Полото е 98-99г 1.0 инжекцион. От 3-4 дена получих едно тракане все едно е дизел. При студен двигател не се чува или съвсем малко, но като достигне работна темпетарура започва да трака (90 градуса); колата е обслужена. И като дам газ тракането се усилва и с падането на оборотите намалява, но не изчезва. Също така забелязах че температурата по-бавно достига работна стойност.
Благодаря предварително...
П.С Един майстор ми каза че може да е от повдигачите, друг гарнитура, трети бутала - просто не_знам....
полото е 98-99г 1.0 ингекцион. от 3 4 дена полу4их едно тракане се едно е дизел. при студен джигател не се 4ужа или сажсем малко но като достигне работна темпетарура за по4жа да трака (90 градуса) колата е обслугена. и като дам гас тракането се усилжа и с падането на оборотите намаля о не ис4езва. състо така забелязах 4е температурата по бавно достига работна стоиност.
благодаря преджарително...
П.С ЕДИН (маистор ми каза 4е мойе да е от повдига4ите друг гарнитура трети бутала) просто незнам....
проБлем с двигателя
-
apostol -stoev
- Автомобил:
- Двигател:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Re: промлем с двигателя
Това след смяна на маслото ли се получи, много вероятно е да е от повдигачите ,но не е невероятно и да се окаже някой от буталните болтове ,а тогава "цирка" е голям . Лично аз изключвам гарнитурата
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
ако са ти сменяли ремъка значи са прескочили някой зъб според мен и буталата си праят среща с клапаните 
-
apostol -stoev
- Автомобил:
- Двигател:
Ако карам колата така проблем ли ще е или трябва да търся спешна помощ....в тая криза ужас..според вас какво трябва да се направи? 
ако карам колата така проблем ли 6е е или трябжа да търся спе6на помо6т....б тая криза ужас..според жас какжо трябжа да се направи?

ако карам колата така проблем ли 6е е или трябжа да търся спе6на помо6т....б тая криза ужас..според жас какжо трябжа да се направи?

-
golfmk1
- Low rider
ново зацепване на ремъка СПЕШНО
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golfmk1 написа:ако са ти сменяли ремъка значи са прескочили някой зъб според мен и буталата си праят среща с клапаните
Пич я се осъзнай малко нали се сещаш че ако клапаните опират в буталата до сега двигатела ще прилича на войнишка манерка не говори хуморески ти знаеш ли какво е да го караш този автомобил 1 час през който този един чап примерно той да се върти с 3000 оборота в секунда знаеш ли това колко удара са по буталото и клапана
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Масленна помпа 
-
golfmk1
- Low rider
може да закача съвсвм леко.имал съм такъв случай.така че не ми ги разправяй на мен тия МАЙСТОРЕ.ако беше повдигач нямаше да почне да се чува след смяна на ремъка.аре със здраве 

-
golfmk1
- Low rider
не съм чувал двигател на нормална кола да се върти с 3000 оборота в секунда
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golfmk1 написа:може да закача съвсвм леко.имал съм такъв случай.така че не ми ги разправяй на мен тия МАЙСТОРЕ.ако беше повдигач нямаше да почне да се чува след смяна на ремъка.аре със здраве
първо незнам само каде си видял че аз съм написал че е повдигач
golfmk1 написа:не съм чувал двигател на нормална кола да се върти с 3000 оборота в секунда
абе знаещия като караш колата с 3000 обр. да не би да се върти с 300 обр
-
golfmk1
- Low rider
направо ша ма разревеш от смях.оборотите са в минута бре РАЗБИРАЧ 

Мойта също се разтрака ама след смяна на маслото!!!Струва ми се по редичко!!!APQ 1.4
-
apostol -stoev
- Автомобил:
- Двигател:
Не_съм сменял ремък, само масло кастрол 10W40, да_не_би да е редичко защото много по-малко се чува шума (но се чува) ?
несъм сменял ремак само масло кастрол 10W40, данеби да е реди4ко 6тото мноо по малко се 4ужа 6ума (но се 4ува)
несъм сменял ремак само масло кастрол 10W40, данеби да е реди4ко 6тото мноо по малко се 4ужа 6ума (но се 4ува)
-
golfmk1
- Low rider
може колата да е имала добавка преди това.ако си я купувал сега
-
apostol -stoev
- Автомобил:
- Двигател:
Наскоро я купих; преди да й сменя маслото й бях сложил добавка, и пак ще й сложа сигурно. Дано се оправи...
наскоро я купих преди да и смена маслото и бях слойил добавка, и пак 6е и слойа сигорно. дано се оправи...
наскоро я купих преди да и смена маслото и бях слойил добавка, и пак 6е и слойа сигорно. дано се оправи...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”