Автомобилите, които караме - предимства, недостатъци, съвети
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Автомобилите, които караме - предимства, недостатъци, съвети
Рено 19 !!!Радвам се че не карам такава!Купува се за 3 излиза 10 000!Голф 3,ABU 94 .Няма слаби места,вклучително и возия.За 50 000-бензинова помпа и стъпков мотор,но все пак е 15 годишна кола!
-
- Автомобил:
- Двигател:
голф 3 моно инжекция
недостатъци ::
ми няма климатик инак другото си е 10Х радвам се на колицата си
недостатъци ::
ми няма климатик инак другото си е 10Х радвам се на колицата си

- worldcoolesdude_
- Автомобил:
- Двигател:
Kalin72 написа:Колега, не знам от колко време живееш в района на Чикаго, но против запотяването на стъклата се ползва климатика, пускаш го да обдухва предния джам, и си ОК. При оная влага там, нямаш голям избор
Друго, ESP-то върши работа, поне на мен ми е помагало няколко пъти при доста неразумни маневри, сега с Кади-то съжалявам за липсата му.
Фаровете за мъгла и американските брони - виж в Vortex форумите имат разни идейки за това.
И друго, DSG-то няма нищо общо с традиционния автоматик. Между другото, и аз съм много доволен от DSG скоростите
Ами ве4е и аз не помня от колко сам 6 годинки си е бая време

