Относно обезщетение при пръсната предна гума в дупка

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Относно обезщетение при пръсната предна гума в дупка

Мнениеот radotom » Чет 13 авг 2009 11:53

Тук е мястото, значи, да спомена за уговорени отстъпки за ФОРУМА в 'Еурокатена', дистрибутори на 'Маргел' за Пловдив.
Телефони за връзка: 032/960040, 0888312625
E-mail: e_catena@plovdiv.techno-link.com

Това е точно с/у вратата на пожарната в Панаира.
Конкретна отстъпка не дадоха, защото, както се изрази единия от шефовете- много често имат промоции и не могат да кажат 'Даваме ви 10%', защото тези 10% реално може да са си от промоцията в дадения момент.
Според договорката- достатъчно е да се каже, че купувача е регистриран във форума на Клуб на привържениците на Фолксваген в България и... пак според думите на същия шеф- щял да остане доволен от цената ;)

п.п. Аз определено останах :да:

п.п.2 Запознати са и как изглежда Клубната карта, но в случая тя няма да е жизнено необходима.

Потребителски аватар
balky
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот balky » Чет 13 авг 2009 12:04

radotom написа:Тук е мястото, значи, да спомена за уговорени отстъпки за ФОРУМА в 'Еурокатена', дистрибутори на 'Маргел' за Пловдив.
Телефони за връзка: 032/960040, 0888312625
E-mail: e_catena@plovdiv.techno-link.com

Това е точно с/у вратата на пожарната в Панаира.
Конкретна отстъпка не дадоха, защото, както се изрази единия от шефовете- много често имат промоции и не могат да кажат 'Даваме ви 10%', защото тези 10% реално може да са си от промоцията в дадения момент.
Според договорката- достатъчно е да се каже, че купувача е регистриран във форума на Клуб на привържениците на Фолксваген в България и... пак според думите на същия шеф- щял да остане доволен от цената ;)

п.п. Аз определено останах :да:

п.п.2 Запознати са и как изглежда Клубната карта, но в случая тя няма да е жизнено необходима.
\

Късно го казваш бате, иначе ти винаги си ми помагал за каквото съм имал нужда, пък и тоя път след като заведох щетата ИМПУЛСИВНО отидох в Дианата и си купих две "нови" предни гуми с "пресен" ДОТ 0108 . Писах им на e-maila и сега "чакам" отоговоор ако благоволят :beer :beer :beer :beer :beer от мен

Потребителски аватар
vessi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vessi » Чет 13 авг 2009 12:51

При мен се получи балон на гумата след като минах през дупка.Звъннах в Кат и ми дадоха някакво номерче с което ме регистрираха и отидох в Кат на следващия ден. Там ми съставиха протокол и го представих на застрахователите. Изплатиха ми 70% от гумата,това зависи от годината на производство, износване и т.н.
Това обаче е преди тази промяна за която става въпрос.

Потребителски аватар
balky
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот balky » Вто 01 сеп 2009 10:21

Колеги, едва днес по пощата получих това. Не напразно живеем в АБСУРДИСТАН!!! Писмото е изпратено от София на 27.08.2009 год. тук в Пловдив е на 28.08.2009 год и едва днес са ми го пуснали в пощата!!?? В по горните постове ще забележите че щетата е заведена от мен на 12.08.2009 а е настъпила на 11.08.2009 год. Четете това което получих днес и ми кажете Аз ли не съм добре или те направо си плачат за :beat_butt2

Изображение

Изображение

P.S. Ще ПОМОЛЯ тези, колеги които са си имали взимане даване със застраховател и са ПИСАЛИ ЖАЛБА до Комисията по Финансов Надзор(КФН) да споделят до кой са адресирали жалбата и какво са писали. Проблема е че съм от Пловдив и единствения начин е с препоръчано писмо, затова трябва всичко да е точно... Благодаря колеги!!!!!!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”