Търси се Г3, ударил касиер на бензиностанция ЕКО!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
pakostnik
Автомобил: VW Touareg
Двигател: 7L 2005
Контакти:

Re: Търси се Г3, ударил касиер на бензиностанция ЕКО!

Мнениеот pakostnik » Чет 13 авг 2009 13:27

Вече не знам колко време се мина но резултат "0" . Нито от полицията нито от форумите .

vento5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vento5 » Нед 16 авг 2009 4:19

Не е баш по темата, ама и моите 2 стотинки.

Подобно явление-неплащане и бягане, явно не е наше откритие. Тук на бензиностанциите първо плащаш депозит, после сипваш.
Ако плащаш кеш, ходиш до касата и оставяш депозит, а след като заредиш ходиш да си вземеш рестото :? .
С карта(кредитна примерно), е далеч по-просто и удобно-само плъзгаш картата по четеца на помпата и си сипваш. Тразакцията по вземане на депозит и връщане на рестото си е автоматична и ти трябва само да си избереш бензина и да крепиш пищова :lol:

Потребителски аватар
emi9
Автомобил: New Beetle
Двигател:

Мнениеот emi9 » Вто 18 авг 2009 19:43

Боя е прекалено леко наказание в случая...Да удари жена ми или някои мой близък...Живота му става ад,ще умира всеки ден по малко...Ако извади късмет,което направо си е бая съмнително....

Съвсем не съм злобен или лош човек-напротив-помагам на всички и то винаги!Изпитвам удоволствие от това!Кеф ми е когато получа една усмивка за помощта!Само за последната седмица съм помогнал поне на 10 напълно непознати човека за мен на улицата,било то на стареца с 5 лева да си купи хляб,било то с тубичка бензин на закъсалия,с пътна карта на загубилия се,с ток на този който не може да иде на работа щото му е паднал акумулатора.Знам,че няма да закъснея много ако помогна на някой за 5 минути да си запали колата,няма да обеднея много като услужа с няколко литра бензин или му подаря една карта,или пък му дам 5 лева да си купи хляб понеже е работил цял живот и въпреки това не получава пенсия(така или иначе съм беден не с 5,50 или 500 а с милиони левове)...Обаче не мисля,че има повече място за боклуци в обществото ни...Като си боклук-ей там на стената-куршума в главата и тва е-само така ще се оправи България-жалко е но това е факт.......Лошото е че тук всичко е вързано....Сами да идват да си слагат главите на дънера за да им ги режем ще ни отмалеят ръцете толкова са много боклуците с тази малка мизерна държавица-но и с един боклук се почва-все пак е някакво начало...поне аз не показвам каквато и да било толерантност към такива същества(не мисля,че е уместно да бъдат наричани хора)...[/quote]

:applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пон 24 авг 2009 17:20

Код: Избери всички

Има органи, има закони...
:deal :063: :screwy

Потребителски аватар
shi187
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shi187 » Нед 11 окт 2009 13:22

AmW написа:И кво ше направиш ? Ще отидеш да го гръмнеш ли?
Та те влизат и те обират и ако го гръмнеш отиваш да гниеш в затвора пък камо ли за такива древни саморазправи.
Има органи, има закони... тва е. Наши са си и трябва да ги спазваме

К'ви органи бе човек, к'ви закони. В тази гнила държава може да те прегазят като куче на улицата, и нищо да не му направят на виновника. Малко ли са примерите. Един Ставийски, където уби момче и прати момиче в кома, и к'во му направиха? НИЩО. А ти си седнал да ми пишеш за закони и органи. Ако това се случи на мен, тоя ще го намеря и ще го накарам да съжелява както аз си знам, и изобщо няма да чакам полиций и прокуратури, които накрая пак ще се оправдаят, че "нямало достатъчно доказателства".

Потребителски аватар
    AmW
    Автомобил:
    Двигател:
    Контакти:

Мнениеот AmW » Нед 11 окт 2009 16:33

Виж кво, всеки си има гледна точка и мнение. Аз изказвам моето. Ти ако искаш го влачи с колата из цяла София.

Потребителски аватар
    splyff
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот splyff » Нед 11 окт 2009 17:28

:dummy: :dummy: :dummy: само едно не разбрах има камери пуснетего тоя пич за издиржане неможе да не му се вижда лицето тцтцтцтцтцт death death death

Потребителски аватар
    Dragon
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот Dragon » Чет 22 окт 2009 12:55

Каква интересна тема. Има ли развитие по въпроса?

pakostnik
    Контакти:

Мнениеот pakostnik » Чет 22 окт 2009 23:08

Развитие по въпроса няма . Полицията не ни е търсила за нищо вече 3 месеца (може и повече да са) . Жена ми категорично отказва да се занимава със случая . Изплашена е . Но аз не се отказвам .
    Нямам достъп до камерите иначе щях да го пусна навсякъде тоя бонак .

Потребителски аватар
    GREEN_lADY
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Сря 11 ное 2009 12:52

незнам дали си струват усилията вече,след толкова време и 0 резултат...жалко ,че има хора без морал и съзнание.Но все пак живеем в Абсурдистан. И тази тема и се вижда края :bishop

Потребителски аватар
    maxpayne
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот maxpayne » Нед 31 окт 2010 22:00

Малко побутвам темата нагоре - въпросният идиот засякох днес на Евлоги Георгиев тази вечер, около 20.10-20.15. Карах зад него от малко преди моста на влюбените до спирката на метрото на стадиона, той после продължи към радиото надясно. Идиота караше без ВСЯКАКВИ светлини, на няколко пъти се опитвах да му привлека вниманието, той сякаш нарочно ме избягваше и отвръщаше поглед, дори мислех да звъня на 112. За съжаление в този момент не го свързах с тази тема, сега като пуснах търсене за номера на колата и излезе като резултат.

Колата е тъмно синя, в момента е с тъмни железни джанти. Управляваше се от индивид, видима възраст 40-50 години, среден или над средния ръст грубо казано съдейки по това, което видях през стъклото. Едър, със силно побеляла коса. Не 100% бяла, но преобледавашо бяло. Беше с тъмно яке, изглеждаше шушлеково, с някакви светли ивици по него. Много съжалявам, че не се сетих за тази тема, иначе съвсем друг щеше да е резултата от срещата ни.

pakostnik
    Контакти:

Мнениеот pakostnik » Пон 01 ное 2010 6:31

Благодаря Ви.
    Всичко приключи . Колата е подобна на човека дето си видял но номерата са били крадени и извършителя остава неизвестен. А човека с побелялата коса не нашия човек. Дори нямаше дело. От полицията казаха че нямат основание за завеждане на дело и ако искаме трябва да заведем дело сами. (ама това е $$$) Аз лично бих продължил но жена ми категорично отказа . Иска да забрави за случката колкото се може по-бързо. Не я виня , това е желанието и` , и се съобразявам с него.
    Благодаря на всички които откликнаха . Дано на никой не му се налага да прибягва до такаова търсене. Успех на всички !!!

Модератора ако иска да изтрие

Върни се в “ОФФ-Топик - други”