-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат Б3 2Е със газова-доста е казано за него,много широк и приятен за каране,нямам оплакване от здравината като общо ,само от няколко неща;дръжките на вратите,слаби фарове,при наличието на 4 диска и абс не спира както аз искам/дисковете бяха цимерман и накладки феродо/.Другото беше на ниво,все пак не мога да искам нещо повече от кола на 17г,нормално е да дава дефекти,харесва ми като устойчивост по завоите,хидравликата не ми харесваше особенно-малко твърда ми се струва.
В момента карам ауди 100 2.3-доста голяма разлика между двете коли ,все пак са различни класове,засега доволен,широка,удобни седалки,лек волан,стабилно и комфортно окачване,много добри спирачки за разлика от пасата,фаровете също,качество на салона е голямо,голям багажник,много тих салон,почти не се чуват външни шумове.Като минус мога да посоча малко тромавия мотор до 3500об,но като се развърти става доста пъргав и е приятен за каране и много хубав звук от мотора вади,голям кеф.
Имал съм и други ,но това са последните две които съм карал и имам най пресни впечатления.Общо взето ,за годините и километража който са навъртяли са много сполучливи автомобили.
В момента карам ауди 100 2.3-доста голяма разлика между двете коли ,все пак са различни класове,засега доволен,широка,удобни седалки,лек волан,стабилно и комфортно окачване,много добри спирачки за разлика от пасата,фаровете също,качество на салона е голямо,голям багажник,много тих салон,почти не се чуват външни шумове.Като минус мога да посоча малко тромавия мотор до 3500об,но като се развърти става доста пъргав и е приятен за каране и много хубав звук от мотора вади,голям кеф.
Имал съм и други ,но това са последните две които съм карал и имам най пресни впечатления.Общо взето ,за годините и километража който са навъртяли са много сполучливи автомобили.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Opel Corsa 1.4i (C14NZ мотор)
ПРЕДИМСТВА
- изключително евтина поддръжка
- здраво окачване и безгрешен мотор
- икономична
- много удобна за града
НЕДОСТАТАЦИ
- адски твърдо возене
- слаби спирачки
- не много маневрена въпреки размера си
VW Passat 1.9 TDI (AFN мотор)
ПРЕДИМСТВА
- перфектна возия
- скромен разход за такава голяма кола
- много надежден мотор
- доста екстри
- перфектни спирачки
- удобни седалки
- широко купе и огромен багажник
НЕДОСТАТАЦИ
- скъпа за поддържане
- слабо окачване
- фаровете са под всяква критика
- много досадни проблеми с централното заключване
ПРЕДИМСТВА
- изключително евтина поддръжка
- здраво окачване и безгрешен мотор
- икономична
- много удобна за града
НЕДОСТАТАЦИ
- адски твърдо возене
- слаби спирачки
- не много маневрена въпреки размера си
VW Passat 1.9 TDI (AFN мотор)
ПРЕДИМСТВА
- перфектна возия
- скромен разход за такава голяма кола
- много надежден мотор
- доста екстри
- перфектни спирачки
- удобни седалки
- широко купе и огромен багажник
НЕДОСТАТАЦИ
- скъпа за поддържане
- слабо окачване
- фаровете са под всяква критика
- много досадни проблеми с централното заключване
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Пасат 90г 1.8 мино комби (газ)
Предимствата
- Евтина за подръжка части има на всякаде
- Много икономична за размерите на такъв клас автомобил 8-10
- много удобен при дълъг път със семейство голямо пронстранство (семеен автомобил)
- здраво окачване и много проходим през зимата с подходящия грайфер на гумите
- и да не забравяме возията на един автомобил при пасата е като в (лодка)
- няма толкова електроника в нея да не кажа никаква
Недостатаци
- вече е стара кола и започва да се обажда за повреди
- неподходяща за паркиране в градски условия поради големите габарити особено без хидравлика
- дълга и много ниска в много случай закача отпред престилката когато се кара по черен път
Предимствата
- Евтина за подръжка части има на всякаде
- Много икономична за размерите на такъв клас автомобил 8-10
- много удобен при дълъг път със семейство голямо пронстранство (семеен автомобил)
- здраво окачване и много проходим през зимата с подходящия грайфер на гумите
- и да не забравяме возията на един автомобил при пасата е като в (лодка)
- няма толкова електроника в нея да не кажа никаква
Недостатаци
- вече е стара кола и започва да се обажда за повреди
- неподходяща за паркиране в градски условия поради големите габарити особено без хидравлика
- дълга и много ниска в много случай закача отпред престилката когато се кара по черен път
-
- Автомобил:
- Двигател:
Lupo 1.4 101 коня 2001 лето
Имам наблюдение върху количката понеже вече съм минал с нея 15-ина хиляди километра с нея
започвам с плюсовете
+Сладка малка градска количка,мушка се навсякъде и се паркира на мястото на една боклукчииска кофа
+Здраво окачване и двигател (въпреки че по софийските улици е започнала да похлопква)
+Много добра видимост във всички посоки,заради огромните стъкла на вратите
+Изчистен дизайн на интериора
+Много пъргава и бърза машинка(специално за този мотор)
+Парното загрява за отрицателно време
+Много лесно управление,поради лекия волан,супер мек съединител,много директен педал на спирачката и безпроблемно движение на скоростния лост
+Огромно свободно вътрешно пространство,разбирасе само за хората които ще се возят отпред
+Безпроблемно палене при всякакви температури,и то само от 1 оборот
Разхода незнам как да го коментирам,засичал съм я и с много настъпване кадето ми дава 10/100,а с икономично каране 7,5/100 за София.Извънградско не съм я засичал,защото почти не съм я карал извън града (а по надолу ще кажа и защо
))
А сега минусите
Преди всичко искам да кажа че съм 165 см и тежа 57 кг
-Страшно неудобните предни седалки.Имам чувството че съм седнал на пейката пред блока!облегалката няма нищо общо с формата на тялото
-Тясно място за краката на шофиора заради стилажчето под волана,десния крак постоянно ти се удря в един супер глупав ръб на средната конзола
-Скоростия лост е на много неудобно място,някъде между двете предни седалки,малко надолу и мноооого напред
-Абсолютно всички елементи от таблото са от пластмаса,дори волана е пластмасов и се пързаля
-Липса на пепелник и лампа за задните пасажери
-Липса на багажник като цяло
-Чуват се много скърцания от корите на вратите,и изобщо от всички пластмаси
-При екстремно спиране с по-висока скорост,предницата натежава и задните колела почти се отлепват от асвалта,при което се получава едно поднасяне на задницата(но иначе колата има невероятни спирачки и спира безупречно)
-При влизане с по голяма скорост в завой се получава силно недозавиване(можеби защото колата е висока)
-За друсането при неравности мисля че няма смисъл да говорим
-Много къси и неравномерни предавки:1ва 0-40,2ра 40-80,3та 80-110,4-та 110-120 (без ускорение,все едно съм още на 3та) и 5та до ~180
-36 литровия резервоар найстина се пълни до горе за 20 лв
но всяка сутрин трябва да зареждаш защото лампата пак свети 
Въпреки всичките недостатъци лупото ме радва ежедневно,и не съжалявам че го имам,и засега не мисля да го сменям
Имам наблюдение върху количката понеже вече съм минал с нея 15-ина хиляди километра с нея

