Отново за застраховките или как отново ни прекарват

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
didko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Отново за застраховките или как отново ни прекарват

Мнениеот didko » Пет 31 мар 2006 7:42

Направо съм бесен, вчера след работа отивам да си направя втората вноска на застраховката ГО и познайте какво ми се случи: давам си аз 24лв а мацето с учтив глас ми казва че и дължа още 1,40лв. :screwy :screwy :screwy аз и викам за какво нали нямаше оскъпяване на застраховката дори и след като е на изплащане на 4 равни вноски???а отговорът: за стикерчето, което се лепва на предното стъкло. Ок а тогава след като съм направил годишна застраховка защо не ми даде стикерче за цялата година какви са тия глупусти на по 3 месеца аз да търкам стъклото като идиот и да лепя нов стикер. Ако знаех още в самото начало щях да отида направо при друг застраховател и да броя паричките за цалата година а и щеше да ми излезне по евтинко, ама нейсе.....
P.S. Всички ли застрахователни компании процедират по този начин или само моята (няма да и споменавам името).

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 31 мар 2006 7:45

С годишен съм и на 2те , а са в различни компании това е някаква измислица при теб.

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Отново за застраховките или как отново ни прекарват

Мнениеот luciuz » Пет 31 мар 2006 8:18

didko написа:....... или само моята (няма да и споменавам името).

кажи я де, какво им правиш услуга.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 31 мар 2006 9:01

Незнам коя е твоята ама аз от ДЗИ съм много доволен. Безплатна пътна помощ-25км и 20% намаление на същата без да викам КАТ за намалението. Кво повече ми трябва? А забравих че имам и безплатен преглед към СБА. :wink: :lol: :shock

didko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didko » Пет 31 мар 2006 9:40

luciuz написа:
didko написа:....... или само моята (няма да и споменавам името).

кажи я де, какво им правиш услуга.

Евроинс..... със сигурност това ми е първата и последна застраховка при тях. blacki миналата година аз също бях в ДЗИ, но тази година се колебаех между алианц и евроинс все пак съм направил грешният избор за съжаление :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 31 мар 2006 9:44

Че на Алианц кви са им преимуществата? Нещо да дават да подаряват да прят отстъпки? :roll:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 31 мар 2006 9:45

blacki написа:Че на Алианц кви са им преимуществата? Нещо да дават да подаряват да прят отстъпки? :roll:

не нищо не подаряват, а плащат коректно, само това

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 31 мар 2006 9:48

Pichagа написа:
blacki написа:Че на Алианц кви са им преимуществата? Нещо да дават да подаряват да прят отстъпки? :roll:

Колега аз бях към Витоша които уж били клон на алианц и съм страшно недоволен. Направо се побърках. Щета 250 лева ми я оценяват като 30 и излизат с номера че уж аз съм си го свалил а то парчетата от счупеното се виждаха и от самолет.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пет 31 мар 2006 9:51

blacki написа:
Pichagа написа:

Колега аз бях към Витоша които уж били клон на алианц и съм страшно недоволен. Направо се побърках. Щета 250 лева ми я оценяват като 30 и излизат с номера че уж аз съм си го свалил а то парчетата от счупеното се виждаха и от самолет.

Аз съм с валутно каско във Витоша и досега - никакви ядове. Явно си е до агенти.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 31 мар 2006 9:52

Витоша няма нищо общо с Алианц, Енергия има

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 31 мар 2006 9:55

Ква е тая Енергия. Тия да не са към Енергото хахахах? То като гледам кви измислени ги има са дай и ние ше фанем 5 мутри и ша напрам една застрахователна компания с посещения по домовете. Хаххаха :lol: :shock

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Пет 31 мар 2006 10:05

didko написа:...Всички ли застрахователни компании процедират по този начин или само моята (няма да и споменавам името).

Вчера си платих за второто тримесечие в ЗК"Български имоти" подадох 20 лева(трябва да платя 19) и момичето ми дава левче ресто :D Да не би тази девойка да си ги взема тези 1.40 като лична премия :lol:

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот Dragon » Пет 31 мар 2006 10:44

И аз съм в ДЗИ и нямам никакви грижи, нито с ГОто , нито каското! :wink:

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пет 31 мар 2006 11:32

blacki написа:Ква е тая Енергия. Тия да не са към Енергото хахахах? То като гледам кви измислени ги има са дай и ние ше фанем 5 мутри и ша напрам една застрахователна компания с посещения по домовете. Хаххаха :lol: :shock

тия са най-големите дупета :) застраховат АЕЦ-а, ТЕЦ-ове и всякави такива от сферата на енергетиката, ама само там, други застраховки не правят

didko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didko » Пет 31 мар 2006 12:27

tyo написа:
didko написа:...Всички ли застрахователни компании процедират по този начин или само моята (няма да и споменавам името).

Вчера си платих за второто тримесечие в ЗК"Български имоти" подадох 20 лева(трябва да платя 19) и момичето ми дава левче ресто :D Да не би тази девойка да си ги взема тези 1.40 като лична премия :lol:

Ами не знам дори ми даде касова бележка за тези 1,40.
Довечера май пак ще я посетя тая какичка за да искам подробни обяснения. А какъв стикер ти дадаха, за цяла година или пак само за времето за което си направил вноската...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”