проблем с музиката на пассат б3

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: проблем с музиката на пассат б3

Мнениеот radi_nrj » Пон 17 авг 2009 11:10

passat_rs написа:да така е захранващиа е на лявия праг а този за сигнала е на десния праг но какво обто има с това :screwy

По принцип няма защото по захранващия би трябвамо да тече прав ток чието магнитно поле е статично и не би трябвало да влияе сигналния. НО този прав ток не винаги излиза идално изправен и филтриран от изправителя на алтернатора и има слаба вероятност да има някакъв отрицателен ефект. На практика колкото коли съм правил съм пускал по левия праг всичко и никога не съм имал такъв проблем. По скоро да пуснеш сигнала по десния праг означава, че минаваш по край вентилатора за купето който може да вкара повече смущения отколкото захранващия проводник за съпалото. Според мен имаш проблем с самото съпало или със сигналните кабели (вероятно лоша спойка в някой чинч). Казваш, че си пробвал с другичинчове ама някой сети ли се да ги измери и двата чифта с един мултицет и да провери за "верига" и "късо".

Това е от мен друго не се сещам.

Потребителски аватар
passat_rs
Автомобил: BMW E91
Двигател: M57 T2

Re: проблем с музиката на пассат б3

Мнениеот passat_rs » Сря 19 авг 2009 9:11

азсам си пробвах 4ин4овете но разбрах от къде е проблема казаха за някакав филтър в стапалото за смяната не са сигурни но имало и отделен нешто като на колегата dinkonikolaev

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”