голф3 автоматик понякога не иска да включва на скорост
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
голф3 автоматик понякога не иска да включва на скорост
здравейте колеги. едно приятелче има голф3 автоматик 93г 1.8 4ри скоростен автоматик та голфа от известно време голфа почнал да му прави проблеми преди по рядко но от скоро по често понякога не иска да включва стига до трета и не включва понякога си мисля че сма си връща една скорост на доло друг път при тръгване включва на 1рва само и повече не иска и когато върнеш ключа демек да изгасищ колата и веднага запалищ колата няма проблеми включва си скоростите докато пак не направи мизерия да не иска да включи и така гасищ палищ гасищ палищ приятела ми ходи на компютърна диагностика макар че не знам дали автматика има ли нещо с компа на колата в сервиза му казват че имала някаква грешка на някакъв датчик за паленето от сервиза също му казват че преди известно време е идвал някакъв автоматик не помня каква марка ми каза, от този сервиз са го препратили в благоевград а от благоевград чак в софия и колата била със същия проблем като глофчето на моя приятел и ремонта му бил бая скъп около 500лв та въпроса ми е имал ли е някой този проблем,оправил ли го е? същ има ли накакви датчици по скоростната кутия за скороста дето е за включване на автоматика повече ме навжда на мисълтта ако има такъв датчик да е от него.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с голф3 автоматик...???
никой ли няма да се произнесе?
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
На едно Audi А6 кутията правеше така и се оказа повреден датчик на скоростната кутия за позициите на предавките.
Лично на мен ми прилича на електрически проблем.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
и мен ме съмнява датчик благодаря колегаGlove написа:На едно Audi А6 кутията правеше така и се оказа повреден датчик на скоростната кутия за позициите на предавките.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
zdravko_jett написа:и мен ме съмнява датчик благодаря колегаGlove написа:На едно Audi А6 кутията правеше така и се оказа повреден датчик на скоростната кутия за позициите на предавките.
Какво стана с проблема, че и на един приятел колата стига до 3-та и не иска да включи 4-та
Някой ако има имфо да казва.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
понеже на моя приятел баща му и маика му са на почивка с голфаката и не сме правели нищо но ще пробваме с датчика и ще пиша но по рано от понеделник вторник другата седмица едва ли ще пиша
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф3 автоматик понякога не иска да включва на скорост РЕШЕН
колега проблема е решен оказа се 4е е имало някаква грешка на компа,въпреки че беше закачена на един комп приятела ми днес отишъл в друк сервис и явно с по добра техника каза че била по разли4на и на БОШ веднага излезала грешката отстранили я покарал я малко и отново се върнал в сервиза да проверят и нямало нищо а също кик дауна почна да се ебава та колеги сменете няклко сервиза в първия сервиз дето беше му казаха за софия и 500стотака да си приготвиleonardo_vd написа:zdravko_jett написа:и мен ме съмнява датчик благодаря колегаGlove написа:На едно Audi А6 кутията правеше така и се оказа повреден датчик на скоростната кутия за позициите на предавките.
Какво стана с проблема, че и на един приятел колата стига до 3-та и не иска да включи 4-та![]()
Някой ако има имфо да казва.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”