какво мислите за един бартер

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: какво мислите за един бартер

Мнениеот Matematiks » Нед 23 авг 2009 19:35

не не се дцват колега нафта,вечно негов
май скоро ще имам за продаване голф 91 1,6 ГТД турбо дизел,повече от 1000 лева не мисля че струва,еле пък да взема на някой дето няма пари за бензин и слага газ на 1,6 двигател,тва за мене е мизерия.Представям си как е поддържана тая кола
Ти видя ли каква кола съм пуснал за 2500 лева 97 година с климатик :screwy
Абе я се оправяйте с тия кошници....2500 :screwy ти имаш ли представа как се изкарват 2500 лева и се дават за тоя кош
млъквам

Извинявам се за офтопика,ама не се сдържах.2500.... :063:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 23 авг 2009 19:41

Nafta написа:Не я сменяй!
Дори да не е от най-комфортните автомобили, като вътрешно пространство бие Клиото с много.Твойта е от по-рядките - хечбек, следователно и багажника не е малък.
Зависи за какво използваш колите, ако теснотията на Клиото не те притеснява, взимай го.Но аз лично не бих. :wink: Каквото и да решиш - успех.

А искам да попитам колегите професори - за Голф 2 86 година, дават ли се 2000?Примери - безброй.Ето един: http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet.cgi ... 3490328321
iarek - ако колата ти е в добро състояние - дръж си я :да:

Eвала на колегата единвеното смислено мнение, до момента за мен! Как ще сравняваш Вектрата с това РЕНДЕ.. нека никой колега да не се сърди, просто всеки си дава мнението. Истината е че реното е доста по-малко кола неможе да се сравнява с Вектрата защото Вектрата има по-добра возия, по широка е. Реното е доста тясно леко е, а и няма кой знае какви екстри с които да бие вектрата! Когато отвориш капака на Реното неможеш да видиш земята толкова са згъчкани нещата вътре че ако дойде ред да сменяваш нещо ще полудееш!

п.п Относно колегата! Не слушай както ти казват че паднаха цените на колите така е! Обаче запазената кола си държи цена! Такива коли за по 2000/3000 лева дето са 1998/9г. едва ли са по-добри от твойта кола колега. Карай си вектрата и си сфиркай! За Рено-то според мен е най-неуспешния бартер, лично мнение!

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Нед 23 авг 2009 19:44

Според мен ако тръгнеш да ги продаваш и на двете не можеш да им вземеш много пари. Ако колата ти е в добро състояние и няма проблеми, по добре не я сменяй. Клиото не виждам с какво превъзхожда опела, освен че е по-ново - по талон mhihi
Опелите са здрави машини и издържат доста километри без сериозни ремонти. Имат един голям проблем за който всички знаем :Mr Green Fun

Nafta написа:А искам да попитам колегите професори - за Голф 2 86 година, дават ли се 2000?Примери - безброй.Ето един: http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet.cgi ... 3490328321
iarek - ако колата ти е в добро състояние - дръж си я :да:

Това че някой иска толкова пари не е гаранция че ще ги получи :lol:
Все пак баламурници много, така че не е изключено някой да се излъже :screwy

Потребителски аватар
ianek
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ianek » Нед 23 авг 2009 21:01

най накрая малко по смисляни мнения благодаря за което аз си я харесвам вектрата и мисля да си остана с нея просто днес ми го предложиха този бартер и ми бее интересно да разбера дали си заслужава аз иначе съм си любител на VW и предпочитам да си взема нещо от тази марка от колкото някое ренде : vw fen
благодаря за мненията бяхте ми много полезни и много убедителни утре ще се обадя на човека да му кажа че няма да правиме бартер :bowdown

Потребителски аватар
georgivw
Автомобил: vw golf 4
Двигател: tdi

Мнениеот georgivw » Нед 23 авг 2009 21:21

до колегата matematiks. ти друга работа освен да се заяждаш нямаш ли си :screwy колегата пита нещо съвсем културно ти се напраи на мн голям етакива като тебе мн ме дразнят.и като толкова мн осра колата на мом4ето даи да видим твоето ферари като си мн отворен :063:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 23 авг 2009 22:37

разгледайте внимателно ето тази тема и особено последната и страница.
И последният да се научи да пише-тогава да говорим.
viewtopic.php?f=60&t=158479&start=60

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”