Жило на сьединителя- промяна на нивото на педала.
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Жило на сьединителя- промяна на нивото на педала.
Че колеги колата е голф-3 1.8 бензин , да почна малко по отдалече. Вчера сьтринта ме остави котура на пьтя,падна една планка която дьржи жилото на сьединителя за вилката на скоростната кутия и педала потьна и честито дет се вика.Обадих се да ме дрьпнат и при едни приятели в сервиза. Такова нещо няма никаде и ново и по морги, и в представителите на ФВ в Варна. Както и да е изкарахме от един сеат размазан до неузнаваемост оставен при тях(сьс козия крак сме му дьрпали калника, да могат да брькнат да го вземат).Сложиха го за две минути работа и колата трьгна, но сьединителя отделя наи горе а преди беше точно по средата както трябва,казах им но и аз сам си знам че жилото е самонагаждащо, та вьпроса ми е може ли самонагаждащо жило да се реголира или не и защо стана така че се премести нивото на педала наи горе.Иначе си е мек педала няма проблеми или някакви усилия при натискане.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Жило на сьединителя- промяна на нивото на педала.
To е ясно,че не може,иначе за какво ще е саморегулиращо.Обикаляй по моргите и намери от друг такъв голф въпросната вилка.
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не е вилката колега аедна гума с едно желязце на нея и се хваща за вилката, тоест дьржи от доло жилото като контра да не излиза от вилката, иии гледах на един друг голф като моя и е сьщото като това което сложихме ние, вьпреки че е от сеат,странна работа. 

не можах да разбера от сеата какво сте взели - цялото жило или само долната част?
- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
Колега и при мен се получи този номер като свалях кутията значи откачаш жилото на съединителя да се отпусне и после го закачаш. Моя така се оправи успех
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
actros1846 написа:Колега и при мен се получи този номер като свалях кутията значи откачаш жилото на съединителя да се отпусне и после го закачаш. Моя така се оправи успех
Само да не забравиш да закачиш бялата скобичка преди да откачиш жилото, че иначе си заминва механизма!!!!

pesho_sl написа:actros1846 написа:Колега и при мен се получи този номер като свалях кутията значи откачаш жилото на съединителя да се отпусне и после го закачаш. Моя така се оправи успех
Само да не забравиш да закачиш бялата скобичка преди да откачиш жилото, че иначе си заминва механизма!!!!
не си заминава

- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги, малко развитие може да сьм полезен на някого.Изминаха се кьм 50 километра градцко и наистина нивото на педала се намести точно кьдето беше преди,както ми казаха и колегите от сервиза, а аз не им повярвах.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”