P.S. Всички ли застрахователни компании процедират по този начин или само моята (няма да и споменавам името).
didko написа:....... или само моята (няма да и споменавам името).
luciuz написа:didko написа:....... или само моята (няма да и споменавам името).
кажи я де, какво им правиш услуга.
Pichagа написа:blacki написа:Че на Алианц кви са им преимуществата? Нещо да дават да подаряват да прят отстъпки?
не нищо не подаряват, а плащат коректно, само това
blacki написа:Pichagа написа:blacki написа:Че на Алианц кви са им преимуществата? Нещо да дават да подаряват да прят отстъпки?
не нищо не подаряват, а плащат коректно, само това
Колега аз бях към Витоша които уж били клон на алианц и съм страшно недоволен. Направо се побърках. Щета 250 лева ми я оценяват като 30 и излизат с номера че уж аз съм си го свалил а то парчетата от счупеното се виждаха и от самолет.
didko написа:...Всички ли застрахователни компании процедират по този начин или само моята (няма да и споменавам името).
blacki написа:Ква е тая Енергия. Тия да не са към Енергото хахахах? То като гледам кви измислени ги има са дай и ние ше фанем 5 мутри и ша напрам една застрахователна компания с посещения по домовете. Хаххаха![]()
tyo написа:didko написа:...Всички ли застрахователни компании процедират по този начин или само моята (няма да и споменавам името).
Вчера си платих за второто тримесечие в ЗК"Български имоти" подадох 20 лева(трябва да платя 19) и момичето ми дава левче рестоДа не би тази девойка да си ги взема тези 1.40 като лична премия
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта