Че и аз съм замислил нещо подобно Сивия Голф 3.5 изчистен тунинг New Face
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Сивия Голф 3 изчистен тунинг
Кажи приблизително колко $ ти излезна
Че и аз съм замислил нещо подобно 
Че и аз съм замислил нещо подобно - Mamaligar
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN
Ами взех я от практикер Flash нещо беше хидроизолация за 25 лв. 10 метра на 15 санта.
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сложи двойна изолация на вратите и тавана от там най много ще усетиш разликата. 

- Mamaligar
sashobas написа:Сложи двойна изолация на вратите и тавана от там най много ще усетиш разликата.
Това е идея мислех само на предните врати да я направя двойна но сега май и задните ще го отнесат.А що се отнася за тавана оригиналната изолация трябва ли да я сложа след като го изолирам,дали ще има ефект?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Тя оригиналната е такава
само, че е 1 см дебела и не покрива цялото разстояние между гредите по тавана. Аз я махнах и оставих само последния лист. Виж тук
само, че е 1 см дебела и не покрива цялото разстояние между гредите по тавана. Аз я махнах и оставих само последния лист. Виж тук- Mamaligar
Ето я и изолацията

Вчера почнах да изолирам вратите и ми остана само едната задна.

и вчера най-после сложих обезшумителя на предния капак

Вчера почнах да изолирам вратите и ми остана само едната задна.

и вчера най-после сложих обезшумителя на предния капак
- Mamaligar
След като днеска нямаше какво да правя реших да си поиграя с голфа.След около 3 часа голфа заприлича на ето това

започнах да бандажирам абсолютно всеки сноб кабел.Бушонното табло е свалено и всички букси ги бандажирам. Утре ще направя още снимки и евентуално ще пусна тема как се сменя радиаторче на парното на голф 3 с климатроник тей като при мен е доста сложно и адски гадно.Утре следва да се довърши бандажирането на всички кабели, поправка на клапата за топло-студено(тей като беше наполовина без дунапрен) и смяна на радиаторчето на парното.

започнах да бандажирам абсолютно всеки сноб кабел.Бушонното табло е свалено и всички букси ги бандажирам. Утре ще направя още снимки и евентуално ще пусна тема как се сменя радиаторче на парното на голф 3 с климатроник тей като при мен е доста сложно и адски гадно.Утре следва да се довърши бандажирането на всички кабели, поправка на клапата за топло-студено(тей като беше наполовина без дунапрен) и смяна на радиаторчето на парното.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Вчера при теб помагах а днес правих същото на шефът ми на пасата. Със бандажната лента става лудница нали 
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Макар да съм много пристрастен, твърдя, че това е един от най-изчистените от към подобрения Голф, който съм виждал. Въпреки многото подобрения, цялостната визия на автомобила се е запазила, стилът не се е изменил, нищо не е прекалено. Евала и продължавай в същия дух 

- i_c_a_k_a
- Автомобил: Golf 3 1800 Golf 3 VR6
- Двигател: ABS 1992 AAA1996
- Контакти:
пич ти си страхотен и маи не те мЪрзи
Последна промяна от dobrin на Чет 20 авг 2009 21:43, променено общо 1 път.
Причина: Оправи малко правописа и пиши по смислени мнения! Прочети правилата, ще ти е от полза!
Причина: Оправи малко правописа и пиши по смислени мнения! Прочети правилата, ще ти е от полза!
- Mamaligar
Благодаря ви колеги, но ако ви нямаше вас с идеите ви и усъществяването им едва ли щеше да го има голфа такъв какъвто е.
. Така голфа вече е събран и работи пълноценно. Клапите са ремонтирани с занитен алуминиев лист и дунапрен отгоре. Въпреки че оригиналното ми радиаторче беше напълно здраво и дори не беше запушено, не ми се рискуваше и го смених с ново Нисенс.Все пак знам как се сменя и ако се прецака определено щях да си бия главата Защо аджеба не го смених като беше разглобено.Бушонното табло беше свалено и всички възможни кабели бяха бандажирани и подредени.Кабелите за музиката бяха и те бандажирани и прекарани по оригиналната инсталация вътре в таблото.Снимки имам малко но не мога да кача защото снимка.бг нещо не работи както трябва.
. Така голфа вече е събран и работи пълноценно. Клапите са ремонтирани с занитен алуминиев лист и дунапрен отгоре. Въпреки че оригиналното ми радиаторче беше напълно здраво и дори не беше запушено, не ми се рискуваше и го смених с ново Нисенс.Все пак знам как се сменя и ако се прецака определено щях да си бия главата Защо аджеба не го смених като беше разглобено.Бушонното табло беше свалено и всички възможни кабели бяха бандажирани и подредени.Кабелите за музиката бяха и те бандажирани и прекарани по оригиналната инсталация вътре в таблото.Снимки имам малко но не мога да кача защото снимка.бг нещо не работи както трябва.- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Mamaligar написа:Снимки имам малко но не мога да кача защото снимка.бг нещо не работи както трябва.
www.imageshack.us

- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Градски,направо ме смая с тази тема,изчетох всичките страници и останах много очарован от постигнатото и ентосиязмът на всички участващи в проекта
Аз си мислих,че съм манияк на тази тема но ти ме разби тотално,надявам се да се запознаем на сбирките(които все ми отбягват и не мога да дойда) и да видя отблизо,за какво иде реч...
Възхищавам ви се на ентусиязмът,и щом и колегата Знай е на близо,значи успехът е на лице...

Аз си мислих,че съм манияк на тази тема но ти ме разби тотално,надявам се да се запознаем на сбирките(които все ми отбягват и не мога да дойда) и да видя отблизо,за какво иде реч...
Възхищавам ви се на ентусиязмът,и щом и колегата Знай е на близо,значи успехът е на лице...

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Наистина евала !
Който не е видял голфа пасти да яде !
Уникално направен със табиат от
табиатлия човек !
На живо цепи мрака !
Който не е видял голфа пасти да яде !
Уникално направен със табиат от
табиатлия човек !
На живо цепи мрака !
- Mamaligar
Благодаря колеги и мен ме кефи това което се получава, но има какво още да се желае.
Има няколко идеи за интериора но няма финанси за изпълнение. За сега само отсявам идеите докато реша кое ще е най-подходящо за допълване на цялостната визия.