започвам с плюсовете
+Сладка малка градска количка,мушка се навсякъде и се паркира на мястото на една боклукчииска кофа
+Здраво окачване и двигател (въпреки че по софийските улици е започнала да похлопква)
+Много добра видимост във всички посоки,заради огромните стъкла на вратите
+Изчистен дизайн на интериора
+Много пъргава и бърза машинка(специално за този мотор)
+Парното загрява за отрицателно време
+Много лесно управление,поради лекия волан,супер мек съединител,много директен педал на спирачката и безпроблемно движение на скоростния лост
+Огромно свободно вътрешно пространство,разбирасе само за хората които ще се возят отпред

+Безпроблемно палене при всякакви температури,и то само от 1 оборот
Разхода незнам как да го коментирам,засичал съм я и с много настъпване кадето ми дава 10/100,а с икономично каране 7,5/100 за София.Извънградско не съм я засичал,защото почти не съм я карал извън града (а по надолу ще кажа и защо

А сега минусите

-Страшно неудобните предни седалки.Имам чувството че съм седнал на пейката пред блока!облегалката няма нищо общо с формата на тялото

-Тясно място за краката на шофиора заради стилажчето под волана,десния крак постоянно ти се удря в един супер глупав ръб на средната конзола
-Скоростия лост е на много неудобно място,някъде между двете предни седалки,малко надолу и мноооого напред

-Абсолютно всички елементи от таблото са от пластмаса,дори волана е пластмасов и се пързаля
-Липса на пепелник и лампа за задните пасажери
-Липса на багажник като цяло
-Чуват се много скърцания от корите на вратите,и изобщо от всички пластмаси
-При екстремно спиране с по-висока скорост,предницата натежава и задните колела почти се отлепват от асвалта,при което се получава едно поднасяне на задницата(но иначе колата има невероятни спирачки и спира безупречно)
-При влизане с по голяма скорост в завой се получава силно недозавиване(можеби защото колата е висока)
-За друсането при неравности мисля че няма смисъл да говорим

-Много къси и неравномерни предавки:1ва 0-40,2ра 40-80,3та 80-110,4-та 110-120 (без ускорение,все едно съм още на 3та) и 5та до ~180
-36 литровия резервоар найстина се пълни до горе за 20 лв

Въпреки всичките недостатъци лупото ме радва ежедневно,и не съжалявам че го имам,и засега не мисля да го сменям
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
VW POLO 1.9D 64hp 6n1 1999гд.
+Идеална за града,лесно се паркира
+Красив външен вид
+Много маневрена,волана е като перце
+Икономичен мотор 6,5л. градско-4,5л. извънградско
+Мотора след 90км в час става безшумен
-Тромава е доста
-Повечето пластмаси в купето скърцат(ама аз не им обръщам вннимание
)
-Доста е шумна в ниските предавки(като тряктор е )
-Лесно се чупят скоростите
-едвам намирам части за мотора(безбожно скъпи
)
Въпреки всички недостатъци,има доста плюсове и не съжелявам за избора си.От време на време ме ядосва,но в по-голямата част от времето е желязна
+Идеална за града,лесно се паркира
+Красив външен вид
+Много маневрена,волана е като перце
+Икономичен мотор 6,5л. градско-4,5л. извънградско
+Мотора след 90км в час става безшумен
-Тромава е доста
-Повечето пластмаси в купето скърцат(ама аз не им обръщам вннимание

