scuba написа:все пак Зоран можеше да не нарушава знаците
все пак
все пак са го гепили
все пак реве
Викторе не знам какво толкова те изумявам с постовете ми.
Да в нарушение бях. Хванаха ме Да. Пари не съм им дал. Да пишат като искат - извиних се и казах че съм в нарушение. Според мен е по редно да направят алтернативен маршрут, защотото тия 2 преки дето викаш ти се зимат за 20мин. дупки като кратери.
минах оттам защото те копаят 100м наватре, а до първата улица в дясно с 5м.
след като са разместени заницете, предположих че може да се мине до първата улица.
Според законите КАТ нямат право да дебнат зад дървета, зад храсти и тем подобни.
Темата не ми е да се оневинявам, а исках да кажа че не е правилно те да седят там в засада, по-лесно е да сложат плътно знаците и никой няма да има време да слиза от колата и да си ги размества.
На улици със знак на който е забранено влизането не влизам, но утре мини оттам и виж дали като съм минал оттам съм направил предпоставки за задръстване или ПТП.
А ти не знам какво толкова ги защитаваш тия полицаи, защото преди 3 седмици ги беше страх да влезнат в катуна на циганите в Люлин, на бул. Европа, след като нападнаха мой приятел в колата му на сфетофара и жена му. Добре че момчето е лична охрана и ги е натрашкал, разминал се е с 3 шева на главата и лепене на скулата. Никой не е слезнал да му помогне. На карулката са се правели че не виждат. Криха го по стаите в районото, да не би циганите да разберели че е вътре и да влезнат и да бият и полицаите..
Идеята ми беше - да земе да си вършат работата, а не да се занимават с кокошкарски неща( я да се заложим тук и да видим кой ще се преебе да му земем 5-10лв.)