Интересно случка ми се случи през вчера. Звъни ми един приятел по телефона и ми казва че закъсал с Мерцедеса 124 2.3 бензин , да отида с Голфа да го дръпна до някой майстор.Отивам закачам го с въжето и го тегля до един майстор. Прибирам се в къщи няма и 30-40 мин. ми звани друг приятел също с Мерцедес 124 300ТД , че колата изгаснала и не пали и има нужда да го дръпна . Нема ви казвам изражението на майстора , когато му довлякох и втория Мерцедес . Случката се случва малко след слънчевото затъмнение . Възможно е да са им свършили слънчевите батерии ли кво или просто марката е такава.
Имал съм случай да дърпам 124-ка миналата зима, ама преди това го накарах човека да намери одеяло за да си завие емблемата, че да не му се смеят, че МБ-то, нек'ъв строшен Фолксваген го дърпа ....
Айдеее за закъсали мерцедеси ще ми говорят . Друга работа нямате ли си?
Pichaga, мерси добре е - пу, пу да му не е уруки Ама в момента си джиткам с пасатчето, че газта 0,88 а бенз-а 1,68
Nii, не дрифтвам бе, ама съм ти обещал едно слънце със старите гуми да правиш
Бате Бо, нищо няма да направя щот съм лют фен на Мецедесите и сърце ми не дава да ги тероризирам така.
инак мога вервай ми аз малките коли ги купувам за да ми арчат малко, някой ден кат' стана богат си зимам един брабус от по-големите одма
а туй добиче може като е на зор и да дрифти и да фърчи и много неща да прави
Ще му дам на човека, все пак обещал е Nakamichi след това А за дрифтването - дрифти си, ама с Е30-ката на колегата, повече ми се отдава, не за друго ами като се кача на чужда кола и все едно за дрифт съм си роден