-Доста е шумна в ниските предавки(като тряктор е )
-Лесно се чупят скоростите
-едвам намирам части за мотора(безбожно скъпи

Въпреки всички недостатъци,има доста плюсове и не съжелявам за избора си.От време на време ме ядосва,но в по-голямата част от времето е желязна

- JoroHondata
- Автомобил: Honda Legend KB1 V6
- Двигател: J35A8 от 2007
- Контакти:
Здравейте и от мен
Ще напиша предимно недостатъците, защото те според мен са по- важни:
1. VW Polo McPolo, 1043 куб., 45 к.с. моноинжекция от 1993 г., (ползва се предимно от родителите ми, но пиша за установеното от мен):
- няма серво на волана- тегавичко се управлява;
- няма хидравлика на съединителя- и от тази гледна точка и скоростите не са му на ниво като превключване (а и е с 4 скорости);
- разхода е сравним с по- големи двигатели, както и на автомобили от по- висок клас (средно 7-8 литра/100 км);
- нестабилно е при по- големите скорости; побира някакъв багаж, но си е тесничко вътре (на предните седалки за 2 човека);
- разположението на педалите е все едно са точно в средата на колата (и са много близко един до друг)- не са никак удобни.
- няма климатик;
- разположението на скоростния лост е много напред и е неудобно;
2. Honda Civic 1,4 iS, Sedan- D14A4 двигател, 1996г (личен автомобил):
- при пуснат климатик става тромавичка;
- при по- високи обороти започва да се чува двигателя в купето- тук може да се желае/постигне повече с обезшумяването;
- скъпи оригинални резервни части, ако се купуват от тук;
- стандартно меки, по- скоро по- тънки ламарини- не знам при другите марки как е;
- малко по- ниска е, и трябва да се внимава;
Поздрави
Ще напиша предимно недостатъците, защото те според мен са по- важни:
1. VW Polo McPolo, 1043 куб., 45 к.с. моноинжекция от 1993 г., (ползва се предимно от родителите ми, но пиша за установеното от мен):
- няма серво на волана- тегавичко се управлява;
- няма хидравлика на съединителя- и от тази гледна точка и скоростите не са му на ниво като превключване (а и е с 4 скорости);
- разхода е сравним с по- големи двигатели, както и на автомобили от по- висок клас (средно 7-8 литра/100 км);
- нестабилно е при по- големите скорости; побира някакъв багаж, но си е тесничко вътре (на предните седалки за 2 човека);
- разположението на педалите е все едно са точно в средата на колата (и са много близко един до друг)- не са никак удобни.
- няма климатик;
- разположението на скоростния лост е много напред и е неудобно;
2. Honda Civic 1,4 iS, Sedan- D14A4 двигател, 1996г (личен автомобил):
- при пуснат климатик става тромавичка;
- при по- високи обороти започва да се чува двигателя в купето- тук може да се желае/постигне повече с обезшумяването;
- скъпи оригинални резервни части, ако се купуват от тук;
- стандартно меки, по- скоро по- тънки ламарини- не знам при другите марки как е;
- малко по- ниска е, и трябва да се внимава;
Поздрави
- Mo0ny
- Автомобил:
- Двигател:
StS написа:Голф 2 РФ 88
+ Изключително лесен за подръжка
+ Много ефтини части /за съжаление с времето се намират все по трудно/
+ Здрава и качествена изработка
+ Двигателя е относително тих и икономичен.
+ Много здраво окачване
+ Лесно се газифицира/безпроблемно/
+ Данък, застраховки и други такси - изключително малки. /10лв данък/
- шумен след 90км/ч в купето
- твърдо вози
- проблеми с зумера за маслото и копчето на фаровете /почти всеки голф от серията има този заводски дефект/
- Не особено комфортен за дълги патувания, относително малък багажник.
- Ниско ниво на оборудване
- проблем с ключалките /и вечния проблем с ел.стъклата ако модела има такива/
Класика..
За времето си - най-доброто в класа. Съотношение цена/качество - отлично.
Съгласен,перфектното съотношение купе-двигател за градко.Именно в твърдото окачване е чара на колата.При минус бих добавил скоростната кутия(ех 1ва и задна колко съм бъркал

