Плевенски срещи - архив
- AC-Schnitzer
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Плевен - Локални сбирки
Здравейте колеги...абе искам да попитам,от вашите момчета който се събирате а и освен тях,знаете ли някой който да кара Голф 3 с рег номер който да започва с ЕН20 ..... ?
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
После кажи за какво толкова те търси, че вече ми стана интересно 

- eCy!
- Автомобил: Golf
- Двигател: BMN
Глупости колега за 1ин компресор от Г60 които изобшо не е бил мой незнам за какво за му казали мен да търси компресора беше на 1приятел но аиде и така си го обяснявам, както и за 1на хидравлична реика за голф 2 и маслена помпа това го имам ноо компресор за Г60 нямам тфа толкова трудно се намира че няма на къде се пак заимах колегата с реика и помпа, със здраве да си ги ползва
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
колеги със Стефан имаме едно предложение към всички колеги ходещи по събори!
идеята е взаймствана от колегите от Младост тийм!искате ли да съберем пари и да си купим някой неща който ще са ни потребни при събори като предстоящия Рожен и за догодина Крушуна и за евентуална нова сбирка на Дебнево!става въпрос за шатра маса барбекю столчета хладилна чанта и т.н. в зависимост от събраните пари!
предлагам на 30,08,2009 17,00 часа на сбирката да дойдат всички който желаят да участват в начинанието и да се разберем какво ще правим с организацията за Роженския събор!
идеята е взаймствана от колегите от Младост тийм!искате ли да съберем пари и да си купим някой неща който ще са ни потребни при събори като предстоящия Рожен и за догодина Крушуна и за евентуална нова сбирка на Дебнево!става въпрос за шатра маса барбекю столчета хладилна чанта и т.н. в зависимост от събраните пари!
предлагам на 30,08,2009 17,00 часа на сбирката да дойдат всички който желаят да участват в начинанието и да се разберем какво ще правим с организацията за Роженския събор!
- PESHERLAN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
titi7707 написа:колеги със Стефан имаме едно предложение към всички колеги ходещи по събори!
Тишо,добре звучи баце това,ама питал ли си се кой ще го съхранява?
И дали няма да има недоволни,че това стои само у един човек!!!

- titi7707
- Двигател: ABS 1993
целият замисъл е не при кой ще се съхранявата нещата а като му дойде времето да имаме всичко на разположение за събор на дадена местност!лично аз нямам претенций при кой да стойят нещата да ги съхранява който има къде да ги прибере и мисля че ако се съберем повечко хора по едни 20лв. къде ли небихме ги похарчили 

- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
единствения колегата от Плевен jetta I се престави много добре на Дебнево ако не беше той бяхме загинали. само незнам каде беше сабрал всичкия този инвентар
браво колега и мерси
. и следваштия път очакваме повече колеги от Плевен

- Bambulka
- Двигател: AEK 1995
Taкааа...на сбирката на 30.08. ще се появя и аз, че вече имам голяма черна точка за отсъствия.
Със Стефчо се видяхме и набързо ми нахвърли идеята да се организираме, да съберем парички и да си вземем нужните атрибути и салтанати за сбирка на открито.Аз съм съгласна и ще се присъединя, дано само сме достатъчно мераклиите.
Относно Рожен - ще се постарая да бъда с вас.Това събитие, определено не е за изпускане
Със Стефчо се видяхме и набързо ми нахвърли идеята да се организираме, да съберем парички и да си вземем нужните атрибути и салтанати за сбирка на открито.Аз съм съгласна и ще се присъединя, дано само сме достатъчно мераклиите.
Относно Рожен - ще се постарая да бъда с вас.Това събитие, определено не е за изпускане

- Jetta I
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря Venish !!! Колеги от Плевен имам организационно питане. Има ли желаещи да гледаме мача ПФК Литекс - Бате Борисов в четвъртък от 21:00.
- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е Иво за мача само ще се разберем колко часа ще дойдеш да пинем по някоя бира и ще варвим на мача след него пак по някоя
бе и да паднем и да бием пак ще се напием

- eCy!
Колеги кажете 1 сфесен маистор за газови уредби в града който да разбира от емулатори защото моят няма проблем но отскоро се занимава с тях и просто ми трябва някои които да го върже и да го настрои както трябва...
- Jetta I
- Автомобил:
- Двигател:
eCy! написа:Колеги кажете 1 сфесен маистор за газови уредби в града който да разбира от емулатори защото моят няма проблем но отскоро се занимава с тях и просто ми трябва някои които да го върже и да го настрои както трябва...
Колега слушал съм много добри думи за Мариян. Работи в руския център в кв. Сторгозия намира се срещу бившия хотел Сторгозия...
- steve PF
- Автомобил: VW
- Двигател: PF PB
eCy! написа:Колеги кажете 1 сфесен маистор за газови уредби в града който да разбира от емулатори защото моят няма проблем но отскоро се занимава с тях и просто ми трябва някои които да го върже и да го настрои както трябва...
Ходи в Ловеч при "Летеца"...тук сФесни незнам да има.Ето ти и тел.0887921394
- eCy!
Знам го този от руския център но при него не сам ходил там.Аз сам учил в автото и там има един добър е много но просто с емулаторите се занимава о скоро и неможем да го настроим както трябва
Някои ми казват да ида във Фобус други пак казват там изобщо да не стъпвам и затова питам дали знаете някои който разбира от тези емулатори 

- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Фобус не ти ги препоръчвам.Този за който Стефчо ти каза от Ловеч е добър,ако говорим за същия де Слави се казва.