та за какво става въпрос........прибирам се аз с голфа от морето преди няколко дни и преди карнобат ми паднаха шайбите на коляновия вал заедно с ремъците и се озовах в най-голямата пустош със счупена кола. и се започна едно звънене на тоя на ония ама никой не иска да ме дърпа 400км. имам пътна помощ ключовете са в нас обаче за карък документите са в мен и никой не иска да ми я докара без документи и докато си седиме със жената в полето и се чудя какво да правя се появи космос спря казах му че имам нужда от помощ и колегата ме издърпа до петолъчката. полото горкото издъхна по баирите но това не го спря да ме издърпа. от там пътна помощ до сливен в един сервиз и на другия ден благополучно се прибрахме. Драго едно голямо мерси бате ако не се беше появил не знам какво щях да правя. можеш да разчиташ на мен за каквато и да е помощ

............ искам също да благодаря и на колегата с пловдивския голф РВ0527 който също спря но не можа да ме изтегли че беше със тунинг броня и нямяше кука за теглене обаче ми даде последните си цигари