Завладява ли селянията форума?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: Завладява ли селянията форума?!
Потребители много - хора всякакви. От толкова много регистрирани 10 човека да познаваш, да разчиташ на тях както и те на теб е достатъчно, всичко друго е или от полза или губене на свободно време. Аз се радвам че форума го има и благодаря на хората, които го поддържат и правят така, че той да съществува. За мен не е чак толкова важно с кой си пишеш, по важно е кой познаваш от този форум и с кой можеш да седнеш да изпиеш по бира и да си кажеш нещо смислено 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Искрено се забавлявам с тая тема
Първо аха да се хванете за гушите, че един казал на друг селянин в тема, която осмива подобно поведение
Тая рисунка обаче на колегата просто изби рибата
Моля използвайте обаче правилната терминология:
Селянин - човек, живял на село през по-голямата част от живота си
Селяк - човек с кофти манталитет
Двете неща нямат НИЩО общо, защото съм виждал много хора, родени в София, но пълни идиоти, отговарящи на термина "селяк". Виждал съм и хора, родени и живели на село, но очевидно по-умни от половин София.
В крайна сметка форума е един вид "представителна извадка" на населението на България. Каквито са хората в страната, такива са и във форума. Неизбежно е.

Първо аха да се хванете за гушите, че един казал на друг селянин в тема, която осмива подобно поведение

Тая рисунка обаче на колегата просто изби рибата

Моля използвайте обаче правилната терминология:
Селянин - човек, живял на село през по-голямата част от живота си
Селяк - човек с кофти манталитет
Двете неща нямат НИЩО общо, защото съм виждал много хора, родени в София, но пълни идиоти, отговарящи на термина "селяк". Виждал съм и хора, родени и живели на село, но очевидно по-умни от половин София.
В крайна сметка форума е един вид "представителна извадка" на населението на България. Каквито са хората в страната, такива са и във форума. Неизбежно е.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
къ да отговоря

schmid написа:аве малокумник ко искаш ти го туря в гарлото ли а????
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Завладява ли форума селянията?!
enigma79 написа:имали смисъл да се караме,мисля че не е правилно да се визира с думата селянин,такива типове.ако продължавате така и тука ще настане една каша,като в държавата ни,нека да покажем че можем да загърбим различията и да бъдем едини и като се видим на някой събор,не да се избягваме,а да седнем на една маса и да вдигнем задружно по едностегнете се хора
нека даси помагаме ане да правим караници
Подкрепям те колега,че трябва да сме едно цяло,но в случая не се делим,просто колегата му е хрумнало да разбере дали наистина има много селяния във форума,и без да иска запали фитила на доста хора

Инче моето мнение,че я има,но в рамките на нормалното благодарение на хората подаржащи форума.

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
гачи ли отива коня у ряката
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Останали са 20-тина ентусиасти, поддръжката е трудно нещо - да, но постоянно избиване на комплекси със заключване на всякакъв вид теми изгони доста хора и разбира се всевъзможни правила. Аз лично оценявам труда на хората, не ме е срам да кажа, че съм само потребител ( консуматор )тук и въпреки всичко, това е просто форум и не трябва да се вживяваме толкова. Факт е, че доста хора не пишат вече поради една или друга причина свързана с форума.
Но може да говориме много на тази тема, аз се радвам, че форума го има и тук има много ГОЛЯМИ хора !
Но може да говориме много на тази тема, аз се радвам, че форума го има и тук има много ГОЛЯМИ хора !
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Гоуфу върви та се къса, ама му счупих единиу никелов тас

