Kormoran, Debica или Matador

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
karlosjakal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот karlosjakal » Чет 05 яну 2006 0:05

Карал съм с матадор 2 год. доста прилична гума почти без забележки,после ги сложих отзад и си купих Дебица Фриго 1 за предни Не знам за другите но това е гума № 1 по цена/качество. Тази година съм с Дебица Фриго 2 и специално развъртях голфа за проба :D :D :D :D който не вярва да пробва.А Гиславеда наистина са немски,(хубави гуми но 90лв. минимум) аз питам като купувам.В Швеция правят други гуми.Все пак имай в предвид новата гума е добра, важен е стила на каране и пътната обстановка( на заледено с каквито и гуми да си уеко се кара че Shocked

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Чет 05 яну 2006 1:04

четвърта зима търкалям разни корморани и ако не броим факта че са по-шумни от летните (е то няма как) нямам грам оплакване. на лед са фантастични, на сняг копат добре.
пежото е с Lassa Snoways не са зле на сняг/лед но като стъпя на асфалт става ужас

Потребителски аватар
Aylan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

гиславед нф3

Мнениеот Aylan » Сря 29 мар 2006 23:38

е това е гумата 185/65/14 - 2.4помпаш и караш където си искаш в сняг и вода, ако знаете как съм се забивал със 120км/ч в далбока локва и колата не помрадна.....да не говорим че всяка седмица карам през Петрохан, и не си споням да ме изпреварвал някой зимата-Паса2-1.8ми

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Чет 30 мар 2006 1:46

пичове знаете ли какво ще ви кажа, прави сте че новата гума си е нова, само че има едно "НО", тоест хубава е стига да е маркова, а не измислена марка.какво значи "по лиценз на..." ???замисляли ли сте се?чисто и просто легална имитация...не само при гумите, и при автомобилите е така. киа била лиценз на мазда...да ама има огромна разлика, повярвайте ми...замислете се и после си купувайте гуми "по лиценз на..." :))))

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”