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,колеги.И аз да споделя:
Vw polo,1994г.,1043ccm,45к.с.
Плюсове-много здраво окачване(поне досега-50000км),как ли не съм я изтезавал милата
,харчи добре за мен-5,5 до 7,5 зимата на 4-5км разстояние,тиха е до 100км/ч,много добре върви на ниски обороти-около 2000-2500,ускорява нормално без да натискам много газта,оше на ниските обороти(идеална за града),на мен ми е много удобна за каране,много е стегната(наскоро се возих-возиха ме де,еми екстра е за кола на 16 години), страхотни фарове,върхът са просто , евтини части-спирачен цилиндър заден десен-9.50лв.,евтини гуми(малък размер), отлична видимост , нищо не те ограничава(няма широки колони,молони и т.н.), носи доста багаж като обем и като тегло, директно управление-на дълъг път е приятно,реагира бързо и точно,повече не се сещам ,не ми се пише...
Минуси-тесничка е,особено отзад,неудобен скоростен лост-много е напред(както вече спомена колегата),слаби спирачки , гърнето увисва,пружините поомекнаха отзад,сменях гарнитура на главата,сега предстои сваляне на скорости и диференциал-взе да вие от около две седмици-еми късмет,не се търси,трудно ще я продам,ниска е-често си удряме главите при влизане,адски е неудобна за сядане отзад-с две врати е,на жена ми и писна вече,иска да я махам,повръща и се от нея,щото все е отзад с малкия,става само за двама,най-много и за едно дете , доста е спартанска-и като интериор и като оборудване,май ще я продавам,ако има кой да я купи де,ако не,остава моя,поне ще е отремонтирана и надявам се безпроблемна за нататък...Ама то ще почнат амортисьори,съединител,абе дано карат още,трудно ще събера 4-5000 за друга,криза е,намаля работата.
Vw polo,1994г.,1043ccm,45к.с.
Плюсове-много здраво окачване(поне досега-50000км),как ли не съм я изтезавал милата

Минуси-тесничка е,особено отзад,неудобен скоростен лост-много е напред(както вече спомена колегата),слаби спирачки , гърнето увисва,пружините поомекнаха отзад,сменях гарнитура на главата,сега предстои сваляне на скорости и диференциал-взе да вие от около две седмици-еми късмет,не се търси,трудно ще я продам,ниска е-често си удряме главите при влизане,адски е неудобна за сядане отзад-с две врати е,на жена ми и писна вече,иска да я махам,повръща и се от нея,щото все е отзад с малкия,става само за двама,най-много и за едно дете , доста е спартанска-и като интериор и като оборудване,май ще я продавам,ако има кой да я купи де,ако не,остава моя,поне ще е отремонтирана и надявам се безпроблемна за нататък...Ама то ще почнат амортисьори,съединител,абе дано карат още,трудно ще събера 4-5000 за друга,криза е,намаля работата.
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
Seat Leon 1.6 16V - 105hp
Плюсове:
За скромни пари получава почти всички екстри
VW е
Много приятел стилен дизайн
Изрядни спирачки (4 дискови)
Приличен разход, почва от 5.5 до 7.5 извън градско + малко селско (градско)
Тих двигател (и на място и движение)
Удобни седалки
Минуси:
Адски слаба тънка ламарина по цялото купе, гъне се да не кажа само дори от подпиране до колата... направо ми се гади
При моя модел точно има някакъв адски гаден лаг на педала на гаста, при ряско подаване на гас и пускане на съединителя едновременно гасне
Като цяло съм доволен, но чесно казано тая ламарина си е направо като фафла
Плюсове:
За скромни пари получава почти всички екстри
VW е