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
този форум е създаден с цел, да обединява феновете на марката. да обединява технически грамотни люде, които да помагат на нуждаещи се не-такива люде, защото реалността в нашата държавица е, че за да решиш проблема си-трябва да станеш експерт по него... и по него...и по всичко...
това поне беше целта.
тя се изроди в точно 2 направления.
направление едно е-как да препиля точно накладки от жигула да станат на голфа, че оригиналните са ми скъпи? някой да знае стругар да ми донаостри спирачните дискове, че са оригиналните, втора употреба и са на поне 28 комплекта накладки, ама ръб има големшък и пипа на желязото още като сложа новите?
и не на последно място любимата ми на всички времена тема (реално съществувала, просто не мога да я намеря в момента) как влияят спортните валове на разхода на газ?
направление 2 изпряга, типично по български, в другата крайност. хора, без да си дават сметка какво правят, до какво довеждат действията им и най вече-защо го правят-се опитват да направят колите си по 5785758758756 коня, да ги турбинират, да ги суперчарджнат, да ги онодят във всякаква форма и вид... след което се получава рев и писък защо тия боклуци се трошат като за световно. както от това се пръкват и теми, каръщисали двете направления, а именно: как да си сложа турбо на 1.8 моно, че да вдигна кончетата, ама да дое йофтинко некакси...
нито едни от 2та вида юзери, лично за мене не са фенове. да не кажа истински фенове наоколо се броят на пръсти... и са по малко от всичките пръсти...
та така. мене тука ме стяга цървула-вас не знам... не съм гласувал, за протокола...
ай със здраве
това поне беше целта.
тя се изроди в точно 2 направления.
направление едно е-как да препиля точно накладки от жигула да станат на голфа, че оригиналните са ми скъпи? някой да знае стругар да ми донаостри спирачните дискове, че са оригиналните, втора употреба и са на поне 28 комплекта накладки, ама ръб има големшък и пипа на желязото още като сложа новите?
и не на последно място любимата ми на всички времена тема (реално съществувала, просто не мога да я намеря в момента) как влияят спортните валове на разхода на газ?
направление 2 изпряга, типично по български, в другата крайност. хора, без да си дават сметка какво правят, до какво довеждат действията им и най вече-защо го правят-се опитват да направят колите си по 5785758758756 коня, да ги турбинират, да ги суперчарджнат, да ги онодят във всякаква форма и вид... след което се получава рев и писък защо тия боклуци се трошат като за световно. както от това се пръкват и теми, каръщисали двете направления, а именно: как да си сложа турбо на 1.8 моно, че да вдигна кончетата, ама да дое йофтинко некакси...
нито едни от 2та вида юзери, лично за мене не са фенове. да не кажа истински фенове наоколо се броят на пръсти... и са по малко от всичките пръсти...
та така. мене тука ме стяга цървула-вас не знам... не съм гласувал, за протокола...
ай със здраве
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм вършил доста селски постъпки из форума, но си взех поука и вече съм примерен. Според мен е нужна малко повече толерантност. Не на последно място, нека не забравяме, че това е просто форум в интернет, не е транспалнтация на сърце. Не се взимайте толкова насериозно.
п.с. Няколко пъти прочетох цялата тема и смея да твърдя, че в нея всички са най-праведните и най-онеправданите от простотията на отвратителните "селяни", като за тези "селяни" се пише все едно са дошли изяли са майка ви, надробили са баща ви за зимнина, с кучето са се съешавали до припадък, осрали са апартамента ви и са нарисували очила на копието на Мона Лиза в хола над кушетката...
п.с.2. Пишете ме при селяните, защото не искам да съм в еснафската групичка на "гражданите".
п.с.3. Не можеш да очакваш, че като пуснеш детето си пред блока да играе с другите, няма да научи да псува. Ако толкова не ви харесва, господа сътворители на този форум, просто го направете прайвът /но не спайс/ и си блъскайте 100-тина човека из него.
п.с.4. Хората не трябва да се делят така. Като срещнеш из форума някой "селтак", по-добре му напиши един ЛС с мек и поучителен тон и се опитай да му помогнеш да осъзнае грешките си.
п.с. Няколко пъти прочетох цялата тема и смея да твърдя, че в нея всички са най-праведните и най-онеправданите от простотията на отвратителните "селяни", като за тези "селяни" се пише все едно са дошли изяли са майка ви, надробили са баща ви за зимнина, с кучето са се съешавали до припадък, осрали са апартамента ви и са нарисували очила на копието на Мона Лиза в хола над кушетката...
п.с.2. Пишете ме при селяните, защото не искам да съм в еснафската групичка на "гражданите".
п.с.3. Не можеш да очакваш, че като пуснеш детето си пред блока да играе с другите, няма да научи да псува. Ако толкова не ви харесва, господа сътворители на този форум, просто го направете прайвът /но не спайс/ и си блъскайте 100-тина човека из него.
п.с.4. Хората не трябва да се делят така. Като срещнеш из форума някой "селтак", по-добре му напиши един ЛС с мек и поучителен тон и се опитай да му помогнеш да осъзнае грешките си.
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ьп. Вече цял час мина пьк няма писания. 

