АзVW-fenka написа:Някой да има желание за утре ?!![]()

АзVW-fenka написа:Някой да има желание за утре ?!![]()
Bobi_S13 написа:нооо сте несериозни начи! 4-ма + мене от майната си 5-ма, а мислех, че Надежденските Сбирки някога са били сила, но явно съм се заблудил нещо
Bobi_S13 написа:колко часът и къде? скаран съм оправям се до надежда 5-та част
Ако искаш 19ч. ела при мен до магазина и може заедно да ходиме към каприто?Bobi_S13 написа:ще съм там, ако се затрием да организирате хайка да ме издирвате по Надежда (търсете ме на Била-та)
pironski написа:Ако искаш 19ч. ела при мен до магазина и може заедно да ходиме към каприто?Bobi_S13 написа:ще съм там, ако се затрием да организирате хайка да ме издирвате по Надежда (търсете ме на Била-та)
Bobi_S13 написа:pironski написа:Ако искаш 19ч. ела при мен до магазина и може заедно да ходиме към каприто?Bobi_S13 написа:ще съм там, ако се затрием да организирате хайка да ме издирвате по Надежда (търсете ме на Била-та)
а може ли по рано да минем, че съм до 18ч и после палиме към Надежда?
Ок ела няма проблеми тамън ще поспамиме малко преди срещата.Bobi_S13 написа:pironski написа:Ако искаш 19ч. ела при мен до магазина и може заедно да ходиме към каприто?Bobi_S13 написа:ще съм там, ако се затрием да организирате хайка да ме издирвате по Надежда (търсете ме на Била-та)
а може ли по рано да минем, че съм до 18ч и после палиме към Надежда?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта