viewtopic.php?f=61&t=158190
ето това е темата, според мен е редно след като са разместени табелите, полицаите да ги върнат по местата и шофьора като види, че наистина не може да мине, няма да мине оттам, а не тия дришльофци, да седят там и да дебнат да земат 5-10лв.

Някой знае ли каде може да се подаде сигнал срещу КАТ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Някой знае ли каде може да се подаде сигнал срещу КАТ
Сигурно и в КАТ като отидеш можеш жалба да подадеш, но първо откъде си сигурен че те са разместили табелите!? Табелите дали все пак са си поставени на мястото, въпреки че може да мине кола между тях!?
И на последно място ако може да мине колата между тях, но те се виждат това означава ли че като има знак забранено влизането в някоя еднопосочна улица и ти го нарушиш виновни са КАТ щото покрай тоя знак може да се мине!?
И на последно място ако може да мине колата между тях, но те се виждат това означава ли че като има знак забранено влизането в някоя еднопосочна улица и ти го нарушиш виновни са КАТ щото покрай тоя знак може да се мине!?
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
К.Одаджийски написа:Сигурно и в КАТ като отидеш можеш жалба да подадеш, но първо откъде си сигурен че те са разместили табелите!? Табелите дали все пак са си поставени на мястото, въпреки че може да мине кола между тях!?
колега няма как да докажа, че те са ги разместили, НО Е РЕДНО СЛЕД КАТО СА ТАКА И ТЕ ГО ВИЖДАТ, Е НЕ ДА СЕ КРИЯТ ТАМ ЗАД ХРАСТА И ДА СЕ НАДАТ ДА ВЗЕМАТ НЕКОЙ ЛЕВ, А ДА ЗЕМАТ ДА ГИ ПОСТАВЯТ ПЛЪТНО, КАКТО БЯХА ОНИЯ ДЕН ПРИМИРНО!!!
значи, те що кибичат там???????????
Последна промяна от Varbona на Сря 19 авг 2009 12:50, променено общо 1 път.
Причина: Колега поспри "викането", моля. А и знакът си е знак - независимо къде е - прочети закона.
Причина: Колега поспри "викането", моля. А и знакът си е знак - независимо къде е - прочети закона.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Не искам да спорим, но онзи ден са ги сложили тия които ремонтират пътя и примерно са ги разместили да премине някой камион или друга техника от там после не са ги върнали.
Ами ако не ги бяха сложили на пътя а ги накачили отстрани на тротоара на тръби както си се качват пътни знаци и пак по нататък има полицай, кой ще е виновен в случая!?
Ами ако не ги бяха сложили на пътя а ги накачили отстрани на тротоара на тръби както си се качват пътни знаци и пак по нататък има полицай, кой ще е виновен в случая!?
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ako аз съм КАТ и съм с патрулката с колегата до мен, много можем да спорим, че и двамата те видяхме да слизаш, да отместваш табелите и да преминаваш. Иначе те си бяха плътно една до друга преди ТИ да ги разместиш
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а къде отиде възможността да са разместени от "вечно бързащ" шофьор, който в късните часове е решил да мине от там?
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vw_golf_4_tdi написа:а къде отиде възможността да са разместени от "вечно бързащ" шофьор, който в късните часове е решил да мине от там?
OK..може да са изместени и от някой шофьор ( много по-вероятно )..., но ако това са били съвестни полицаи дали нямаше веднага да оправят знаците с цел движението да е добре ? Много ясно, че не ! В случая са се възползвали от ситуацията.

Стига сте спорили за глупости... има вина и от двете страни

Не сте ли свикнали вече с положението в БГ
Ако полицаите са били съвестни да са оправили знаците...
Ако шофьорите са били съвестни да не са минавали или като са видяли проблем да са слезли и да наместят знаците ...
Ако е имало съвестен гражданин да се е обадил на телефоните посочени на гърба на знаците и да обясни, че има проблем... и т.н и т.н сещате се !

А за това, че полицаите били зад храстите... нищо ново. Те постоянно се крият. В правилника пише, че не им е позволено и ако не се страхуваш от тях можеш хубаво да си поспориш.

