Oткраднат заден номер
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Oткраднат заден номер
от първи юли нотариалните такси са 2-2.5 пъти по- високи
-
- Автомобил:
- Двигател:
е то по добре да не го прехвърлям... ида го пускам на части
добре а принципно ние можеме да си направим договора и да искаме само заверка
не става ли така
не става ли така
kokskok написа:не бате, аз не сглабям 1 кола, аз си ги карам всичките и всичките са различни
един е бърз
2-ри е икономичен
сега 3-тия мисла да си го права за возене в смисал вид и меко да вози.. и така
Схванах ти мисълта - имаш нещо като куфарче с инструменти за всеки конкретен случай. Само че вместо различни размери отвертки и ключове имаш коли с разни оптимизации

Помислих, че сглобяваш една защото каза, че на тая едно не й работи, на другата друго.
kokskok написа:е то по добре да не го прехвърлям... ида го пускам на части
не става ли така
Не минава тоя номер при нотариусите - освен ако не искаш да си съставиш договора и да му платиш цялата такса все едно той го е правил.
-
- Автомобил:
- Двигател:
но реално аз съм правия това че те заобикалят законите доколкото разбрах договора си ми е абсолюдно валиден само ми трее заверката и така освен остава да търся позант нотарису тая нащта държава нема да се оправи кой колко може гледа да гълта повече бях намерил ч статия колко връзват нотариусит ена мсец без да си дават зор 15 000 ...
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
май ви се губи момента, че освен мижавата такса за нотариалната заверка се плаща и такса към общината за продажбата, която се формира от някаква оценка на колата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_4_tdi написа:май ви се губи момента, че освен мижавата такса за нотариалната заверка се плаща и такса към общината за продажбата, която се формира от някаква оценка на колата.
тая такса е гига мижава на кола по оценка 400 лева колко да е макс 10 лева
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на него са му свидни 3.5 или там колкото е нотариалната такса..
-
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_4_tdi написа:на него са му свидни 3.5 или там колкото е нотариалната такса..
ти прост ли си как реши че са ми свидни 3.5 свидни са ми 150 на фона на 60 или по точно на фона на 5 лева колко трее да ми излезе услугата със заверката щото 150 лева прехвърляне 80-100 лева пререгистрация + 150 гражданска + 30 технически преглед кво става знаеш ли ? става колко да си взема още 1 голф да не говорим че тепърва трее да се пребоядиса и да се набият куп пари....
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
явно доста си в матрицата. няма да коментирам повече, успех..
vw_golf_4_tdi написа:явно доста си в матрицата. няма да коментирам повече, успех..
Прав е човека - въобще не става дума за 3.50. 3.50 струва заверка на подпис, а не договор за прехвърляне на МПС. Преди година в по-малките градове беше 30-40лв. Ако са се вдигнали 2 пъти значи в София спокойно може да е стигнала 150. Може би си струва да се разкара човек до Ботевград или където наблизо има нотариуси и да се спестят 40-50лв. (предполагам)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Един написа:vw_golf_4_tdi написа:явно доста си в матрицата. няма да коментирам повече, успех..
Прав е човека - въобще не става дума за 3.50. 3.50 струва заверка на подпис, а не договор за прехвърляне на МПС. Преди година в по-малките градове беше 30-40лв. Ако са се вдигнали 2 пъти значи в София спокойно може да е стигнала 150. Може би си струва да се разкара човек до Ботевград или където наблизо има нотариуси и да се спестят 40-50лв. (предполагам)
Мани го тоя бате с него не може да се излезе на глава.. по умния отстъпва
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”