Много приятел стилен дизайн
Изрядни спирачки (4 дискови)
Приличен разход, почва от 5.5 до 7.5 извън градско + малко селско (градско)
Тих двигател (и на място и движение)
Удобни седалки
Минуси:
Адски слаба тънка ламарина по цялото купе, гъне се да не кажа само дори от подпиране до колата... направо ми се гади
При моя модел точно има някакъв адски гаден лаг на педала на гаста, при ряско подаване на гас и пускане на съединителя едновременно гасне

Като цяло съм доволен, но чесно казано тая ламарина си е направо като фафла
-
- Автомобил:
- Двигател:
МАЗДА 121 91-92година 1.3 16V 75кс.
плюсове
-много пъргава,еластичен двигател,направо изтребител беше.
-лесна за паркиране,много маневрена
-много добри спирачки.
-здраво окачване
-лесен за газифициране д
-за 2 години съм сменил само консумативи(масло и филтри)...трета,пета и газззз!
минуси:
-лек(850кг)малко ветрец и си в банкета
-твърда возия,като минеш през шахта,все едно си мнал през нива.
-отзад е много некомфорто
-скъпи части
-ръжда(за това я и продадох)
пп:много добър автомобил и до ден днешен им се кефя.
ФВ ПОЛО АЕЕ 1.6 п.инжекция 75кс. 96г
плюсове-зависи от ширината на гумите и атмосверите и за това мога дакажа,че вози меко.
-комфотно е,но на дълъг път изморява,после задължително на масажист
-нисък разход.5.5 при 80км/ч извън и 7.5-9 в софето
-волана е мн лек
-спирачките са добри
-никаква корозия
-компактен
-маневрен
-лесно се паркира
-здраво окачване
минуси:
-труден за газифициране
-отзад е ад
-скъпи части в сравнение с голф 3 същата година
(шефа ми има 4-ка и някои от неговите части са по-евтини от моите)
-неустоичив при завои и при висока скорост
-таблото скрибуца и се пука навсякъде,но това е нормално за кола на 14г
-твърд съединител
-много прицизна и калпава електроника(като се почне от компа и дросела,та чак до ел.стъклата)
-малък багажник(аптечка,пожарогасител,отверки там,въже и неща които всеки щофер носи и стига толкова.
-слаби съединители и скоростни кутии
-много шумен
-лоша видимост на зад
инак съм доволен от нея.за 1 година 2000лв ремонти+основен,а я гледам като дете.
ма тва е...газето треа да кара VW
плюсове
-много пъргава,еластичен двигател,направо изтребител беше.
-лесна за паркиране,много маневрена
-много добри спирачки.
-здраво окачване
-лесен за газифициране д
-за 2 години съм сменил само консумативи(масло и филтри)...трета,пета и газззз!
минуси:
-лек(850кг)малко ветрец и си в банкета
-твърда возия,като минеш през шахта,все едно си мнал през нива.
-отзад е много некомфорто
-скъпи части
-ръжда(за това я и продадох)
пп:много добър автомобил и до ден днешен им се кефя.
ФВ ПОЛО АЕЕ 1.6 п.инжекция 75кс. 96г
плюсове-зависи от ширината на гумите и атмосверите и за това мога дакажа,че вози меко.
-комфотно е,но на дълъг път изморява,после задължително на масажист
-нисък разход.5.5 при 80км/ч извън и 7.5-9 в софето
-волана е мн лек
-спирачките са добри
-никаква корозия
-компактен
-маневрен
-лесно се паркира
-здраво окачване
минуси:
-труден за газифициране
-отзад е ад
-скъпи части в сравнение с голф 3 същата година
(шефа ми има 4-ка и някои от неговите части са по-евтини от моите)
-неустоичив при завои и при висока скорост
-таблото скрибуца и се пука навсякъде,но това е нормално за кола на 14г
-твърд съединител
-много прицизна и калпава електроника(като се почне от компа и дросела,та чак до ел.стъклата)
-малък багажник(аптечка,пожарогасител,отверки там,въже и неща които всеки щофер носи и стига толкова.
-слаби съединители и скоростни кутии
-много шумен
-лоша видимост на зад
инак съм доволен от нея.за 1 година 2000лв ремонти+основен,а я гледам като дете.
ма тва е...газето треа да кара VW
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 1994г 1,4 АБД, 4-ри врат!
+ малка кола, въпреки това е широка вътре
+ има голям багажник за размерите си
+ може да се каже че е икономична
+ частите не са много скъпи
---------------------------------
- Ръждата я гони, ма кво да се прай на годинки си е!
- няма хидравлика, но затова имам силни ръце
- през задното стъкло няма голяма видимост
- вози като Ремарке
п.п Ако има кой да ме отърве от нея, нека заповяда
+ малка кола, въпреки това е широка вътре
+ има голям багажник за размерите си
+ може да се каже че е икономична
+ частите не са много скъпи
---------------------------------
- Ръждата я гони, ма кво да се прай на годинки си е!
- няма хидравлика, но затова имам силни ръце
- през задното стъкло няма голяма видимост
- вози като Ремарке
п.п Ако има кой да ме отърве от нея, нека заповяда