Според мен само ще си загубиш времето ако решиш да подаваш сигнал срещу тях.
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW-fenka написа:vw_golf_4_tdi написа:а къде отиде възможността да са разместени от "вечно бързащ" шофьор, който в късните часове е решил да мине от там?
OK..може да са изместени и от някой шофьор ( много по-вероятно )..., но ако това са били съвестни полицаи дали нямаше веднага да оправят знаците с цел движението да е добре ? Много ясно, че не ! В случая са се възползвали от ситуацията.Авторът на темата сам е написал , че знаците са били отместени колкото да мине една кола... ами много ясно, че аз ако видя това няма да мина. Щом има знаци не е случайно, а това че са отместени ми е позната картинка - някой е бързал.
Стига сте спорили за глупости... има вина и от двете страни![]()
Не сте ли свикнали вече с положението в БГ
Ако полицаите са били съвестни да са оправили знаците...
Ако шофьорите са били съвестни да не са минавали или като са видяли проблем да са слезли и да наместят знаците ...
Ако е имало съвестен гражданин да се е обадил на телефоните посочени на гърба на знаците и да обясни, че има проблем... и т.н и т.н сещате се !
А за това, че полицаите били зад храстите... нищо ново. Те постоянно се крият. В правилника пише, че не им е позволено и ако не се страхуваш от тях можеш хубаво да си поспориш.
Според мен само ще си загубиш времето ако решиш да подаваш сигнал срещу тях.
Многo хубаво написано

по принцип не полицията слага табели и знаци, общинари
зависи от знаците си имат комисия и те определят къде да има и няма табели и какви
зависи от знаците си имат комисия и те определят къде да има и няма табели и какви
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sploty написа:по принцип не полицията слага табели и знаци, общинари
колега нищо не разбрах от написаното

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
че знаците се слагат от общината, а не от КАТ
това е така
но кат явно се възползват от това, че са били разместени, от кой не е ясно
това е така
но кат явно се възползват от това, че са били разместени, от кой не е ясно
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
http://nocorr.mvr.bg/
Проект по програма ФАР2002
на Министерство на вътрешните работи - Република България
и Ню Скотланд Ярд- Великобритания
СИГНАЛ ЗА КОРУПЦИЯ НА СЛУЖИТЕЛ НА МВР
... и т.н.
Проект по програма ФАР2002
на Министерство на вътрешните работи - Република България
и Ню Скотланд Ярд- Великобритания
СИГНАЛ ЗА КОРУПЦИЯ НА СЛУЖИТЕЛ НА МВР
... и т.н.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ma kво значи "КОРУПЦИЯ" бе?
Минал ли си от там?> Минал си
В нарушение ли си?> В нарушение си
Ако беше някой друг щеше да оревеш орталъка, как "КАТ ПАК НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА".
Ама като е за твоя гъз - ревеш
Искаш да ги накажат щот си вършат работата ли?
Зоране, за пореден път ме изумявааш с някой твои постове
Минал ли си от там?> Минал си
В нарушение ли си?> В нарушение си
Ако беше някой друг щеше да оревеш орталъка, как "КАТ ПАК НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА".
Ама като е за твоя гъз - ревеш
Искаш да ги накажат щот си вършат работата ли?
Зоране, за пореден път ме изумявааш с някой твои постове
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Мне скубич, грешно си го разбрал.scuba написа:Искаш да ги накажат щот си вършат работата ли?
Иска да ги накажат, че се крият и от това извличат лична изгода, като чакат някой заблуден като него да мине, въпреки забраната.
А вместо да се крият, което е забранено по закон, те трябва да стоят на видно място и да осъществяват превенция на нарушения, вместо да издават актове за нарушения...
Сега мисля разбираш

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:..като чакат някой заблуден като него да мине, въпреки забраната.
..
Сега мисля разбираш
Не. Не разбирам. Колко заблуден трябва да си за да влезеш в забранена улица? Или май бързаш и не ти се раскарва. И се надяваш да не те гепят. А те си седят и КОНТОЛИРАТ кой нарушава забраната за влизане.
Дали сега ТИ разбра?
Ако влезеш в забранена улица и те хванат КОЙ Е ВИНОВЕ според теб? Щото според мен не са КАТ!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”