Въпрос след закупуване на Поло
Въпрос след закупуване на Поло
Здравейте.Интересуваме колко ще излезе горе долу след закупуване на едно поло да кажем 96г. масла,филтри,ремъци с ролки и т.н.? 
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: Въпрос след закупуване на Поло
с какъв двигател, бензин или дизел?
- dalaverata
- Автомобил:
- Двигател:
Еми колега карам Поло 97 год. с климатик и сичко ми излезе + филтъра на климатика някъде около 300 - 400лв. ама това ти говора миналата год. по това време.Ама не мисля,че ще има промяна от тогава до сега.И евалата ако си земеш Поло казваш кво ти трябва и ти набавям пък на следващото събиране на форума ще пием по бира 

- stelio_009
- Автомобил:
- Двигател:
снениха ми масла, филтри антифриз семеринг на скоросната кутия ремъци и полка с труд които беше 75лв ми излезе някъде 400 гроша 

-
mirro_21
- Автомобил:
- Двигател:
колега явно е,че щом питаш,значи не ти се дават или не си рокфелер(99% сме такива споко)
та виж закачената бележка,колко остава до смяната на маслото,виж си състоянието на ремъците и ролките(визуално без да разглабаш нищо,лвсно можеш да прецениш.ако колата си върви и нямаш оплаквания-събираи си парите докато доиде време за следваща смяна на маслото и тогава смени всичко да ти е мирна главата.
пс:познавам хора,които еи така са си купили коли,дали са 400лв за консумативите и после ми викат"ма то маслото и филтрите са били сменяни преди 1к"и кво се окава,че 400лв си ги хванал и си ги запалил в пепелника.
та виж закачената бележка,колко остава до смяната на маслото,виж си състоянието на ремъците и ролките(визуално без да разглабаш нищо,лвсно можеш да прецениш.ако колата си върви и нямаш оплаквания-събираи си парите докато доиде време за следваща смяна на маслото и тогава смени всичко да ти е мирна главата.
пс:познавам хора,които еи така са си купили коли,дали са 400лв за консумативите и после ми викат"ма то маслото и филтрите са били сменяни преди 1к"и кво се окава,че 400лв си ги хванал и си ги запалил в пепелника.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”