Троян и региона - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
ickoblicko
Автомобил:
Двигател:

Re: Троян и региона - сбирки

Мнениеот ickoblicko » Нед 23 авг 2009 16:20

добре се получи другия път сме на крушуна :)

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Нед 23 авг 2009 17:21

забравих да благодаря на иво jetta1 хиляди благодарности за помоща и всичките работи които надонесе и за това че излете толкова сериозен :) :beer : vw fen

hooligan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hooligan » Нед 23 авг 2009 17:50

Всичко беше супер с нетърпение чакам другата сбирка :beer

Потребителски аватар
Jetta I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetta I » Нед 23 авг 2009 18:32

Здравейте и от мен с още мътна глава съм по късно ще кача и аз мойте снимките. Васо благодаря, вярно много багаж зех чак се чудя ли всичко ми е тук. Иначе срещата протече добре. Неочаквах да се съберем толкова хора и както вика Ицо ще се видим на Крушуна, пък до тогава пазете се от трактора.... :drunk :beer

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Нед 23 авг 2009 18:38

Jetta I написа:Здравейте и от мен с още мътна глава съм по късно ще кача и аз мойте снимките. Васо благодаря, вярно много багаж зех чак се чудя ли всичко ми е тук. Иначе срещата протече добре. Неочаквах да се съберем толкова хора и както вика Ицо ще се видим на Крушуна, пък до тогава пазете се от трактора.... :drunk :beer

като гледам добре сте си изкарали :roll: но защо ще чакате за Крушуна?идва събора на Рожен засега сме около 6 човека от Плевен мераклий ако желаете идвайте с нас няма да съжалявате :wink:

Потребителски аватар
VENISH_GOLF_3_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VENISH_GOLF_3_GT » Нед 23 авг 2009 18:43

ба колеги беше много яко които не доиде може да съжалява много.Аре кога 6а са сабираме пак :D :wink: а и аз искам да благодаря специално на колегата от плевен jetta I инвентара които носеше :D

Потребителски аватар
Jetta I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetta I » Нед 23 авг 2009 19:36

titi7707 написа:
Jetta I написа:Здравейте и от мен с още мътна глава съм по късно ще кача и аз мойте снимките. Васо благодаря, вярно много багаж зех чак се чудя ли всичко ми е тук. Иначе срещата протече добре. Неочаквах да се съберем толкова хора и както вика Ицо ще се видим на Крушуна, пък до тогава пазете се от трактора.... :drunk :beer

като гледам добре сте си изкарали :roll: но защо ще чакате за Крушуна?идва събора на Рожен засега сме около 6 човека от Плевен мераклий ако желаете идвайте с нас няма да съжалявате :wink:

Ами това за крушуна ще е пак такава среща, като тази Троян-Ловеч-Плевен. Дано тогава да несъм само аз представител на Плевенската група. Искам и аз да благодаря за това, че не се чуствах изолиран, като само аз съм от Плевен. Колегите от Ловеч излязоха много точни от срещатата на генимекса до връщането днес. Колкото до Рожен аз съм казал, че ако имам изпити няма да ходя ще разбера до края на седмицата...

ickoblicko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ickoblicko » Нед 23 авг 2009 22:47

колегата от Плевен качи и твойте снимки

Потребителски аватар
trimain
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trimain » Вто 25 авг 2009 20:43

Колеги много добре си изкарахме,особено с колегата Васко :lol: много пие и се бие това момче еи : vw fen : само VW

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Вто 25 авг 2009 20:45

ех този васко ко не беше той :) той и парното ще ти прай :)

liubutu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liubutu » Чет 27 авг 2009 22:16

Аз другарчета искам да изкажа най-искрени благодарности на колегата Jetta I за отделеното време и внимание при престоя ми в една плевенска болница, точно след тази наша сбирка. Колегите които бяха на Дебнево, може би забелязаха ,че накуцвах още при престигането ми, а не след :drunk , та се наложи да ме оперират още в понеделник. Колегата от Плевен ми донесе някои много необходими неща, а също така и ми идваше на свиждане за което МНОГО БЛАГОДАРЯ и му оставам задължен. Бъди жив и здрав :ahoy .

tero_vw_1988
Автомобил: Golf3
Двигател: TDI AFN

Мнениеот tero_vw_1988 » Пет 28 авг 2009 10:08

Оправяй се бързо :kissy: Следващата сбирка ще е на територията на Чифлик до колкото разбирам :wink: Васи издай тайната mhihi

Потребителски аватар
Jetta I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetta I » Пет 28 авг 2009 12:02

liubutu написа:Аз другарчета искам да изкажа най-искрени благодарности на колегата Jetta I за отделеното време и внимание при престоя ми в една плевенска болница, точно след тази наша сбирка. Колегите които бяха на Дебнево, може би забелязаха ,че накуцвах още при престигането ми, а не след :drunk , та се наложи да ме оперират още в понеделник. Колегата от Плевен ми донесе някои много необходими неща, а също така и ми идваше на свиждане за което МНОГО БЛАГОДАРЯ и му оставам задължен. Бъди жив и здрав :ahoy .

:bowdown :bowdown Благодаря !!
1. Аз съм човек и бих помогнал на всеки.
2. Форума е затова. Да си помагаме.
:beer :beer :beer

Потребителски аватар
ceci4
Автомобил: VW Golf V TDI 16V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот ceci4 » Нед 30 авг 2009 20:14

Здравейте, колеги. Ето информация относно плановете на плевенската агитка за събора на Рожен. Бихме се радвали, ако можем да ги съчетаем с вашите :да:

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=13644&p=1887684#p1887684

liubutu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liubutu » Вто 01 сеп 2009 1:31

Колеги, искам да попитам дали ще има някой от вас, които искат да тръгнат за Роженския събор, който е на 05.09.09 (събота) със нас и други колеги на 04.09.09 (петък) следобяд-надвечер за да можем да се настаним удобно на места със сянка и други екстри. Разтоянието до Рожен през Беклемето е около 210 километра. А ето и маршрут за по-голямо улеснение. :) http://bgmaps.com/routing.aspx?sid=1511 ... 0%B5%D0%BD Като влезете в линка горе вляво на страницата пише
Изберете:

Код: Избери всички

Село Рожен, Община САНДАНСКИ
Рожен - 1328м, Родопи

И отдолу продължи. От менюто където пише да си изберете Рожен в Сандански или Рожен в Родопите, избирате Рожен в Родопите, така че то да стане маркирано и после натискате бутона продължи. Готово!

Върни се в “Организационен”