от къшите
Спецялно за колегата WYLIX сам правил снимки
НЯМА НУЖДА ДА ВАДИШ МАРКУЧИТЕ ЗА ВОДАТА на дроселовата клапа само е буташ на страни като си е свалил почистваш и нея старателно
Забравих зимаш си обикновени скоби с винт че оргиналните са мамата си Е...АЛО свалиш ли го немат слагане трябват клещи да ги стишкаш
Зех си кабели на BERU 138лв комплекта
единия кабел беше лепен с някакав селикон черен ямно така сам е зел големи измамници сме от къшите

НЯМА НУЖДА ДА ВАДИШ МАРКУЧИТЕ ЗА ВОДАТА на дроселовата клапа само е буташ на страни като си е свалил почистваш и нея старателно

Забравих зимаш си обикновени скоби с винт че оргиналните са мамата си Е...АЛО свалиш ли го немат слагане трябват клещи да ги стишкаш

Зех си кабели на BERU 138лв комплекта
Последна промяна от mospec на Съб 29 авг 2009 20:33, променено общо 1 път.
WYLIX написа:дистрибуторната капачката се намира под дросела , много на кофти място .
не е капачка а това ти е бобината без делко сме колега

Утре да не решиш да сменяш палеца на капачката

Много благодаря колега, да видим кога ще опра до тях тъй като с тази кола само ядове , писна ми вече от нея.едно оправям друго се разваля , бензиновата помпа изгоря, нещо трака отпред в ляво-неоткриваемо какво , днес видях че маншоните на рейката ми са целите в масло......нямам думи вече , сума и коли съм карал ама като с този пасат проблеми толкова не сам имал
И на мен ми трака това колело ямно едни и същи проблеми изкачат на двете аз сам самоче 1999г ако разбера какво е ще пиша + снимки