Бай Семо написа:зависи за какво ги викат " линейките ".При ясно подаден сигнал с точно описание на случката е възможно наличието на кръв в линейките.
Ще се повторя, но без кръвна проба, никога няма да прелеят кръв.
Бай Семо написа:зависи за какво ги викат " линейките ".При ясно подаден сигнал с точно описание на случката е възможно наличието на кръв в линейките.
icemans написа:Става въпрос как ще разберат този стикер за кой е и на кой какво да преливат?!
icemans написа:Е така съм по-съгласен, но то май ще е по-добре всеки да си носи картонче при документите с кръвната група (защо трябва пък да е залепено на колата?!?!). А и така ще могат да прелеят и на всеки който си носи картонче! Безсмислено е да се лепи на колата!
К.Одаджийски написа:icemans написа:Е така съм по-съгласен, но то май ще е по-добре всеки да си носи картонче при документите с кръвната група (защо трябва пък да е залепено на колата?!?!). А и така ще могат да прелеят и на всеки който си носи картонче! Безсмислено е да се лепи на колата!
Аз си нося точно такова картонче в документите
yoan4o написа:Ами въпроса е ако се наложи да се ползват тия стикери, няма как да стане на полеви условия, а като стигне пострадалия в болницата там вече става ясно кой каква кръвна група е.
Тая информация нали я пише в здравните картони.
Да естествено, че никой не го носи тоя картон със себе си, обаче одавна има модерни реактиви, които показват кръвната група до 1-2мин.
Аз примерно съм на 26г., обаче колкото и да се смеете не си знам кръвната група, да чукна....не ми се е налагало!
Така че - въздържал се - така или иначе всеки си лепи каквото си иска, който иска и такова картонче да си слага, ебаси на албум с марки заприличаха тия коли
Бай Семо написа:ми на стикера трябва да си има притежател " имена " , адрес и ест. групата
koby написа:Бай Семо написа:ми на стикера трябва да си има притежател " имена " , адрес и ест. групата
а да им остава направо ключовете на крадците като ми видят адреса залепен на стъклото
VWGT написа:в новите ЛК, които влизат в сила от догодина, ще е вписана и кръвната група, така че няма смисъл от стикер.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта