Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./
имам 4исто нова тениска на която може да се извая нещо подобно,но аз имам др замисъл за това предполагам скоро ще ме видите с нещо интересно няма да е то4но такава,но ще се хареса!
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
замисълът е добър ако се организира нещо и аз ще се включа с 1-2 бр

Black-White написа:замисълът е добър ако се организира нещо и аз ще се включа с 1-2 бр![]()
събираме белите тениски+пари, а печата е за един ден...
само от нас зависи, колкото по бързо съберем нещата - токова по бързо ще се направят и за Рожен може да сме с тях
- ishodov
- Автомобил: Passat Corrado
- Двигател: BMR 2007 VR6 1994
- Контакти:
аиде и аз съм навит да направим тениски
освен всеки да си вземе тениски каквито иска и в четвъртък да ги носи на сбирката и да видим къде ще ги носим за щампа
освен всеки да си вземе тениски каквито иска и в четвъртък да ги носи на сбирката и да видим къде ще ги носим за щампа
ishodov написа:аиде и аз съм навит да направим тениски
това имам предвид и аз, всеки да си вземе тениска с неговия си размер (желателно е да е бяла) и само да уточним каква ще бъде щампата и ги правим
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
според мен най-добре както Пламен каза с "Пловдив тийм" яко е ,а който няма да е в Пловдив в четвъртък може ли да се измисли нещо, понеже имам много желание за тъкава тениска ???
Black-White написа:според мен най-добре както Пламен каза с "Пловдив тийм" яко е ,а който няма да е в Пловдив в четвъртък може ли да се измисли нещо, понеже имам много желание за тъкава тениска ???
нека някой от разбиращите фотошоп да го направи с добра резолюция и да действаме, време не остана
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги някой ще може ли да поръча и за мен 2 бр. ,а аз да му ги платя другата седмица като се прибера в Пловдив ???
- chefo_
- Двигател:
Black-White написа:Колеги някой ще може ли да поръча и за мен 2 бр. ,а аз да му ги платя другата седмица като се прибера в Пловдив ???
аз ще ти поръчам аз на тебе! мързите да си разходиш задника 1 километър да вземеш да направиш и на тебе и на брат ти по една фланелка!хем знаеш от къде!!!!
аз идната седмица отивам да си пусна фланелката.няма да мога да дойда на сбирка,но др седмица се надявам да ме видте с фланелка!
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
chefo_ написа:Black-White написа:Колеги някой ще може ли да поръча и за мен 2 бр. ,а аз да му ги платя другата седмица като се прибера в Пловдив ???
аз ще ти поръчам аз на тебе! мързите да си разходиш задника 1 километър да вземеш да направиш и на тебе и на брат ти по една фланелка!хем знаеш от къде!!!!
аз идната седмица отивам да си пусна фланелката.няма да мога да дойда на сбирка,но др седмица се надявам да ме видте с фланелка!
хаха няма да съм в Пловдив бе ,а нали като са по-голяма бройка ще е по-евтино.Аз затова искам иначе на мен не ми пречи после да си направя на мен и на брат ми ,ама трябва да кажете каде сте ги правили да не ми взимат пак пари за шаблон ,че е време на криза сега
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
nero написа:майни, искате ли да си направим едни 'убави тениски свързани с клубЪ
п.с. пример
То имаше тенески , ама вие сте ги проспали

didodi написа:nero написа:майни, искате ли да си направим едни 'убави тениски свързани с клубЪ
п.с. пример
То имаше тенески , ама вие сте ги проспали![]()
знем ги тези, сега дай идея за нови
тея тениски са поне на 2 години
време е за нещо ново
време е за нещо ново
хайде някой да преправи мойто предложение като отдолу под емблемата добави PLOVDIV TEAM, а горе да стане VWCLUB.BG
- chefo_
- Двигател:
nero написа:хайде някой да преправи мойто предложение като отдолу под емблемата добави PLOVDIV TEAM, а горе да стане VWCLUB.BG
айде аз тая вечер ще си поиграя и ще ви предложа моето виждане за тия тениски!
а именно отгоре да е пловдив тийм,а отдоло да е името или така да се каже аватара на всеки един от нас! не мислите ли 4е е по-добро предложението който не иска да суи я прави както иска аз ли4но така ще преправя моята! старите фланелки са мн бабишки! искам нещо ново,уникално и нещо като за рацери