Да се включа и аз.
Голф 3
+ Изключително издръжлива кола на феномена "нямам пари".За 2 години и половина не съм пипнал нищо-не знам как върви още но е факт.Сменял съм ама ще ги пиша към минусите
+ Хубав външен вид
+ Пълно е с резервни части.ПЪЛНО....
+ Много хубаво парно
+ Лесна за паркиране
+ Евтина поддръжка (казаха ми същото като взимах жената ама....)
+ Стабилно окачване (в смисъл-не се чупи лесно)
- Не знам при вас как е ама при мен са ел.стъкла и сменях 3 от жилата.Намерих едни момчета и ми смениха само жилата за по 60 лева парчето.Адски доволен съм
- Сложите ли газ и се почват масово проблемите с оборотите.Явно самите стъпкови моторчета дефектират.(моята още се ебава,но както казах - наблюдавам феномена "нямам пари")
- Жените много много не ви заглеждат,за сметка на полицаите
- Малко място в багажника,а сложите ли газова минавате на варианта-"три курса и ша стани"
Поздрави на всички.Обичам си колицата ей......
Голф 3
+ Изключително издръжлива кола на феномена "нямам пари".За 2 години и половина не съм пипнал нищо-не знам как върви още но е факт.Сменял съм ама ще ги пиша към минусите
+ Хубав външен вид
+ Пълно е с резервни части.ПЪЛНО....
+ Много хубаво парно
+ Лесна за паркиране
+ Евтина поддръжка (казаха ми същото като взимах жената ама....)
+ Стабилно окачване (в смисъл-не се чупи лесно)
- Не знам при вас как е ама при мен са ел.стъкла и сменях 3 от жилата.Намерих едни момчета и ми смениха само жилата за по 60 лева парчето.Адски доволен съм
- Сложите ли газ и се почват масово проблемите с оборотите.Явно самите стъпкови моторчета дефектират.(моята още се ебава,но както казах - наблюдавам феномена "нямам пари")
- Жените много много не ви заглеждат,за сметка на полицаите

- Малко място в багажника,а сложите ли газова минавате на варианта-"три курса и ша стани"
Поздрави на всички.Обичам си колицата ей......
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”