ох незнам свалиха ни на земята .................но пак ми беше хубаво неспях да пея 150 мин. Само че ми писна псевдо фенове да ходат в б сектор неможе 30% да знаят какво да пеят в нашия си б сектор
да чувам изказвания от сорта 'е за 7 лв само това знаменце ли ' или 'след 1:3 да си трагнеш мамка му по добре 5000 истински от колкото цял стадион псевдо
bluefen написа:... по добре 5000 истински от колкото цял стадион псевдо
По-добре псевдо, отколкото гамени крякащи расистки обиди... Сега ще видим истинското чудо, като ни накажат едно хубаво... Бях свидетел, как първото нещо, което направиха някои "фенове", след като диктора УМОЛИ всички да се въздържат от расистки изблици, бе да почнат да грухтят, като маймуни - СЕЛЯНИЯ!
DoDi_DoG написа:Ааа ето от кой ма4 6е си избия парите от досегашните залози:) Твърдо двйе
Е ... за някой огор4ение ..за мене радост. Определено победата на Левски би била достойна за БГ но Шалке са трудни4ак отбор и са поне 2 класи над нашите. Но все пак евала за постигнатото.
2 класи друг път, ако не беше тая гугудка в черно, подлога на УЕФА си отиваха с пълна кошница. Никога не съм виждал уж голям отбор да прави толкова грешки отзад, жалко, че нападателите ни са неориентирани,ако играеха с някои на "тяхното ниво" отнасяха поне 4,5 гола. Ама истината е че не можеш да разчиташ на помощ от съдията или дори свирка 50:50, трябва да смазваш от бой за да почнат да те уважават, а за това, нямахме сили...
но мога да кажа, че с тази игра никой няма от какво да се срамува.