Предстойи ми покупка на кола. Спрях се на голф 4, но още не съм решил дали да е бензинов 1.6 или дизелов TDI. Петък заминавам за Дупница, дано харесам нещо.
Първият ми въпрос ми е трябва ли да нося всички пари в мен, или може и да се капарира даденият автомобил ?
Вторият ми въпрос е понеже знам че автомобилите са без номера, как ще се докара автомобила от Дупница в София, трябва ли да е задължително на някой бус от пътна помощ или може и с временни номера ?
Тритият ми въпрос е за около 6.500лв ще мога ли да намеря читава 4-ка(искам да е с 4(5)врати, клима, 1.6 или TDI), или да се мятам на 3-ка ?
За сега това се сещам, ако има още нещо ще питам. Благодаря

Покупка на кола
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Покупка на кола
По останалите въпрости не мога да ти помогна, но читава 4-ка и то с 4 врати и клима и 1.6 мисля можеш да забравиш! Ме мисля - ами със сигурност!
Вероятно може да намериш някой разбит италиански тараляшник на 350 000км 98-ма, но това според мен не спада в категорията "читава"...
Насочи се към нещо друго за да не купиш нещо дето и на автовоз няма да стигне до София и после да вложиш още толкова в ремонти...
Вероятно може да намериш някой разбит италиански тараляшник на 350 000км 98-ма, но това според мен не спада в категорията "читава"...
Насочи се към нещо друго за да не купиш нещо дето и на автовоз няма да стигне до София и после да вложиш още толкова в ремонти...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Още по- малко можеш да намериш читаво TDI за тези пари
за ТДИ по-трудно, но за 1.6 бензин е напълно реална цена
обикаляне и пазарене трябва, а и когато носиш парите на ръка търговците са по-сговорчиви
обикаляне и пазарене трябва, а и когато носиш парите на ръка търговците са по-сговорчиви

- Haralampi
"читава" просто е много относително понятие.
Това което аз бих направил на твое място е да вляза в mobile.de и да разгледам цените там на това, което търся. ако това което искаш струва около 4000 евро, няма как да очакваш да го купиш за 6500лв. в БГ, та дори и внесено от Италия, освен ако не е с мноого превъртян километраж и очукано.
Който ще ти продаде кола за 6500 ще му е излязла около 5000 с все транспорт и други разходи, т.е. я е взел за под 2500 евро...
Голф 4 за 2500 евро още не съм видял ама мога да си представя...
Но ето една темичка за Голф 4 1.6 купен за подобни пари:
./viewtopic.php?f=5&t=154985
Това което аз бих направил на твое място е да вляза в mobile.de и да разгледам цените там на това, което търся. ако това което искаш струва около 4000 евро, няма как да очакваш да го купиш за 6500лв. в БГ, та дори и внесено от Италия, освен ако не е с мноого превъртян километраж и очукано.
Който ще ти продаде кола за 6500 ще му е излязла около 5000 с все транспорт и други разходи, т.е. я е взел за под 2500 евро...
Голф 4 за 2500 евро още не съм видял ама мога да си представя...

Но ето една темичка за Голф 4 1.6 купен за подобни пари:
./viewtopic.php?f=5&t=154985
Последна промяна от Haralampi на Вто 18 авг 2009 18:30, променено общо 1 път.
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Пич 2009 втората половина сме
имам приятели навън и голфове за 1000е има колкото искаш и каквито искаш!Да дойде на цена 6к точно за толкова тряя да са е взели за да имат и печалба

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
потърси си кола от форума,отколкото да взимаш някоя с съмнително състояние
- Cekcu
- Автомобил: Passat 6
- Двигател:
- Контакти:
moimoimoi написа:потърси си кола от форума,отколкото да взимаш някоя с съмнително състояние
Не ми хващат окото тия от форума

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За 6500 ще си намериш супер четворка, не се притеснявай. Аз доскоро търсих кола, обикалял съм и ми направи впечатление, че страшно много голфове се продават. Като имаш впредвид, че в Германия четворка 1,6 101к.с. вървят по 1500-2500 евро, а в Италия за по 1000-1500, смятам че ще си намериш все някоя да става 

- Haralampi
Колега я ни кажи къде видя в Германия 4-ки по 1500-2000 евро?
Ето сърча в мобиле.де
В ЦЯЛА Германия при критерии до 2001 евро излизат 4 Голф 4-ки
И то разбира се или SDI или 1.4
Да не говорим, че колегата иска и четиривратка.
Ето сърча в мобиле.де
В ЦЯЛА Германия при критерии до 2001 евро излизат 4 Голф 4-ки

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
По първия въпрос - всичко е въпрос на догоеорка с продавача, но ако е автокъща не мисля че ще има проблем да я капарираш и след това да я платиш.
По втория - може и с транзитни номера. Струват около 40лв
По третия - ако си приготвил 6500 за кола, отделяш 1500 за застраховки, регистрация, еко такса, масла, ремъци и други консумативи и почваш да се оглеждаш за нещо до около 5000лв.
А за тези пари е за предпочитане да си търсиш голф 3 с повече екстри и по скоро произведен
По втория - може и с транзитни номера. Струват около 40лв
По третия - ако си приготвил 6500 за кола, отделяш 1500 за застраховки, регистрация, еко такса, масла, ремъци и други консумативи и почваш да се оглеждаш за нещо до около 5000лв.
А за тези пари е за предпочитане да си търсиш голф 3 с повече екстри и по скоро произведен

- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
Стягайте куфарите за Германия и Италия.Vw_wV написа: Като имаш впредвид, че в Германия четворка 1,6 101к.с. вървят по 1500-2500 евро, а в Италия за по 1000-1500
Ето и една "реална" обява при това 2003, дизел, на 50к км. има си и 4врати и климатроник. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=3
Ицку® написа:Стягайте куфарите за Германия и Италия.Vw_wV написа: Като имаш впредвид, че в Германия четворка 1,6 101к.с. вървят по 1500-2500 евро, а в Италия за по 1000-1500
Ето и една "реална" обява при това 2003, дизел, на 50к км. има си и 4врати и климатроник. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=3
Не знам колко е реална, като гледам че няма номер на продавача.

- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Haralampi написа:Колега я ни кажи къде видя в Германия 4-ки по 1500-2000 евро?
Ето сърча в мобиле.де
В ЦЯЛА Германия при критерии до 2001 евро излизат 4 Голф 4-ки![]()
И то разбира се или SDI или 1.4
Да не говорим, че колегата иска и четиривратка.
що си мислиш че всички "читави" коли идват от германия, карани са от пенсии до магазина, никога не са удрряни и струват майка си и баща си...от германия, швейцария колите са скъпи и от там малка част идват в бг.а особенно за софия там 99,9 са талянки на горубляне. а иначе има доста 4-ки дет могат да ти дойдат до тук за тея пари особенно ако имат лек удар, но за тея пари по-добре колегата да търси кола от бг. на новия внос има сумати неща за оправяне преди колата да стане наистина годна
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Средната цена на 4ките 1,6 из Дупница е 6500 в момента! Може и читава да излезе може и гроб да е, все са еднакви парите
)) Ето в другата тема един колега коментира че я е взел за 9500 и пак е набутал 4 бона в нея такаче... 
ПП: Стигна се до момент в който дори ГОЛФОВЕТЕ поевтиняват

ПП: Стигна се до момент в който дори ГОЛФОВЕТЕ поевтиняват

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”