И аз да се допитам до колективния ум
Някой има ли впечатления от този уред http://www.handybg.com/Diva-TV7-+-USB-id1723.html, ама преки впечатления по възможност.
Идеята ми е да го сложа в колата, за да гледа детето докато пътуваме на дълго, че вече е голям и не го свърта на едно място от софия до шумен примерно

Плеър Diva-TV7-+-USB
Re: Плеър Diva-TV7-+-USB
специално от тоя модел нямам преки впечатления, но от много други Диви имам добри впечатления - преди 5 години си взех един от първите им модели мп3 плейър и до ден днешен тоя плейър си работи без никакви проблеми, а за тва време съм сменил няколко Ipod-a и едно Сони!
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Машинката не е лоша, но за телевизаия забрави. Аналогов тунер в кола = антена дето струва колкото самата Diva. Обаче пъниш една флашка с Tом и Джери на DivX и малкото ще има за гледане.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
даже бих демонтирал антената...
и аз се замислям за такова, ако си го купил вече пиши впечатления
и аз се замислям за такова, ако си го купил вече пиши впечатления
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти,
аз си взех подобен и трябва да ти кажа, че вече пътувам с удоволствие. Малкото си гледа анимации и не ми мрънка на главата непрекъснато. Най-много да заспи
))! Виж и този модел: http://shop.topdigital.bg/index.php?cid ... 5&prod=236 /аз съм с такъв/
Успех
аз си взех подобен и трябва да ти кажа, че вече пътувам с удоволствие. Малкото си гледа анимации и не ми мрънка на главата непрекъснато. Най-много да заспи

Успех
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Не не го купих, не ми хареса как работи ж магазина - пикселизирана картина, кофти обхват, не изкарва субтитри...
Напржих друго - купих си преходник от 12 на 220 волта и си ползвам лаптопа в колата. Отвариам го на 180 градуса и го слагам с колан на подглавника на предната седалка
Напржих друго - купих си преходник от 12 на 220 волта и си ползвам лаптопа в колата. Отвариам го на 180 градуса и го слагам с колан на подглавника на предната седалка
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”