Плевенски срещи - архив
- iavor89
- Автомобил: Golf AFN
- Двигател:
Re: Плевен - Локални сбирки
ти не се кани много, че винаги като се каниш пропускаш
и ще почнем да те глобяваме

- Jetta I
- Автомобил:
- Двигател:
iavor89 написа:ти не се кани много, че винаги като се каниш пропускаши ще почнем да те глобяваме
О боже

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
Sunny написа:Дай и номера да видим дали няма да стане от на сестра ми ибизата (бившата)!
номера е 1 H0 906 091 D!
- Piro_vw
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Тази неделя ще има ли сбирка,ще се постарая да дойда
- ceci4
- Автомобил: VW Golf V TDI 16V
- Двигател: BKD 2004
Piro_vw написа:Тази неделя ще има ли сбирка,ще се постарая да дойда
Има, има. С Венто-то ли ще дойдеш?

- svilennsl
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, колеги от Плевен.
В момента съм в процес на търсене на автомобил и имам интерес към тази обява. В разговор продавачът споделя, че всичко по колата е изрядно (естествено не съм очаквал да чуя нещо различно). Молбата ми е малко странна, но все пак реших да помоля, ако някой от вас има възможност да придобие впечатление за автомобила на живо и след това да сподели видяното. Това, което ме интересува при тази цена е да няма следи, които да говорят за евентуален по-сериозен удар; работата на двигателя да не подава съмнения за някакви фатални проблеми; и естествено интериорът да е в запазен приличен вид. Пиша този пост с надеждата някой случайно да има възможност да я погледне и да сподели, защото не ми се нрави мисълта да дойдем от София до Плевен и да се окаже, че колата има сериозни забележки. Ще съм много благодарен, ако някой се отзове.
Лек и успешен ден, и внимателно на пътя.
В момента съм в процес на търсене на автомобил и имам интерес към тази обява. В разговор продавачът споделя, че всичко по колата е изрядно (естествено не съм очаквал да чуя нещо различно). Молбата ми е малко странна, но все пак реших да помоля, ако някой от вас има възможност да придобие впечатление за автомобила на живо и след това да сподели видяното. Това, което ме интересува при тази цена е да няма следи, които да говорят за евентуален по-сериозен удар; работата на двигателя да не подава съмнения за някакви фатални проблеми; и естествено интериорът да е в запазен приличен вид. Пиша този пост с надеждата някой случайно да има възможност да я погледне и да сподели, защото не ми се нрави мисълта да дойдем от София до Плевен и да се окаже, че колата има сериозни забележки. Ще съм много благодарен, ако някой се отзове.
Лек и успешен ден, и внимателно на пътя.
Последна промяна от svilennsl на Чет 19 ное 2009 14:21, променено общо 1 път.
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги можем да се разберем утре да идем няколко човека после си направим едно кафенце какво ще кажете
- ceci4
npachovski написа:Колеги можем да се разберем утре да идем няколко човека после си направим едно кафенце какво ще кажете
Не съм на работа утре, но пък и нямам представа за сега дали ще съм в града. Иначе трудно ще се съберат хора в работен ден за среща. Може, но вечерно време, а тогава няма да удобно за оглед на колата. Както и да е, ако утре съм в града, ще мина от там да огледам.
Снимки от днешната среща
- Jetta I
- Автомобил:
- Двигател:
npachovski написа:Колеги можем да се разберем утре да идем няколко човека после си направим едно кафенце какво ще кажете
Аз съм за и без това си нямам работа по цял ден

- Piro_vw
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Колеги събора на Рожен е на 5 септември,някой има ли желание да ходим.Аз съм навит да идем,кажете и вашето мнение за да знам да се подготвям ли.
- ceci4
ceci4 написа:npachovski написа:Колеги можем да се разберем утре да идем няколко човека после си направим едно кафенце какво ще кажете
... нямам представа за сега дали ще съм в града.
Вече имам - в града съм
- ceci4
Piro_vw написа:Колеги събора на Рожен е на 5 септември,някой има ли желание да ходим.Аз съм навит да идем,кажете и вашето мнение за да знам да се подготвям ли.
Нямам график за септември, но ще направя всичко възможно тези събота и неделя да не ми се пада да работя. Така, че съм ЗА
- svilennsl
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря, че се отзовахте бързо. Следя темата с интерес.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги до сега си имах една двойка голф но сега съм с тройка кабрио бих дошъл и аз някой път на някоя сбирка 

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
icko0o0o написа:Здравейте колеги до сега си имах една двойка голф но сега съм с тройка кабрио бих дошъл и аз някой път на някоя сбирка
заповядай досега никой не сме връщали

следваща среща на 30,08,2009год. 17,00часа Балканстрой!