Въпрос за турбо
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за турбо
Няма ли да е по-лесно да продадеш тази и да си вземеш такава с турбо.Ъпдейта на тази е доста трудоемко и скъпо начинание според мен.
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Няма невъзможни неща колега,въпроса е че само ще си дадеш парите и файда почти никаква
Свикнал съм с тази кола и няма да я продам,а и вече тя не струва нищо.Мисля че едно турбо ще струва много по-малко от нова кола.Тези дето ми харесват са 10-15000.
На мен ми трябва да вдигна мощноста с около 30 кончета.
На мен ми трябва да вдигна мощноста с около 30 кончета.
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
За по малко пари от слагане на турбо или почти толкова може да е направиш +75 кончета!Ако и сложиш ДВГ от голф 3 АБФ!Голям плюс е и че тоя двигател ще изкара много повече от твоя с турбо!Потърси такъв ударен голф за да ти е по лесно защото няма само двигателя да се сменя,даже ако имаш познато в Англия и от там става евтини са!Успех и имай на предвид че това с което се захващах изисква мн време труд и най-вече пари
- kabelista
- Автомобил: Skoda Octavia RS
- Двигател: AUQ
30тина кончета би могъл да качиш и без турбо, но икономически не е много изгодно да тунинговаш тоя двигател. За толкова пари можеш да сложиш един ABF както те съветва колегата по горе и ефекта ще е по осезаем.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”