Незнам до кога трябва да продължава това безчестие по пътищата
Чао Краси.. обичаме те :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Re: Чао Краси.. обичаме те :(
Лека му пръст на адаша
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Който пие и кара, трябва да бъде лишаван до живот. А при случай като този, не трябва да се прилагат смекчаващи вината обстоятелства и да си лежи в затвора.
Жалко за загиналите! Съболезнования на близките им!
- Данко
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: AJM 1999
- Контакти:
нека загиналите почиват в мир, а този който е виновен да невиди свобода до края на живота си
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При трагедията край Бяла, когато камиона извърли от моста автобуса с 19 пътници наказанието беше 15 години затвор. Нека и на този да му лепнат няколко годинки. Да съжалява после цял живот за стореното.
Аз съм твърдо ЗА. Само кажете кога.
icemans написа:... Предлагам да изчакаме да видим какво ще му постановят и ако не е затвор да се надигаме, колеги - неможе да търпим подобни постъпки от страна на нарушителите и от страна на държавата, а още повече че става дума и за колега от форума. Почивайте в мир!
Аз съм твърдо ЗА. Само кажете кога.
- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
Жалко за поредните жертви на малоумната ни държава...Трябва всичките да се изселим оттук-друго спасение не виждам....
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Където и да отидем, ПТП със загинали ще има винаги. Проблема е, че държавата може да натика зад решетките убийците, но не го прави. Единия бил известен, другия син на колега, третия кихнал малко повече...
Едно се чудя. Как се все попадам на такива полицаи, които ме рисуват въпреки, че съм син на полицай. Явно има и такива, които си вършат работата. Ако всички работеха безпристрастно щяхме да сме много добре.
Едно се чудя. Как се все попадам на такива полицаи, които ме рисуват въпреки, че съм син на полицай. Явно има и такива, които си вършат работата. Ако всички работеха безпристрастно щяхме да сме много добре.
- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
Barboukov написа:Където и да отидем, ПТП със загинали ще има винаги.
Така е,но не в такова количество!Чувството за безнаказаност води до лоши последици...Елементарен пример ще ти дам!Една позната която работи в Ирландия я удари ирландец и й счупи крака.Обезщетиха е 320 000 евро а виновника понеже е бил пиян замина за 20 години в затвора-жалко,че и ние нямаме такива закони.....
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Жалко за колегата
Дано почива в мир, а за близките му - дано имат сили...
Относно това какво ще получи виновния бих искал да ви припомня една от първите теми, които пуснах в този форум:
viewtopic.php?f=1&t=55774
2 години по-късно виновния се отърва с 2 години и 9 месеца УСЛОВНО!
В закона има точка че ако си признаеш по всички параграфи задължително получаваш присъда, която е ПОД МИНИМАЛНАТА за това нарушение. На следващо обжалване изрода си издейства и условна такава.
Спомням си как ходихме до Пловдив и Пазарджик за делата, събрахме се около 20-на човека, в това число и от Алфа форума.. Нищо не помогна.
В скоро време България няма да се оправи

Относно това какво ще получи виновния бих искал да ви припомня една от първите теми, които пуснах в този форум:
viewtopic.php?f=1&t=55774
2 години по-късно виновния се отърва с 2 години и 9 месеца УСЛОВНО!
В закона има точка че ако си признаеш по всички параграфи задължително получаваш присъда, която е ПОД МИНИМАЛНАТА за това нарушение. На следващо обжалване изрода си издейства и условна такава.
Спомням си как ходихме до Пловдив и Пазарджик за делата, събрахме се около 20-на човека, в това число и от Алфа форума.. Нищо не помогна.
В скоро време България няма да се оправи
- icemans
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз съм съгласен и ако с този се получи така да спретнем нещо, че вече "кафа" - не трябва да се даваме, да не би държавата да е нещо по-... от нас!
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ебати касапницата е било

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
БЕЗ КОМЕНТАР
А за тоя малоумник трябва смъртна присъда,да му боднат една спринцовка ида заспи толкова бързо както и нашия колега

А за тоя малоумник трябва смъртна присъда,да му боднат една спринцовка ида заспи толкова бързо както и нашия колега

Върни се в “ОФФ-Топик - други”