Супер е Голфчето
 Супер е Голфчето 
 Супер е Голфчето
 Супер е Голфчето 
shveda_ написа:голфчето е станало много добре.само имам една забележка.махни тази щора от 5-тата врата и там си сложи фолио както си сложил на задните врати.по добре ще стане

така и ще направя
  така и ще направя

,и ако приемеш малка забележка от мен ,/ задното гърне седи накриво нещо
 ,и ако приемеш малка забележка от мен ,/ задното гърне седи накриво нещо   /картинката ще е пълна
 /картинката ще е пълна   поздрави
поздрави  

sashobas написа:Колата на живо радва повече окото,джантите и се допълват в черния си цвят с всичко останало.Събирай пари за добро окачване и ще извади яката стойка.

джантите ги лакирах на ново сега още повече се открояват
 джантите ги лакирах на ново сега още повече се открояват 
 поздравления колега за положения труд
  поздравления колега за положения труд 
 голфа е перфектен продължавай в същия дух
  голфа е перфектен продължавай в същия дух 
 таблото бива въпреки че аз бих заложил на едно сивичко със оранжево-червени стрелки от по новите голфчета 96-97
 таблото бива въпреки че аз бих заложил на едно сивичко със оранжево-червени стрелки от по новите голфчета 96-97   Отвън има стойка
 Отвън има стойка  както казаха колегите едно окачване и нещата ще си дойдат на място
както казаха колегите едно окачване и нещата ще си дойдат на място  
PL-16v написа:Така като гледам плачеш за едно дълбоко рекаро и задължителна смяна на волана и топката че тия все едно дар веидар ги е ползвал на кораба майкатаблото бива въпреки че аз бих заложил на едно сивичко със оранжево-червени стрелки от по новите голфчета 96-97
Отвън има стойка
както казаха колегите едно окачване и нещата ще си дойдат на място
 все пак криза
 все пак криза 

Виж на 4-ката на джама има дупка за чистачката и е друго
 Виж на 4-ката на джама има дупка за чистачката и е друго 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта