малко снимки на новия ми golf 3
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: малко снимки на новия ми golf 3
Аре оставете го момчето да си прави колата както си иска и както си му харесва на него.
Всеки е с различен вкус. Ако имате някакви съвети, давайте ги, но не се опитвайте да правите колите на другите по ваш вкус, просто защото това не са вашите коли
Към колегата питащ дали ще се махне листото: ти колега ще махнеш ли ароматизатора тип "борче" от огледалото, щот мен не ме кефи разбииш ли..
Всеки е с различен вкус. Ако имате някакви съвети, давайте ги, но не се опитвайте да правите колите на другите по ваш вкус, просто защото това не са вашите коли

Към колегата питащ дали ще се махне листото: ти колега ще махнеш ли ароматизатора тип "борче" от огледалото, щот мен не ме кефи разбииш ли..
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
колко спам можете да дадете тука до края на седмицата?, съвет: помоли да изчистат темата и продалжи да я обновяваш.
- VW_Ventsi
- Автомобил: VW GolF III
- Двигател: ABF 94

мн ми хареса това че голфа ти е различен от всички останали,а и листенцето на жабката разцепва

поздрави

- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
нслушай никой!
аз карам каде каде по ниска кола от твоята незнам кои какво казва колата е добра и изглежда допбре щом те кефи карай я само 4е за да избегнеш ремонтите по бробнята си подбирай пътя и карай бавно и аз правя така!
аз карам каде каде по ниска кола от твоята незнам кои какво казва колата е добра и изглежда допбре щом те кефи карай я само 4е за да избегнеш ремонтите по бробнята си подбирай пътя и карай бавно и аз правя така!
а аз и без това не слушам никого на мен така ми харесва и така ще си остане , може да е много нисък но пък така е по красив
пък като свикнеш да караш така нямаш никакви проблеми подбирам си пътя и карам по бавно кадето има дупки. както каза колегата не трябва всички да сме еднакви 

- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
така е но помисли и зимата какво ще правиш
що се отнася за ароматизатора борче аз нямам такъв
.
Успехи с по нататачното развитие на голфарчето

- b1ksa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
много е як само махни тази броня
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Колега я кажи каде работиш по николаевска, че всеки ден спирам зад теб със сив голф 3 2704. Аз съм отсреща в Канев Инструментс.
- emo_golf
- Автомобил:
- Двигател:
Колега "София-комерс" ли работиш
Имам много познати които работят във веригата ...

- hristiqn84
- Автомобил:
- Двигател:
защо въобще си пуснал темата като се караш на секи които ти казва какво да направиш по колата... пък и аз съм от русе и колата така влезе в (bg)не ми е извесно ти да си я правил ама може успех все пак 

emo_golf написа:Колега "София-комерс" ли работиш![]()
не в 'union' колега

hristiqn84 написа:защо въобще си пуснал темата като се караш на секи които ти казва какво да направиш по колата... пък и аз съм от русе и колата така влезе в (bg)не ми е извесно ти да си я правил ама може успех все пак
не съм се карал на никой просто на мен така ми харасва и няма да я променям засега . пък и каде съм написал че аз съм я прявил аз така, просто пуснах снимки да видят ква кола съм си взел , и като подобрявам нещо по нея да се види