Внимание...... крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dr.76
Автомобил:
Двигател:

Внимание...... крадци!

Мнениеот dr.76 » Сря 26 авг 2009 10:52

внимавайте! пак се развилняха нещо в тези дни. ето какво намерих онази сутрин и лисващо CD :?

Потребителски аватар
RaCeR_EmiNeM
Автомобил:
Двигател:

Re: Внимание...... крадци!

Мнениеот RaCeR_EmiNeM » Сря 26 авг 2009 17:18

Аларма?

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Сря 26 авг 2009 18:34

Мда , на съсед на колата - Голф4 (дръжките са същите) преди около 3-4 дни са се опитали да му разбият ключалката . Резултата е , че в момента няма ключалка , но не са влезли в колата , само са ръгали с нещо . :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
ilkomuhata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilkomuhata » Сря 26 авг 2009 18:51

Това са били наркомани :beat_butt2 ако са били хора занимаващи се с кражби на коли да я няма вече :bishop

Потребителски аватар
dr.76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dr.76 » Сря 26 авг 2009 19:01

Аларма има..не сум я чул..а и на тези много не им пука дали има аларма или не..просто в тези дни обирите пак зачестиха май..Калашников му е майката..и :beat_butt2 ..обаче да ви кажа ко ми каза полицията викам:бе хващаите ги тия..."..."ама те като ни видят...бягат.."..е па много ясно..ама и вие ги гонете от време на време...:

Потребителски аватар
GOLFINATOR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLFINATOR » Сря 26 авг 2009 19:12

А бе гадове бе откарднаха ми сенника озад на капака на моито голфинаторче :banghead:

juliander
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот juliander » Сря 26 авг 2009 20:24

на мен гадовете ми разбиха ключалката на 5-та врата(аз съм с пасат б4 1,6i)и на предна дясна...бяхме на море последен ден и ни оставиха само по бански и по кърпи....гепиха ни багажа (три сака с мръсни гащи) :lol: мноо ми беше весело в началото ,че са се прецакали ,ама сега хич не ми е ,щото се оказва ,че ключалките за тоя модел са дефицит :banghead:

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Сря 26 авг 2009 21:34

За една година ми разбиха колата 3 пъти. Последният път пред блока в Лозенец. На следващия ден идва един полицай и ми вика: "На тебе ли са ти разбили голфчето?" Аз му казах, че съм аз. После взе да ми обяснява, че знае кои пипат, но са му казали, че не са пипали въпросната нощ. После ми се оплака, че имали много ограничения вече. Почна да ми обяснява за "едно време", когато на кварталните наркоманчета им чупели ръцете, че поне да не пипат няколко месеца. После споделя: "Ей на! Миналата вечер блока срещу нас, вдигнали една кола - и пак на мен ми го сложиха тоя случай! Всички на мен се оплакват!". Не знам как да го коментирам това :)

Потребителски аватар
wizardone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wizardone » Чет 27 авг 2009 8:26

Колега, ти къде в Лозенец си? И аз съм в този квартал и вече 2 пъти ми сваляха пластмасите(което е по-малкото зло, но пак е гадно)

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Чет 27 авг 2009 10:25

такива хора нз какво залсужават :smackbum :073:

Потребителски аватар
drago_doikov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот drago_doikov » Чет 27 авг 2009 12:00

И те огладняха!Преди два месеца и на мен ми званаха на вратата да ми кажат че колата ми е отворена,макар че има каско и аларма.Но според мен са били сащо наркомани защото ключалката ми беше извадена и колата беше напално отключена,тя има и екстра да сваля прозорците като задържиш на отключване и сутринта не беше наи приятното изживяване.
Пазете се хората огладняха.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Чет 27 авг 2009 13:52

drago_doikov написа:И те огладняха!Преди два месеца и на мен ми званаха на вратата да ми кажат че колата ми е отворена,макар че има каско и аларма.Но според мен са били сащо наркомани защото ключалката ми беше извадена и колата беше напално отключена,тя има и екстра да сваля прозорците като задържиш на отключване и сутринта не беше наи приятното изживяване.
Пазете се хората огладняха.

Аз така по едно време почнах да си намирам колата със смъкнати прозорци... без външни белези дясната ключалка останала на кестерме вътре... оправих я и след 2 месеца ми разбиха прозореца и взеха радиото... което си е промоция направо щото стъклото е 54лв в кобра а като идеш при автоключар 54лв са за добър ден :)

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Чет 05 ное 2009 8:10

Тази нощ разбиха на Брат ми колата vlad1.8! :evil: За да откраднат ЦД-то са прерязали гарнитурата на предна дясна врата в горен заден край!Вертикалната част на гарнитурата е обърната на вън с отвертка!Стъклото беше извадено от вратата и подпряно на задната гума!Резултата липсващо ЦД (без поражения по таблото) и демонтирано стъкло (здраво).ЦД-то беше без панел!Има Каско,обаче няма счупени неща! :evil:

Общо взето кофти ситуация!

П.П Нищо,набарам ли Крадец ще го водя някъде далече на Риба death mhihi

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Чет 05 ное 2009 8:20

wizardone написа:Колега, ти къде в Лозенец си? И аз съм в този квартал и вече 2 пъти ми сваляха пластмасите(което е по-малкото зло, но пак е гадно)

Хаха, Лозенец ...прекрасен квартал, в района на Хемус през вечер намираме капачки на коли и източен бензин на съседните коли/моята е газ/... Разбиванията в Лозенец са ежедневие..

Ония ден на Витошка... 2ма полицай от 4то, един военен и не знам си кви пичове още ги хванаха че крадат луксозни коли и т.н. А за 4то може книга да се напише.. И тези ни пазят ? Хахахах от какво - времето ли ?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 05 ное 2009 9:08

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”