Две от джантите са доста криви, имат нужда от бая изправяне и тежести...

vaskoto1 написа:не знам кой и какво им плаща, но предполага се че щом им звъня-значи не съм си легнал в хола с питие пред телевизора да релаксирам и ми е скука...
има понятия като стрес, шок и прочие... а ако съм някой, дето му е лабав ангела и ми се плете езика бод зад игла и джак дъ рийпър почти ми е заврял сатър в задника-фо праиме? те трябва да минават обучение как да се държат и най вече какво да казват, за да успокоят хората и най бързо да пратят който трябва. в крайна сметка са диспечери-нищо повече! праща кола в тая посока, докато е с мене на телефона и после доизяснява в ефир дет' се вика. не да ме праща мене да си търся сам патрулка.
къде си бе? там и там. я иди през 2 преки вдясно има патрулка-таман се обадиха че са си допили кафето... а в другата и после вляво има линейка...ииии баси късметлията дет' си днеска! вчера един го пратихме от красна поляна до хаджи димитър, че там беше най близката патрулка...
![]()
neon написа:Навремето Пешо (alpine) беше написал, че местото на барабаните е по кръчмите, а не по колите! Това е и моето мнение!Както и да ги боядисаш-все са си барабани!
KING-T написа:Само нащееее.Сега и Литекс ако бият ще се изпразня от кеф
ChimeyJimmey написа:OMFG!
(оу май фуцкин' годнес!)
Продължавай, интересно е развитието на "мисълта" за бюджетен "сюпа-чааджъ"...
Един лек наклон на "мислата" в бъдещето: кое ще смета/рулира сместа у маторо (въздух/дзинбин)?
Може би това?
hitman0013 написа:взех тази добавка на лики дето са моли
Maste-pro написа:... Да се възползвам от темата-Anti theft system-(анти поднасяща система) как мога да разберадали работи или не ?
KingoftheROAD написа:В метрото напрежението е около 600 волта мисля. При светкавица става въпрос за няколко киловолта, или десетки киловолта (10 000 - 20 000 V). И тънкия филм по влакното ще проведе достатъчно за да те тресне яко, ако не и по-лошо. А най-лошото на тока е, че като те удари, не можеш да му го върнеш
mitakathvp написа:ПП:Щом не пиете и не пушите ЩО за студенти сте вие![]()
![]()
nosex написа:Евала за песа! Много да ви радва и да ви слуша!;)
Баце, като гледам каква арабийска салата си му сделал, 'земи и му сипи една връла пърцуцавица
![]()
Бързият написа:Купи си 3-4 кг. пирони и търси номера на рамата на тях![]()
Съжалявам ама не се сдържах .
vaskoto1 написа:кола по снимка да купуваш, е като да те сватосат. отиваш на сватба и откриваш че под булото не е оная на снимките, дето са ти показвали, а цел живот требе да давиш нечовешки вук!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта