Чао Краси.. обичаме те :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Чао Краси.. обичаме те :(
Само едно ще ви кажа приятели
Спрете да се правите на шофери по пътя и се замислете, че заради малката си пишка сега трябва да му изтрия телефона и скайпа му ... защото този човек вече го няма

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
лека му пръст на човека и мойте съболезнования на близките и приятелите му 

- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
Почивай в мир К . Дано си на по-добро място.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Дано почиват в мир хората 

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тръпки ме побиват когато са загинали хора без никаква вина,каква нелепост!лека им пръст на загиналитете...
- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
venci&vento написа:Dead man написа:Почивай в мир .
Моите съболезнования!

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Точно минах през мястото на катастрофата след като беше станала
Мир на праха му

Мир на праха му

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Лека му пръст на момчето, а на тоя с алфата дето пие и кара му пожелавам повече на кола да не качи.
- Firestarter
- Автомобил: Голф 3
- Двигател:
Почивай в мир колега 

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Vizor написа:Само едно ще ви кажа приятелиСпрете да се правите на шофери по пътя и се замислете, че заради малката си пишка сега трябва да му изтрия телефона и скайпа му ... защото този човек вече го няма
Иво, батка съжалявам за момчето, гледах репортажа по тв и ми мина през ума, че може да е от форума, ама си викам а то все накой ще го познава и ще каже- и темата не закъсня!!!
Лека му пръст

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мир на праха на момчето. Наистина много, ама много жалко.
Аз не знам какво трябва да се направи, за да се спре това ежеминутно избиване на хора по пътищата в тая скапана БЪЛГАРИЯ????
Това не е нормално, всеки ден умират хора и то за какво, за нищо!
Тоя Бургас и региона там около него какво става не знам, прокълнат ли е, какво? За 8 дни докато бях там имаше сигурно 20 катастрофи с незнам си колко загинали, това нормално ли е?
Всичко е в главите на хората, но и властта не си върши работата! По морето карат масово пияни, друсани и какво ли още не! Докато няма контрол ще бъде така, всеки ден ще умират все повече и повече хора...
п.п. може ли тоя три пъти да е хващан с алкохол и да продължава да кара и той не само кара, ами и убива хора. Нека го пуснат сега пак, следващият път пак да кара и пак да утрепе някой...
Аз не знам какво трябва да се направи, за да се спре това ежеминутно избиване на хора по пътищата в тая скапана БЪЛГАРИЯ????
Това не е нормално, всеки ден умират хора и то за какво, за нищо!
Тоя Бургас и региона там около него какво става не знам, прокълнат ли е, какво? За 8 дни докато бях там имаше сигурно 20 катастрофи с незнам си колко загинали, това нормално ли е?
Всичко е в главите на хората, но и властта не си върши работата! По морето карат масово пияни, друсани и какво ли още не! Докато няма контрол ще бъде така, всеки ден ще умират все повече и повече хора...
п.п. може ли тоя три пъти да е хващан с алкохол и да продължава да кара и той не само кара, ами и убива хора. Нека го пуснат сега пак, следващият път пак да кара и пак да утрепе някой...
Последна промяна от emohrisstov на Пон 17 авг 2009 13:38, променено общо 1 път.
- icemans
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също съм силно потресен от тази зверска катастрофа! Мен вече ме е страх да карам - всеки ден минавам по 2 пъти от там, то не се знае кой ще прелети отнякъде. И този ИЗРОД, който досега е има 11 нарушения, 2 от които са били за употреба на алкохол се чудя какво прави книжката в ръцете му. Крайно време е да се вземат нещата в ръце - неможе 3 пъти да те спрат с алкохол и да ти вземат книжката за по 3-4 месеца. Той, че е изрод, изрод е, но и държавата ни е кавалска. Много съм потресен от тази случка и ме е яд че виновника е само със счупени ребра. Предлагам да изчакаме да видим какво ще му постановят и ако не е затвор да се надигаме, колеги - неможе да търпим подобни постъпки от страна на нарушителите и от страна на държавата, а още повече че става дума и за колега от форума. Почивайте в мир!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
icemans написа:Много съм потресен от тази случка и ме е яд че виновника е само със счупени ребра.
Споку и на него ще му дойде времето.
Специално на този път там стават по 1-2 катастрофи на вечер.. точно там станаха най-зверските!
Колата, която беше прегърнала стълба точно след светофара и буквално висеше точно на него..
Радо от 31-32-ри блок със Саксото
Сега и Краси
На Марто брат му с мотора дето го обезглави оня пикльо с обратния завой на Созопол..
И това са само хора дето са съседи в съседни блокове!
Просто там трябва да има тежки наказания! Не може да се разнимават така! И оня келеш със еклипса дето уби 2-3 човека във вектрата точно пред болницата..
Не може на някой да му се разминава ей така дето убива хора
По-малко престъпник е от човек, които отива и убива буквално предумишлено ли? (за мен това е предумишлено убийство.. за да излезеш и да караш пиан с такава скорост.. за мен си убиец!)
Не .. той е точно толкова престъпник колкото да извадиш пистолета и да го застреляш в главата! Точно толкова!
Трябва да има тежки наказания. Да отиде на 33-ката и да остане там едни 15-тина години.. после ще кара ли така? Тогава вече ще се замислят..
А то какво ще стане?
Непредумишлено убийство (аре не.. тоя с тея провинения и алкохол ще изгори брутално усещам аз..) за което долната граница е 5 години (не помня точно колко) и със споразумението със съда където задължително съда му дава по-малко от долната граница.. (3 години). И заради това, че не е бил осъждан преди (смекчаващи вината обстоятелства) взима условна и дори му връщат книжката след някой друг месец.
Това е все едно да застреляш някой.. да те осъдят.. и после да ти върнат пистолета и да ти кажат.. епа стреляй пак бе..
Защо не се краде в някои държави? Щото режат ръце..
Съжалявам ако съм обидил някой .. може да съм и малко превъзбуден.. извинявам се пак
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Иво държавата в която живеем, ако може все пак да се нарече държава е пълно говно. Закони има само за ония дет откраднат кокошка или заек, а за другите няма. Мой приятел се би с 14 циганина, полицаи на 300м. се правеха че не виждат случката, а след като той отиде при тях за помощ, тях ги беше срах да влезнат в махалата при мангалите. Криха го в районното, защото отвън се бяха събрали 50 циганина и полицаите ги било страх да не ядели и те бой
. Този с алфата и той на 90% ще го оправдаят, това НЕ е Държава, това е, не знам как да го нареча.
Лека му пръс на момчето .

Лека му пръс на момчето .
Последна промяна от Zoran на Пон 17 авг 2009 21:44, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”