Последна промяна от vasstop на Съб 22 авг 2009 15:31, променено общо 1 път.
Причина: Имаш предупреждение за ненужен спам. Петък мина.
Причина: Имаш предупреждение за ненужен спам. Петък мина.
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
yoan4o написа:Съфорумци /ки/!
Пишете за тези, от които се срамувате, нека се опитаме да ги облагородим и да им обясним защо не е необходимо да се правят селяндурски постъпки!
пс.Никого не искам да обидя, но според мен се налага да се обсъжда тоя наболял въпрос, а ако някой все пак се засегне - в коя ли група спада?!![]()
ако те обсъждат в специално създадена тема за "дивитя селски пръчки у форумя" ти как ще реагираш, сигурно ще си поласкан.темата ти няма смисъл в конкретния случай...ако тръгнем се клеветим ко праим тогава...
верно има фън ситулейшън със спортни валове, филтри, разпънки на автомобили с АГУ, ама какво да се прави такъв е животът у БГ.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Не съм съгласен с формулировката на темата.
Аз лично съм селянин, и се гордея с това. Живял съм на село не малко време. За разлика от намазаните гражданчета, знам какво е овца , какво е кокошка, крава и кон и коза ... ит.н. Знам как да се грижа за тези животни, знам какво е сено как се суши, как се коси, как се клепа коса, как се работи с вилата. Знам как се впряга кон , как се разпряга, как се ремонтира каруца. Наясно съм как се правят бали, как се събира ситня плява.Знам кокошката кога снася, знам как се гледат малки пиленца. Знам и как се копа лозе, знам как се реже лозе, как се бере лозе, как се прави вино, как се вари ракия. Знам как се ашладисва, как се ниже тютюн, как се правят сушилни, и ..... ако продължавам няма да ми стигне времето .
А намазаните "бели" гражданчета, знаят панелката, паркинга, как се кара кола, как се ходи по кафета и ресторанти и как се пръскат пари .... не говорим за трудолюбие и любов към натуралната среда на човека (нека не забравяме че и ние сме животно, колкото и някои от нас да ни приличат на различни зарзавати като тикви, и ряпи и картофи, и .... )
Иначе това за което говори колегата си е чистата простащина. Като да си прост и простак са две различни думи
Аз лично съм селянин, и се гордея с това. Живял съм на село не малко време. За разлика от намазаните гражданчета, знам какво е овца , какво е кокошка, крава и кон и коза ... ит.н. Знам как да се грижа за тези животни, знам какво е сено как се суши, как се коси, как се клепа коса, как се работи с вилата. Знам как се впряга кон , как се разпряга, как се ремонтира каруца. Наясно съм как се правят бали, как се събира ситня плява.Знам кокошката кога снася, знам как се гледат малки пиленца. Знам и как се копа лозе, знам как се реже лозе, как се бере лозе, как се прави вино, как се вари ракия. Знам как се ашладисва, как се ниже тютюн, как се правят сушилни, и ..... ако продължавам няма да ми стигне времето .
А намазаните "бели" гражданчета, знаят панелката, паркинга, как се кара кола, как се ходи по кафета и ресторанти и как се пръскат пари .... не говорим за трудолюбие и любов към натуралната среда на човека (нека не забравяме че и ние сме животно, колкото и някои от нас да ни приличат на различни зарзавати като тикви, и ряпи и картофи, и .... )
Иначе това за което говори колегата си е чистата простащина. Като да си прост и простак са две различни думи
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Ти чете ли изобщо темата или видя само заглавието?! Кой ти говори, че като си от село си селянин? И аз съм израснал на село.
Не обръщай смисъла на темата.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Luciano написа:Ти чете ли изобщо темата или видя само заглавието?! Кой ти говори, че като си от село си селянин? И аз съм израснал на село.
ми прочети последния ред на мнението ми.
Имах предвид че не се казва селянин, щото той селянина какво е виновен човечеца, пасе си козичките и толкова. Това е СЕЛЯНИН!!!! Аз се обиждам , че някой си позволява да нарича простака, селянин, това е обида за всички селяни, и аз като един от тези хора (селянин) съм афектиран от това.
Дори бих помолил модераторите, напишете ми под ника СЕЛЯНИН. АЗ НЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ ТОВА.
Ок?
Май всички сме на едно мнение относно що е то селянин и има ли почва у нас...... какъв е смисъла, да си говорим тогава
?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”